Feng Shui Symboler

Feng Shui Symboler

Feng Shui symboler kan anvendes til at forbedre og tiltrække visse energier ind i dit hjem. Fra sundhed til at elske, udnytte feng shui til at fokusere på at aktivere positive elementer.

Symboler for specifikke Cures

I Feng Shui, praktikere bruger mange symboler som kur, men du kan også bruge dem til at hjælpe dig med at forblive opmærksom på de påvirkninger, du ønsker at invitere ind i dit liv. Når du bruger en feng shui symbol som en kur, er det vigtigt at overveje det materiale, det er lavet. Elementet af træ, ild, vand, luft eller jord er aktivator af et andet element.

Sundhed Symboler i Feng Shui

Der er flere populære feng shui symboler, der anvendes til at tiltrække eller beskytte dit helbred eller sikre sig mod sygdom. Du ønsker at placere sundhed symboler i det korrekte område af dit hjem for optimale resultater.

Bambus

Du har måske hørt om heldig bambus og spekulerede på, hvad det betyder. Folk overveje bambus som heldig fordi det repræsenterer alle fem chi energi elementer. Den heldige bambus er misvisende, fordi det ikke er virkelig bambus, men en bred vifte af Dracaenas familien.

Denne plante kommer i arrangementer af stilke og hvert nummer har en betydning i feng shui filosofi og den slags energi, det bringer til dit hjem. For eksempel:

 • Fem stilk planter - Bringer sundhed i alle fem områder af dit liv, alt efter hvilken sektor i dit hjem, som du vælger at placere anlægget.
 • Syv stilk planter - Bringer godt helbred til dig.
 • Enogtyve stilke - Repræsenterer dobbelt velsignelser med langvarige sundhed og rigelige rigdom.

Lucky Cat

Flere sundhedsmæssige symboler findes også som kunstgenstande, såsom den heldige kat. Mange Kineserne mener, at ved at vise en heldig kat, især en, der med sin højre pote hævet, vil beskytte deres familier fra sygdom.

Tre Immortals

Tre Lucky Immortals, Fuk (også Fu), LUK (Lu) og Sau (SU) ikke var virkelig udødelige. Kineserne gav dem titlen, så deres gode gerninger blev forver husket. Folk bruger disse figurer som symboler på lykke, rigdom og sundhed.

 • Fuk (Fu) symboliserer familie og lykkeligt forhold.
 • Luk (Lu) regulerer rigdom og magt og indflydelse det giver.
 • Sau (Su) er den udødelige, der symboliserer og sundhed langt liv.

Chi Lin

Den mytiske væsen, Chi Lin har liget af en hest og hovedet af en drage. Denne kinesiske væsen trækker velsignelser og omgiver dit hjem og alle, som bor der, i en beskyttende energi.

Crane

Gennem bevægelighed for personer i Asien, har mange aspekter af de japanske og kinesiske kulturer krydsede over i den anden. For eksempel den japanske mytologiske kran, der levede i 1000 år over tid blev et feng shui symbol for et langt og sundt liv, ligesom den sagnomspundne kran. Mange mennesker bruger dette symbol til at afværge sygdom.

Deer

Den mytiske hjorte er et symbol på lang levetid og udholdenhed. Mange tror, ​​at når du placerer dette symbol i din sundhedssektoren i dit hjem, vil du nyde et langt liv uden sygdom.

Tortoise

En anden myte populær i den kinesiske kultur er, at skildpadden (skildpadde), der lever i 3.000 år. Folk bruger skildpadden til at bringe et godt fysisk helbred, men det kan også bringe sundhed til et skrantende eller døende karriere og andre områder af dit liv, såsom et forhold.

Ferskener

Den fersken er frugten af ​​guderne. Det skænker udødelighed til dem, der spiser det. Det er en kraftig sundhed symbol menes at ikke kun forebygge sygdom, men genoprette sundhed til de syge.

To de stærkeste symboler på Health

Der er to symboler, der er de mest magtfulde dem, der bruges i feng shui applikationer som retsmidler eller helbredelsesmetoder. Du kan placere disse i din sundhedssektoren eller brug i værelser, der er ramt af negative flyvende stjerner.

Dui trigram

DUI trigram frembringer den himmelske Doctor Who kan helbrede Star # 2, en af ​​de mest dystre flyvende stjerner. En håndfuld mestre gaurd hemmeligheder Dui trigram. Disse mestre kan bruge denne sundhed symbol for at genoprette sundhed til de syge.

Wu Lou, det Centnergræskar

Den Wu Lou har været en lang tid favorit feng shui kur mod ondsindede flyvende stjerner. Den Wu Lou vil forhindre dig i at blive syg, hvis du skal sove i et værelse (retning), hvor den negative flyvende stjerne (r) besøger. Mange feng shui praktikere vil placere et par af Wu Lou, ofte lavet af messing eller guld dækket keramik, for ekstra fremme af et godt helbred.

Twin Wu Lou der vokser co-forenet er sjældne. Når dette sker, sælgere får uhyrlige priser for dem, da en co-sluttet Wu Lou er meget potent. Den dobbelte samarbejde sluttede Wu Lou velsigner dig med det dobbelte af den beskyttelse af en enkelt græskar fra sygdom.

