Ferie fundraisers til kvinder

Ferie fundraisers til kvinder

Der er mange ferie fundraisers for kvinder, der er interesseret i at rejse penge til en sag, som de har kært.

Om Holiday fundraisers

Hæve penge i løbet af ferien er ikke kun sjovt, men kan også være rentabel. Feriesæsonen er et godt tidspunkt at holde en fundraiser, da folk allerede i en ånd af at give. Hvis du planlægger en begivenhed for din organisation, kan du overveje at holde det i juletiden.

Måske er du interesseret i at dele i ånden af ​​sæsonen og ønsker at støtte en lokal organisation eller en årsag, som er kære for dig. Hvorfor ikke samle en gruppe venner og deltage i en ferie fundraiser? Du vil ikke kun have en stor tid, men kan føle sig godt i processen, da du vil støtte en værdig sag.

Typer af Holiday fundraisers til kvinder

Der er uendelige ferie fundraisers for kvinder til at overveje fra en simpel bage salg til en ekstravagant galla. Mange kvindegrupper, der mødes regelmæssigt kigge efter unikke måder at rejse penge, ikke kun for sig selv, men for velgørende formål så godt. Nogle fundraising ideer kan nævnes:

Holiday Fashion Show

Få en hurtig start på den nyeste ferie mode, mens du rejse penge til en værdig sag ved at være vært en modeopvisning. Hvem ville ikke ønsker at finde ud hvad der skal bære til den næste ferie fest? Giv gæsterne mulighed for at se vinter mode, mens de støtter din organisation. Sælg billetter på forhånd og ved døren og være sikker på at inkludere andre festligheder ved arrangementet som musik, lodtrækninger, mad og drikkevarer. For et twist, så spørg fremtrædende kvinder i samfundet til at modellere mode.

Julen Cookie Bake Sale / Craft Sale

Ferie fundraisers til kvinder

Intet kan være lettere at organisere end en bage eller håndværk salg. Specialty behandler og kunsthåndværk er en god måde at skaffe penge. Spørg kvinder i din klub eller organisation til at donere deres tid og et emne for salget. I feriesæsonen, jul cookies, honningkager huse, strikkede huer og vanter og centerpieces, kranse og blomster arrangementer er alle gode elementer til funktion på salget. For at hæve endnu flere penge, så spørg en lokal bager til at donere en ferie-tema kage skal udloddet af ved salget.

Sørg for at dekorere det område, hvor du holder salget i en festlig tema. Dette vil gøre det mere indbydende. Afspil julemusik i baggrunden og sprede ferie juble til alle, der kommer til at støtte din salg.

Shopping Extravaganza

Et indkøbscenter begivenhed finder en masse planlægning og organisation. Rekrutter så mange frivillige som muligt og sørg for at starte planlægningen i god tid. En ferie shopping begivenhed kan generere en masse indkomst. Du kan opkræve et gebyr til leverandører for at leje en plads og bede dem om at donere en del af overskuddet til din organisation. Har forskellige typer af leverandører ved arrangementet, så der er noget for enhver smag. Tøj, smykker, spafaciliteter og blomsterhandlere er alle populære valg.

Kvinder og mænd, vil sætte pris på one-stop shopping for deres julegaver og ved, at de er med til at støtte en værdig sag. Sørg for at annoncere begivenheden i lokale aviser og på flyers, som kan bogført omkring dit samfund.

En koncession bevoksning kan sættes op til at brødføde sultne shoppere og generere flere indtægter til din organisation. Prøv at få så mange elementer doneret som muligt, så du vil ikke bruge nogen af ​​dit firma penge.

Holiday Gala

En særlig begivenhed såsom et galla kan hæve en stor sum penge for en organisation. Denne type begivenhed kræver mest arbejde og indsats, men resultaterne kan være værd at den involverede tid. Den gala kan omfatte underholdning, middag og en tavs auktion byder julen tema gave kurve, ferierejser og specialkemikalier gaver.I stedet for gaver, hvorfor så ikke bede hver kvinde i din gruppe til at give en donation til en velgørende organisation, som du har valgt. Dette kan blive en årlig tradition hvert år, og du kan enten give til de samme velgørenhed eller vælg en anden.