Flytning: Self Flytning Tips

Flytning Lampeskærme

Når du er ved at forberede sig selv bevægende, så sørg for at fastsætte et tæppe eller flytte pad i bunden af ​​den bevægelige lastbil eller varevogn. Dette vil forhindre, at dine elementer fra at blive beskidt og ødelagt i lastbilen. Det er vigtigst, når du placerer elementer, der ikke i kasser, såsom madrasser og sofaer i det bevægelige lastbil.

Undgå Peak Seasons

Spar penge som en gør det selv mover uden helt at miste den ekspertise, som en erfaren flyttefirma. Gå online og gennemse de bevægelige tjenester, der tilbydes på forskellige steder. Du kan hente et tip eller to, som du ellers ikke ville vide!

Pak dine breakables First

Gør det selv i bevægelse kan ikke være den bedste løsning for dig, hvis du har en masse værdigenstande, antikviteter, unik kunst, og dyre ting. Hvis du beslutter at flytte dig selv og noget går i stykker eller bliver beskadiget under flytningen, elementet vil sandsynligvis ikke være forsikret eller dækket.

Flytning Lampeskærme

Hvis du planlægger at flytte dig selv, er du højst sandsynligt kommer til at leje en self bevæger leje lastbil, låne en vens lastbil eller ved hjælp af din egen bil eller lastbil til flere ture. Ligegyldigt hvad det scenario, rum er som regel af afgørende betydning. I stedet for at pakke lampeskærme i en kasse og optage værdifuld plads til udpeget til møbler og kasser. Sæt lampeskærme på forsædet af bilen for at spare plads og for at holde disse vanskelige emner fra at blive knust eller beskadiget.

Fjernelse klæbrige rester efter flytning

Nogle gange under rush af pakning og flytning og varmen af ​​at være inde i en bevægende lastbil, kan tape få grimey og klistret på emner. Når du er udpakning, hvis du opdager klistrede rester tilbage på dine elementer fra tape og andre selvklæbende produkter, kan du bruge mineralsk olie, babyolie, meths olie, eukalyptus olie, eller Goop remover at remover resten.

Flytning glas og spejle

Hvis du flytter glas eller spejle, bruge tyk tape og gøre en stor "X" på tværs spejle og billede glas, så hvis glasset uheld bør opdeles under flytningen vil der være mindre glas for at rydde op.

Reserve din parkeringsplads

Dagen før den store bevægelse dag, parkere din bil eller sætte kegler i stedet foran dit hus for at reservere stedet til din bevægende dag. Du vil være i stand til at parkere leje lastbil eller din bil så tæt på døren som muligt, så du ikke behøver at bære dine møbler og kasser langt.

Hvis du bor i en storby, skal du kontakte dit lokale rådhus kontor og få en bevægende van tilladelse til din flytning dag. Under en bevægende van tilladelse vil give dig mulighed for at parkere eller laste og losse i rum, der er gemt kun konstruktion køretøjer.

Bær korrekt sko Når Flytning

Det er en god idé at bære arbejde støvler med forstærkede tæer i stedet for sneakers, når du flytter tunge ting som møbler og apparater. Arbejde støvler vil hjælpe med at beskytte dine fødder, hvis noget skulle falde og lander på dine fødder.

Undgå Peak Seasons

For at hjælpe med at bekæmpe udgifterne til husholdningsartikler forsendelse Det bidrager til at undgå planlægning bevæger sig under spidsbelastning sæsoner. Fra midten af ​​maj til slutningen af ​​september, efterspørgslen stiger og omkostninger følge. Desuden sandsynligheden for skader stiger som initiativtagerne skynder sig at overholde deadlines.

Korrekt fremgangsmåde til udførelse

Da du har besluttet at flytte dig selv, det betyder, at du bliver nødt til at bære alt ud af dit gamle placering og ind i din nye placering. Den korrekte måde at bære er at løfte genstanden over din talje. Dette vil give dig mere kontrol over elementet; forhindre dig banging ind i vægge, og de banker elementer mod lårene.

Kommunikation med bevægelige Hjælpere

Når du bærer møbler med en anden hjælper, er det meget vigtigt at give eksplicitte retninger af, hvilken vej til at flytte. Når der er to mennesker, der bærer det samme meget tung genstand er det vigtigt at have god kommunikation og klart defineret bevægelsesretning. Dine hjælpere er ikke tankelæsere; klarvandede forklare, hvilken vej du vil have dem til at gå.

Har Motiveret Hard Working Hjælpere

Ved flytning dag kommer, skal du sørge for dine "hjælpere" er villige til at arbejde. Enhver, stående rundt eller give retninger vil bare være i vejen. Du ønsker motiverede hårde arbejdstagere til at hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Sørg for, at holde masser af forfriskninger på hånden. Hvis du beslutter at tjene øl eller alkohol, vente til kørsel og løft er forbi.

Indlæs Tæpper Sidste

Vær sikker på at indlæse tæpper, område tæpper / tæpper og alle andre gulve sidst på bevægelige lastbil. Disse er de første spørgsmål der skal sættes ned i den nye placering, så det er en god ide at have dem nær fronten af ​​lastbilen for første aflæsning. Dette er meget vigtigt; ellers vil du nødt til at tømme rummet, bare for at fastsætte tæpper.

Flytning din husstand Planter

Hvis du har planer om at flytte din husstand planter med dig til den nye placering, ikke vandplanter for et par dage før flytningen. Dette vil gøre det muligt for snavs at tørre lidt og være mindre rodet, når du flytter. Det er let at rengøre spildt snavs så er det at rense mudder.

Sæt planter i en stor åben kasse, så hvis de vælter snavs vil smitte i boksen og ikke din bil. Hvis du ikke tror dine planter vil overleve farten, finde et godt hjem til dem tilbyder derefter til venner, naboer eller den nye bolig i dit hjem.

Tape Up Your sovesofa

Hvis du har planer om at flytte din sovesofa, skal du sørge for at tape eller binde håndtagene af sofaen og sovesofa. Du ønsker ikke sovesofa popping åben, når du flytter den.

Give anvisninger

På bevægende dag, behøver du ikke ønsker at spilde tid med dine hjælpere køre rundt tabt. Sørg for, at alle kørsel har en kopi af de anvisninger til dig ny placering og andre steder, de skal køre til f.eks opbevaring og trucken udlejningsbureau. Du kan også vælge at give et par sæt af retninger, herunder til og fra den nye placering, hvis de skal køre frem og tilbage.

Pak dine breakables First

Hvis du beslutter at flytte dig selv uden professionel flytter hjælp, det trick er at starte tidligt og forblive organiseret. Du vil gerne begynde at pakke, så snart du ved, du vil være i bevægelse. Start med at pakke alle de brud og få dem af vejen først.

Hvis du hyre en professionel mover, og nogen af ​​dine emner er beskadiget eller brudt, er de forsikret af initiativtagerne. Omkostningerne ved at flytte dig selv kan være meget mere end de penge, du sparer, hvis noget bliver beskadiget.

Tøm Attic

Hvis du har en kvist, der skal pakkes og tømmes for din flytning, så gør det i aften. Kviste tendens til at få meget varmt i løbet af dagen i sommermånederne. Det er en god ide at det meste af arbejdet om aftenen, når det er køligere.

Du kan altid begynde at pakke og flytte på loftet til et lavere niveau i huset, så du ikke behøver at bære ting ned alle niveauer på faktiske flytte dag.