Flødeskum Opskrifter

Flødeskum Opskrifter


Flødeskum er en favorit topping for mange desserter, herunder hekseafbrændinger, buddinger, creme, kager, tærter, varm chokolade, og selv kaffe. Et lignende produkt er let tilgængelige i butikkerne, men hvorfor ikke prøve at gøre det friske derhjemme?

Heavenly flødeskum Opskrifter

Master evnen til at skabe denne topping ved at følge den første opskrift. Når du gør det, kan du gå videre til at gøre det stabiliserede version, der kan bruges som fyld eller en glasur, samt en topping.

Søde flødeskum

Ingredienser

 • 1 kop tunge piskefløde, godt kølet
 • 2 spsk flormelis
 • 1/2 tsk ren vanille ekstrakt

Flødeskum Opskrifter

Kørselsvejledning

 1. Chill din skål og piskeris i forvejen.
 2. Kombiner ingredienserne i kølet skål, og pisk indtil blandingen bliver tykkere.
 3. Brug det samme.

Stabiliseret flødeskum

Tilføjelse gelatine til opskriften ovenfor vil give din topping mere udholdenhed. Dette er også nyttigt, hvis du ønsker at tilføje en ekstra aroma til cremen.

Ingredienser

 • 1 opskrift sød flødeskum ovenfor
 • 1 kop koldt vand
 • 1/2 tsk unflavored gelatine

Kørselsvejledning

 1. I et ildfast glas målebæger, drys gelatinen over koldt vand og lad det sidde i 5 minutter. Må ikke røre.
 2. Bring en gryde med vand til en simre, og indstil målebægeret i det.
 3. Lad kop i ulmende vand, indtil gelatinen smelter fuldstændigt.
 4. Fjern koppen fra gryden, og lad gelatine afkøles til stuetemperatur.
 5. Forbered opskriften på søde flødeskum, ovenfor, og langsomt tilføje gelatine som cremen begynder at blive tykkere under piskning.
 6. Brug topping nu, og gelatinen vil hjælpe det indstillet. Du kan opbevares i køleskab din skabelse, men det er bedst brugt på en dag.

Tips til Making Perfect flødeskum

Flødeskum Opskrifter

Selv om det kan synes let at forberede, er der faktisk tricks til at skabe ordentlig flødeskum til forskellige dessert opskrifter. At være sit allerbedste, skal cremen piskes, når det er meget koldt.

 • Køleskab røreskålen og piskeris før piskning, og overveje at fylde en større skål med is til at tjene som en base for at holde skål koldt mens piskning, især på varme dage.
 • Brug tunge fløde med en 30-40 procent smørfedt indhold for de bedste resultater; lysere cremer vil ikke holde deres struktur nemt.
 • Pas på ikke at over-pisk fløden - det bliver smør. For en sødere resultat, tilsættes pulveriseret sukker eller flydende sødemiddel til cremen mens piskning, men undgå granuleret sukker, som kunne give cremen en kornet tekstur.
 • Flødeskum let kollapser, så det er bedst at fremstille lige før brug. Ud over anvendelse af unflavored gelatine er det også muligt at stabilisere blandingen med et par dråber citronsaft eller en smule pulveriseret sukker.

Smagsgivende Forslag

Flødeskum Opskrifter

Aromatiseret piskede cremer kan forbedre mange forskellige desserter. Hvis du vil oprette en aromatiseret fløde, tilsæt smagsstoffer som du er færdig med at piske et parti af stabiliseret flødeskum. Bare sørg for at du ikke over-whip eller din creme kan afvikle kollapse.

Populære varianter at tilføje nævnes:

 • Cocoa: Rør 2 spsk usødet kakao, 1 ekstra spsk flormelis, og en knivspids salt, og derefter tilføje mens piskning.
 • Instant kaffe krystaller: Pisk i 2 tsk.
 • Kanel: Pisk i ca 1 tsk.
 • Frugtsmag planteekstrakter: Pisk i ca. 1 spsk.
 • Likør: Pisk i omkring 1 spsk.

Videnskaben bag piskefløde

Når tunge fløde piskes det omrører væske nok til at optage luftbobler, hvilket skaber en suspension af fedt og protein partikler. Mens du kan købe piskede topping i frosne bøtter og dåser, er disse produkter ikke er sammensat af de samme typer af mejeriprodukter. Mange kokke føler, at de har en kunstig, konstruerede smag, der ikke kan konkurrere med lys, fluffy tekstur af ægte flødeskum. Når fløde piskes, dobbelt størrelse med en glat, ensartet konsistens.

Giv Hjemmelavet flødeskum prøve

Fra simple godbidder til sofistikerede mesterværker, flødeskum er en populær topping for snesevis af desserter og er let for enhver aspirerende kokken at gøre. Lav en batch selv, og du vil næsten helt sikkert foretrække den smag til ethvert produkt fra butikken.