Flea, Tick og hjerteorm forebyggende

Flea, Tick og hjerteorm forebyggende

Et af de vigtigste overvejelser hundeejere står er, hvilken type loppe, kryds og hjerteorm forebyggende at bruge. De fleste af disse preventatives er lavet af giftige kemikalier, og kan skabe yderligere sundhedsproblemer, hvis de anvendes forkert. Over-the-counter loppe og kryds medicin ikke har været igennem niveauet for omfattende test udført på veterinærlægemiddelindustrien loppe og kryds preventatives. Det er normalt bedst at drøfte enhver brug af medicin og giftige kemikalier på dit kæledyr med din dyrlæge. At være en oplyst forbruger kan hjælpe dig vide, hvad spørgsmål at stille.

Kemisk Flea, Tick og hjerteorm Forebyggende Produkter

Lopper og flåter er kun et mindre problem, hvis den er rettet med det samme. Disse skadedyr kan dræbe din hund, hvis du tillader dem at nå angrebets niveau. Lopper og flåter spredning sygdomme, forårsage allergiske reaktioner, og fungere som vektorer i udbredelsen af ​​blod og tarmparasitter. Der er mange kemiske forebyggende produkter til rådighed; de fleste af dem er sikre, hvis de anvendes korrekt. Flere produkter bruger en kombination af kemikalier til at forebygge og dræbe både lopper og flåter. Der er også en eller to kombinationsprodukter, der fungerer som loppe og hjerteorm preventatives. I øjeblikket kun Revolution synes designet til at beskytte mod alle tre parasitter.

Flea, Tick og hjerteorm preventatives
Produkt Chemical (s) Administration Lopper Flåter Hjerteorm
Capstar Nitenpyram Oral efter behov Ja Ingen Ingen
Advantage Imidacloprid Aktuel månedlig Ja Ingen Ingen
K9 Advantix Imidacloprid / Permethrin Aktuel månedlig Ja Ja Ingen
Frontline Plus Fipronil / Methopren Aktuel månedlig Ja Ja Ingen
Revolution Selamectin Aktuel månedlig Ja Ja Ja
Sentinel Lufenuron / Melbemycin / oxim Oral Månedlig Ja Ingen Ja

Holistisk Flea og Tick Kontrol

Badning din hund regelmæssigt og manuelt at fjerne lopper og flåter vil hjælpe med at holde dem fra infesting dit hjem og værftet. Badning din hund i Dawn opvaskemiddel kan være nyttige som vaskemidlet udtørrer lopper og flåter. Følg bade med en loppe kam og kryds remover at befri ham af eventuelle overlevende bugs.

Husholdning

Støvsugning dit hus flere gange om ugen, vil fjerne de fleste lopper og flåter fra tæpper og møbler. Støvsug din hunds seng og soveværelse grundigt, og vask løs strøelse i vaskemaskinen.

Planter

Styring loppe og kryds befolkninger på din hund kan ofte gøres ved at løse disse parasitter i hans omgivelser. Plantning insekt frastødende urter omkring kanten af ​​din værftet kan reducere antallet af lopper og flåter ved at gøre din værftet utiltrækkende for dem. Lavendel, citrongræs, mynte, salvie og basilikum vil frastøde disse uønskede skadedyr. Tilføjelse cedertræ chips til områder af din værftet vil også hjælpe.

Nematoder

En meget sikker, naturlig og biologisk metode til at befri din værftet af lopper er at indføre nematoder til området. Nematoder er meget små medlemmer af rundorm familien. Entomopatogene nematoder er sikre for mennesker og dyr. Disse små rovdyr lever af loppe æg og larver. Nematoder kommer i tør form; bare drys på græsplænen, tilsæt vand, og lad den ødelæggelse loppe begynde!

Sikrere end pesticider

Fødevarer lønklasse diatomejord og silicageler kan bruges på din græsplæne, hund sengetøj og tæpper. Disse er støv, der udtørrer ligene af lopper og flåter, som i sidste ende vil få dem til at dø. Sørg for at bære en maske og beskyttelsesbriller, når anvendelsen af ​​disse støv, da de kan irritere øjne og åndedrætsorganerne. Insektvækstregulatorer stoppe loppe vækst og forårsage ophør af parring cyklus. De er ikke pesticider, men de kontrollere parasit populationer.

Hjerteorm

Hjerteorm er en dødelig parasit, der har flere livsstadier, dens foretrukne værter er hunde, og det sendes fra inficerede hunde til ikke-inficerede hunde af myg. Heartworm bor i en hunds blodbanen, og i sidste ende angriber hjertemusklen. Symptomerne begynder med en blød hoste under anstrengelse, såsom løb eller leger med en anden hund. Hunden senere bliver sløv og mister vægt. Når han har nået denne fase af hjerteorm han er i alvorlig fare for at dø. Ifølge Hjerteorm Society denne dødelige parasit lever på alle kontinenter undtagen Antarktis.

Forebyggelse af hjerteorm

En fælles og effektiv måde at forhindre hjerteorm er ved at give din hund en hjerteorm forebyggende medicin hver 4-6 uge. Denne metode er den, der anbefales af de fleste dyrlæger og hjerteorm Society. Disse medikamenter findes i flere former

 • Piller eller tyggetabletter
  • Heartgard (ivermectin)
  • Interceptor (milbemycin)
  • Proheart (moxidectin)
 • Injection (moxidectin)
  • Proheart-6 (gjort ulovlig i USA på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer)
  • Proheart SR-12 (udbredt brug i Australien og Asien)
 • Topiske anvendelser
  • Revolution (selamectin)
  • Advantage Aktuel (moxidectin og imidicloprid)

  Tal med din dyrlæge om hvilken hjerteorm forebyggende er den bedste løsning for din hund.

  Forebyggelse af hjerteorm-Natural

  De fleste naturlige hjerteorm preventatives ikke har undergået kliniske studier. Certificerede økologiske sorte valnød tinkturer som en del af en individualiseret holistisk forebyggelse protokollen er en af ​​de holistiske tilgange til forebyggelse hjerteorm til hunde. Der er forlydender om, at denne form for forebyggende pleje er effektiv.

  En af de bedste måder at mindske overførslen af ​​hjerteorm, lopper og flåter på din hund er at træffe foranstaltninger til at modvirke myg, loppe og kryds befolkninger. Hold din græsplæne trimmet kort, tillader ikke stående vand til at indsamle, og indføre planter, der frastøder skadedyr.