Flyt Fitness Tank Top styrer din træning

Her kommer den tid, du kan undvære til en træning, og du ønsker at få alt det kan give dig. Hvordan vil du sætte om det - ringe til din personlige træner til at spørge, om han eller hun har tid til dig? Eller begynde at se sig om efter en til rådighed? Og hvad hvis du foretrækker at spare penge? Er der en måde at se over din krop under en træning uden en træner handy?

Flyt Fitness Tank Top styrer din træning

Designer Jennifer Darmour af Electricfoxy mener man skal have mere frihed i dette, men alle nødvendige oplysninger til rådighed. Det er ideen bag hendes Move - et organ sporing stykke sport tøj med indbygget elektronisk gadgets. Det har stræk-og-sving sensorer til at få data om, hvordan du bevæger dig og opretholde den korrekte arbejdsstillinger - skal din kropsholdning blive snoet ud af den rigtige position, vil du få en påmindelse fra din Move tøjet!

Desuden kan flytte forbindes til en mobil applikation, så du kan notere alle dine bevægelser i detaljer og dermed vurdere din præstation (en særlig nyttig funktion for at gøre Yoga eller Pilates for at sikre du gøre alt nøjagtigt).

Information om pris og tilgængelighed er endnu ikke kommet.