Fishing Boat Jobs i Oregon

Fishing Boat Jobs i Oregon


Leder du efter fiskekutter job i Oregon? Føler du, at din store byliv behov en enorm ændring i kulisser og tempo? Måske er du en fisker allerede, og er på udkig efter en sommer eller efterår job at bære dig gennem de næste sæson. Uanset hvad dine grunde, vil denne vejledning hjælpe dig med at finde de bedste steder at søge efter fiskerbåd job i Oregon, og også vil give dig nogle yderligere oplysninger, hvis du er en rookie til industrien at hjælpe dig i gang.

Hvilken slags job er til rådighed?

Du har to grundlæggende valg, når de overvejer fiskerbåd job.

Kystnære fiskeri

Både fisker nær kysten fokus på mindre fisk som laks og sild. Disse både er ofte små, normalt ikke større end 60-70 meter lang. Ikke så mange færdigheder er nødvendige på de kystnære fiskerbåde som de større off-shore-fartøjer og er et godt sted at starte for at få nogle erfaringer.

Erhvervelse et job på denne type båd kan være svært. Den væsentligste årsag er, at disse typer af job er normalt selvstændigt ejet og er ofte familievirksomheder. Nogle gange, besætningen for en kystnære båd er lille, i gennemsnit 2-6. Besætningerne er ansat i god tid inden starten af ​​fangstperioden. At have en god omdømme eller kende familien, der ejer båden er nøglen til at få et job på en kystnære fiskerbåd.

Off-Shore Fiskeri

Off-shore skibe De er større både designet til lange ture længere ude i vandet. Du kan finde både spænder fra de beskedne 50 fod til over 300 meter lang. Disse både fokuserer på den nederste fisk eller hvidfisk og skaldyr. Du kan også arbejde på bure, der snag krabber hvis bådene huse den slags udstyr. Både af denne type er enten uafhængigt drives eller ejes af fiskeri selskaber. Uanset ejerforhold, er jobannoncer normalt publiceret online eller med lokale Oregon beskæftigelse rekruttere organisationer.

Det meste af tiden, hvis du har besluttet at arbejde på en off-shore fiskeri båd, vil du blive ansat som "fabriksarbejder", som er under dæk. Madlavning, rengøring og forarbejdning af fisk er typisk under dæk job. Over tid, kan du blive forfremmet til at arbejde på dækket.

Hvor finder Fishing Boat Jobs i Oregon

  • Fishing-Jobs.com: Hvis du ikke har noget imod at blive kontaktet af en recruiter, besøg Fiskeri-Jobs. Webstedet giver dig rigelig information om branchen, og den succes, de har virksomheden haft placere fiskere i fiskerbåd arbejdspladser i Oregon. Du skal blot udfylde ansøgningen, og sørg for at fremhæve nogen tidligere fiskeri erfaring. Dette websted hovedsageligt beskæftiger sig med kommercielle fiskeri job.
  • Lokal Rekrutteringsbureauer: En af de bedste måder at finde en fiskerbåd job i Oregon er at kontakte rekrutteringsvirksomheder i Oregon. De fleste byer har en vigtigste webside, du kan besøge, eller du kan søge online gule sider til arbejdsformidlingen. Besøg et kort over Oregon og tjek byerne langs kysten. Mange fiskerbåde anker i de store havnebyer og skipperne ofte placere annoncer i aviser eller bruge arbejdsformidlingerne til at finde besætningsmedlemmer.
  • Lokale avis Beskæftigelse Annoncer: En anden måde er relateret til ovenstående mulighed er at besøge de online versioner af Oregon aviser. For en liste over aviser i Oregon, besøg USA avis oversigt.
  • Kommercielt fiskeri Forum: Endelig, så tjek den forum på Commercial Fishing.org. Du kan søge job på denne måde, eller endda indlæg, du er på udkig efter et job selv i Oregon. Forummet brugere direkte du til et websted eller en virksomhed, der ansætter til jobbet og placering, du ønsker.

Sikkerhed

Uanset hvordan du finder en fiskerbåd job, skal du sørge for du har alle de rigtige udstyr til at bo sikkert. De fleste båd job kræver arbejdstagere til at købe tier eget udstyr som gummistøvler, handsker og våde vejr gear. Når ansat som deckhand eller andet job, så spørg hvilket udstyr du skal bruge, så du kan være sikker og fortsætte jobbet som sæsonen går.