Finde DooWop Downloads

Finde DooWop Downloads


Genoplev den gyldne alder af rock'n'roll med nogle doowop MP3-musik downloads. Uanset om du kan huske puddel nederdele, sok humle og pony haler fra første gang, eller hvis du er født årtier senere, men stadig tror, ​​at de bare ikke lave musik som de plejede at, vil doowop mp3 downloads tage dig tilbage til de gode gamle dage.

Hvad er Doo Wop musik?

"Doo wop, sho-være-doe, doo wop, sho-være-doe" - det opbakning vokal spor til sangen I Still af Night af de fem Satins og senere af Dion og Belmonts (en moderat hit i 1950'erne der er bedst kendt for moderne publikum fra soundtracket til filmen Dirty Dancing) er det perfekte eksempel på doo wop musik til dem, der aldrig har hørt det før. Musikalsk set doo wop musik er normalt meget simpelt - som regel kun et par gentagne akkorder og en simpel tromme beat. De vokal er det, der virkelig giver doo wop sin karakteristiske lyd. I doo wop musik, er der som regel flere vokalister synger samtidigt i forskellige intervaller. Nogle gange, alle vokalister simpelthen synge de samme tekster og nogle gange er der et opkald og ekko, der bruges. Typisk i en doo wop-gruppe, vil du finde en "ledende" sanger, en falset, en tenor og en baryton, selv lejlighedsvis vil der være en anden tenor enten som tillæg til eller i stedet for falset sanger.

Amerikansk musik fra 1950'erne og begyndelsen af ​​1960'erne var den gyldne alder af doo wop musik, men det betyder ikke, at den stil er falmet væk. Nogle moderne pop og R & B musik, nemlig de såkaldte "boy bands," er løst udviklet omkring en doo wop gruppe rammer. Flere traditionelle doo Wop grupper stadig overleve så godt, selvom du nødt til at dykke lidt ud over den slagne vej for at finde dem. Barber shop kvartetter og a cappella grupper er fælles moderne ækvivalenter 1950'erne doo Wop grupper.

Nogle populære doo Wop grupper fra den gyldne alder af doo wop inkluderer:

 • Frankie Valli og The Four Seasons
 • The Ravens
 • Orioles
 • Dion og The Belmonts
 • The Penguins
 • Pladerne
 • Frankie Lymon og The Teenagers

DooWop MP3 Noder

Først den dårlige nyhed om at finde doo Wop MP3 download af musik. Du kan ikke bare gå til nogen gamle Top 40 downloading musik site og ramte doo wop MP3 guld. For at finde oldies musik som dette online for at downloade, skal du søge en lille smule sværere end du gør for den aktuelle, mainstream musik. Nu er den gode nyhed om doo Wop musik downloads. Der er masser af hengivne og glødende fans af doo wop musik, der bruger internettet til at holde musikken i live. Så mens du måske nødt til at prøve lidt sværere at finde downloads af denne slags musik online, de websteder, der er derude er skabt af fans, for fans. De er sjov (hvis lidt multimedieklip lykkelig), informativ og du behøver ikke at grave gennem en flok musik, du ikke ønsker at komme til den musik, du gør. Giv disse hjemmesider en chance, når du forsøger at opbygge din egen digitale doo wop jukebox:

 • Doo Wop Jukebox - du finder over 6000 sange til streaming og til at downloade på dette websted, plus tonsvis af oplysninger om doo Wop grupper.
 • Doo Wop.org - Nå, dette site er bestemt ikke den mest attraktive eller brugervenlige du nogensinde surfe, men hvis du kan grave forbi de blinkende grafik og religiøse referencer, der måske ikke er alles kop te, kan du finde masser af store doo Wop ressourcer her.
 • Doo Wop Café - mærke en tendens her? Denne doo wop site er så dårligt konstrueret, at stirre på det for længe kræver en flaske Advil. Hvorfor nævnes det? Fordi det blev plukket som den bedste doo wop site på internettet og har tonsvis af streaming doo Wop MP3'er. Indstil din afspilningsliste og minimere siden.
 • Doo Wop Dreams - Dette site tager lang tid at indlæse, så vær tålmodig, men i forhold til nogle af de andre doo Wop sites derude, design af dette websted er et værk af kunstnerisk geni. Du kan lytte til doo wop musik fra hele tiderne her, plus du vil være i stand til at lære tons mere om historien om musikken og historien om pop kultur i første halvdel af det 20. århundrede.