Find Subprime realkreditinstitutterne med ingen afsluttende omkostninger

Find Subprime realkreditinstitutterne med ingen afsluttende omkostninger

Hvis du håber at finde subprime långivere uden afsluttende omkostninger, er der en god chance for, at din søgning ikke vil give mange egnede resultater. Ikke alene er subprime långivere vanskeligere at finde end de engang var, men långivere er villige til at låne penge til låntagere, der anses for kreditrisici vil næsten altid insistere på lukning omkostninger bliver betalt på tidspunktet for lukningen.

Indstillinger

Potentielle låntagere, der ønsker at finde subprime långivere uden afsluttende omkostninger har et par muligheder, de kan udforske.

Rullende Closing Omkostninger

Der er meget lidt chance for, at enhver låntager - subprime eller på anden måde - vil være i stand til at opnå et realkreditlån, der ikke omfatter lukke omkostninger. Mens nogle afsluttende omkostninger er unødvendige og kan forhandles (også undertiden benævnt "junk" eller "skrald" gebyrer) er der en del af lukning omkostninger, der ikke er til forhandling. Nogle afsluttende gebyrer er beregnet til at betale stat, amt eller by skatter eller betale andre krævede gebyrer. Disse afsluttende omkostninger skal betales.

Den måde, at mange långivere komme omkring dette og tilbyde såkaldte "ingen afsluttende omkostninger" realkreditlån er at rulle det afsluttende omkostninger til realkreditlån. Det betyder, at omkostningerne ved de afsluttende gebyrer simpelthen lægges til de samlede omkostninger ved realkreditlån. Selv om denne løsning i væsentlig grad kan mindske mængden af ​​penge en køber skal betale ud af lommen, når først få lånet, er det vigtigt at huske, at denne mulighed medfører dyre renteudgifter på det afsluttende omkostninger. Mens det kan synes tiltrækkende at undgå lukning omkostninger, når de køber et hus ved at kaste omkostninger i lånet, faktum er, at det afsluttende omkostninger ikke undgås ved at rulle dem i realkreditlån; i virkeligheden er det afsluttende omkostninger steget eksponentielt, når rullet ind lånet.

Afsluttende omkostninger betales af sælgere

I nogle tilfælde kan køberne forhandle at have en væsentlig del af det afsluttende omkostninger betales af sælger. Det er noget, der er aftalt mellem både køber og sælger. Med visse typer realkreditlån, er der en grænse for andelen af ​​lukning omkostninger, der kan betales af sælger. Mortgage virksomheder ønsker køberne i første omgang at investere nogle penge i køb af et hjem, da dette kan reducere odds for boligejer sidst misligholdt på realkreditlån og likvidation i afskærmning.

Husk, at selv om en stor del af det afsluttende omkostninger betales af sælger, er der stadig spørgsmålet om udbetaling, der skal løses.

Subprime realkreditlån

Subprime lån er for låntagere, der ikke opfylder betingelserne for traditionelle realkreditlån, uanset grunden. I de fleste tilfælde subprime realkreditlån er for ansøgere, der har kredit spørgsmål, herunder tidligere konkurser. Låntagere, der opnår subprime boliglån kan forvente at have højere renter, højere gebyrer, og mindre ønskværdige lånevilkår.

Subprime realkreditlån generelt ikke har ekstra frynsegoder. Subprime-låntagere kan typisk forvente at have en vanskelig tid nok finde en långiver villig til at godkende et realkreditlån, endsige finde en långiver, der er villig til at godkende en subprime realkreditlån uden afsluttende omkostninger.

Find Subprime realkreditinstitutterne med ingen afsluttende omkostninger

For at øge chancerne for at få godkendt til et realkreditlån med de laveste lukning omkostninger til rådighed, shoppe rundt med en række långivere eller få sig af en pant mægler, der har specialiseret sig i subprime-lån. En anden mulighed er at i stedet tage lidt tid til at øge din kreditværdighed at kvalificere sig til et realkreditlån, der ikke falder ind under kategorien af ​​subprime. Det kan tage lidt tid, men en stigning i kredit score eller ned betaling kan falde den tilbudte realkreditlån rente væsentligt.