Symboler for Love, Happiness og Ægteskab

Gennem feng shui applikationer, kan du finde den parring af symboler for kærlighed, især ægteskab. Den mest indlysende årsag er symbolsk repræsentation af et par. Desuden tror mange parringen af ​​symboler fordobler held og lykke par.

Mandarin ænder

En af de mest anerkendte symboler på ægteskabelige lyksalighed er Mandarin ænder. Et par mandarin ænder er placeret et eller andet sted i parrets soveværelse. Denne særlige race af duck var en af ​​kejserens foretrukne. Den kinesiske kultur hurtigt vedtaget dem som et symbol på en velsignet og heldig union. Du kan bruge enten et maleri af et par ænder eller to malerier, hver med en enkelt duck endnu de to malerier, der vises sammen. Måske foretrækker du at købe et par ænder figurer til dit natbord.

Peony Flowers

Et langvarigt symbol på kærlighed og skønhed, tror mange, at pæon at være en form for kærlighed potion. De kinesiske kvinder enten bære blomst i håret eller fastgjort til deres tøj. Par bruge pæoner som symbolske kærlighed forstærkere, tro tilstedeværelsen af ​​pæoner tiltrækker overflod og stærkere følelser af engagement.

Drage og Phoenix

Symbolikken af ​​dragen (mennesket) og Phoenix (kvinde), der oprindeligt repræsenterede kejseren og kejserinden. Mange set regentparret som meget heldig og så ønsket om at efterligne dem voksede.

Quartz Krystaller

Mange tror, ​​at kvarts krystaller skænke postive energi til dem, der bærer dem eller placere dem i deres hjem. Rosen kvarts krystal er i harmoni med energien af ​​hjertet chakra, det er derfor, håndværkere ofte skære denne kvarts i form af et hjerte.

Forekomst, velsignelser og rigdom

Mange symboler repræsenterer velsignelser, overflod og rigdom. Du kan bruge disse symboler i forskellige områder af dit hjem. Placer en i din karriere sektor for at aktivere positive energier eller tilføje en til din rigdom hjørne til en stigning indkomst.

Mønter bundet med røde bånd

Mønter bundet med et rødt bånd er en af ​​de mest populære og velkendte symbol. Antallet af mønter, der anvendes, er typisk tre eller seks. De foretrukne dynastiet mønter er fra I-Ching dynasti kendt for at være positivt. Brug aldrig mønter fra en tyrannisk onde dynasti.

Drage Turtle

Denne kombination af mytisk væsen har hovedet af en drage og liget af en skildpadde. Dragen skildpadde tiltrækker rigdom og succes i uanset sektor du placerer den. Placer en kinesisk mønt (I-Ching-dynastiet) i munden og nyde de positive energier, det bringer dig.

Fu eller Foo Dogs

Fu hunde er et stærkt symbol, der også opstod i kejserens palads. Kejseren opkrævet sine kunstnere til at komme med et symbol, der ville afskrække eventuelle tyve. Ud af denne kommando kom de enorme vagthunde, der er en stiliseret blanding af løve og hund. Gennem århundreder, de fu hundene voksede til at repræsentere magt, rigdom og beskyttere. Virksomheder og husejere placere et par (mand og kvinde) uden foran indgangen for at beskytte mod tyveri og tab.

Red Envelope

Røde kuverter er transportører af held og lykke og velsignelser. Den kinesiske tradition for at placere mønter inde røde kuverter er bundet til myten om en ung mand, der slayed en drage. Grateful landsbyboere gav ham mønter forseglet inde i en rød kuvert. Det er derfor, du vil ofte finde en drage afbildet på ydersiden af ​​konvolutten.

Guldbarre

En barre er et symbol på rigdom symbol, du placerer i dit hjem for at hjælpe urolige finanser og øge mulighederne.

Trebenet Toad

Den trebenede tudse er en lovende rigdom symbol. Ligesom dragen skildpadde denne har også en kinesisk mønt i munden.

Animal Symboler og Good Luck

Der er mange gode og lykke charme eller symboler. Du kan bruge dem i næsten en sektor i dit hjem for at hjælpe trække positiv chi. Forskellige dyr har længe været varslerne eller symboler på velstand, held og lykke og endda mulighed for at yde ønsker.

 • Kran: Den mytologiske kran blev sagt at leve i 1000 år, og menes at afværge sygdom og skænke en lang levetid.
 • Deer: symboliserer udholdenhed og lang levetid.
 • Lucky Cat: Menes at symbolisere godt helbred, især skildringer af katte med en hævet højre pote.
 • Ox: Et helligt dyr giver dit hjerte ønsker.
 • Tortoise: Den mytologiske udgave levede i 3000 år og blev hurtigt et symbol på et langt og sundt liv.

Andre symboler

Som du kan se, er der en hel feng shui symboler, du kan bruge til at forbedre eller tiltrække chi energi eller bruge som specifikke feng shui kur.

 • Lucky Bamboo: Re-energizes forskellige sektorer af dit hjem. Grupper af flere stilke har forskellige betydninger.
 • Mystic Knot: Den hellige knude af evigheden og anvendes sammen med andre symboler som mønter.
 • Tre Immortals: Symboler af lykke, rigdom og sundhed.
 • Wu Lou (Centnergræskar): Symbol for sundhed.

Brug af symboler

Som du kan se, er der mange symboler, du kan bruge til at forbedre dit miljø og hjælpe dig, når feng shui principper ansøger om et bedre flow af chi energi.