Find stillinger på Twitter

Find stillinger på Twitter
Kara Nickels, Hudson Legal Recruiter

Er du spekulerer på, om det virkelig er muligt at finde job på Twitter? Kara Nickels, har en erfaren juridisk recruiter med Hudson fyldt 40 arbejdspladser med et tweet på blot et par timer. Hun deler sine oplevelser ved hjælp af Twitter som en recruiter og giver tips til jobsøgende, der ønsker at få mest ud af sociale netværk i dette eksklusive ekspert interview.

Twitter fra en Recruiter perspektiv

Hvorfor Hudson udnytte Twitter som led i sin rekruttering strategi?

Hudson får værdi i at bruge Twitter, fordi det er gratis og mange top tier kandidater udnytte det til at opsøge beskæftigelsesmuligheder og til at netværke. Det giver også hverve en utrolig hurtig medium for at skrive jobmuligheder og modtage øjeblikkelig feedback fra kandidater på tilgængelighed og interesse i en position.

Hvilken form for succes har du oplevet på udkig efter kvalificerede ansøgere via Twitter

Primært min succes omfatter vedligeholde relationer med kvalificerede jobsøgende og straks formidle åbne jobmuligheder. Det kan være svært at holde kontakt og Twitter er en let måde at løse denne udfordring. Twitters realtid hastighed tillader mig til straks at viderebringe åbne jobmuligheder har tilladt mig at udfylde kortsigtede positioner på en brøkdel af den tid, det har taget i fortiden uden omkostninger. For eksempel på min morgen tog pendler til arbejde min klient meddelt mig af 40 åbne jobmuligheder. Jeg sendte et tweet ud fra min telefon. 10 minutter senere var jeg ved mit skrivebord, havde otte kandidater linet op og fyldte resten af ​​stillingerne ved middagstid.

Hvordan at finde job på Twitter

Hvilke råd har du til jobsøgende, der ikke forstår, hvordan Twitter kan hjælpe med deres jobsøgning?

Først og fremmest tage lidt tid at lære nogle af de grundlæggende om Twitter og nogle af de involverede etikette. Jobsøgende bør forskning artikler om Google News og Mashable.com for how-to og bedste teknikker, der tilbyder en god forklaring og vejledning om fordelene ved jobsøgning på Twitter.

Find stillinger på Twitter

En af de bedste måder at bruge Twitter er at positionere dig selv som en "ekspert" i dit område med "Tweeting Din vej til et job". Tweeting interessante artikler i din branche og identificere Trendvisning emner gennem alle former for medier hjælpe fremhæve din "ekspertise" i dit område. Hvis du kan dokumentere, at du er en "ekspert", og at du virkelig ved din branche, er der kommer til at blive bemærket af en arbejdsgiver. Jobsøgende kan også bruge dette websted for at nå ud til potentielle arbejdsgivere og se efter jobopslag.

Hvordan kan de, der søger beskæftigelse i gang i deres bestræbelser på at finde jobs på Twitter?

Jeg anbefaler kraftigt at bruge TweetDeck. Søgefunktionen på TweetDeck tillader mig at "søg" visse emner i forhold til min branche. Når nogen sætter et "tweet" med dette emne er identificeret, får jeg en meddelelse. Dette forbinder straks mig til andre mennesker i branchen, og for jobsøgende, kan det knytte dem til en personalekonsulent. Den anden måde at finde ud af om job på Twitter er simpelthen se muligheder bliver lagt ud på Twitter Jobsøgning og Tweet My Jobs.

Hvad er de mest almindelige fejl, du ser jobsøgende gøre, når du bruger Twitter til at søge arbejde?

De bruger det for en uge eller to, føler ikke, at de får noget ud af det, og afslut derefter. Du er virkelig nødt til at give for at komme med Twitter. Du er nødt til at vise, at du er en person værd at følge, og at du har ekspertise i dit område, vil først derefter andre mennesker også at interessere sig for dig - og det kan endda være en personalekonsulent eller arbejdsgiver.

Hvad er nøglen til effektivt at bruge Twitter til at finde beskæftigelse?

Den vigtigste nøgle er profilen. Jobsøgende ønsker at sikre, at de har en profil på Twitter, herunder navn (eller en version af det, men absolut ikke et kaldenavn, etc.), placering, interesser (hvilket kan / bør omfatte nøgleord for den ønskede position) og en professionel foto.

Når de gør det, så er det vigtigt at tage tid til at begynde at være opmærksom på, hvad folk udstationering og få engageret i dialog. At holde styr på udviklingen, efter personalekonsulenter og jobopslag er den hurtigste måde at se, hvad der foregår, og om deres industri kæmper til det punkt, hvor de kan overveje at ændre deres karriere retning.

Hvad er den bedste måde for læserne at finde ud af om muligheder med Hudson via Twitter?

Følg mig på Twitter -KaraNickels.LoveToKnow Jobs takker Kara Nickels for at tage sig tid fra hendes travle tidsplan for at dele sin ekspertise om emnet, hvordan man finder job på twitter.