Fem store frokost Tasker til børn

Fem store frokost Tasker til børn


Send dit barn til skole eller lejr med en kølig alligevel praktisk madpakke. Genanvendelige madpakker beskytte både miljøet og dit barns frokost, hvilket gør dem til den perfekte løsning for en pakket måltid.

Fem madpakke Options

Hold dit barns frokost kølet mens du kigger stilfuld ved at vælge en af ​​disse fem store madpakker til børn. Hver giver en isoleret kammer til at holde mad køligt, men med forskellige funktioner, der gør dem unikke valg for de enkelte børn.

Fem store frokost Tasker til børn

Dabbawalla Tasker

Håndsyet Dabbawalla madpakker ikke ligner traditionelle madpakker. De har dyr, sport, rumfart, og andre design i en runde formet taske, i stedet for de traditionelle rektangulære poser. På trods af deres unikke form, de stadig står oprejst, når de sættes ned. Derudover er disse poser fremstillet af en "revolutionær skum tekstil", der hjælper med at holde fødevarer friske.

Fem store frokost Tasker til børn

PackIt Tasker

PackIt madpakker har et unikt design, der optimerer friskhed. Hele posen er køleelementet, hvilket eliminerer behovet for yderligere køling poser eller blokke i posen. I stedet alt du skal gøre er at folde posen fladt og plads i fryseren for optimal køling. Selskabet kan prale det kan holde fødevarer nedkøles i op til 10 timer. Virksomheden ofte kører tilbud på sin hjemmeside, som "købe en, få en" tilbud. Vælg mellem forskellige farver, ligesom prikkede, plaid, og aqua.

California Innovations Tasker

Fem store frokost Tasker til børn

California Innovations Kids madpakke Plus er en traditionel leder madpakke, med to rum til transport frokost. Men hvad gør denne taske unik er mulighed for at lyne toppen af ​​posen i stedet for at folde det over; tilsætte 35% mere plads til Madpakker og snacks. Det leveres også med et klip for at vedhæfte det til rygsække, ble poser, eller klapvogne. Flere designs er tilgængelige, som vil appellere til børn, og disse poser kan findes på forskellige forhandlere online og i butikken, ligesom Toys R Us.

SuperME Tasker

Fem store frokost Tasker til børn

Kick dit barns frokost i højt gear ved at tage en SuperME Messenger Style madpakke. Disse poser ikke kun holde frokoster og drikkevarer kølet, men også en fantastisk design sikker på at få unge glade for at bære deres egen mad. Hver pose har en særlig superhelt stil patch på forsiden og remmen; ved fjernelse, bliver stroppen en superhelt hjælpeprogram bælte for børn og posen bliver til en skoletaske. Flere lommer og rum gør pakning frokost let. Flere designs er tilgængelige, herunder dem for drenge, piger og børn i alle køn.

Fem store frokost Tasker til børn

BUILT Kids Tasker

Hvis du leder efter en grundlæggende madpakke med en dyrisk twist, bygget Big Apple Buddies Kids madpakker er sikker på at den passer til dine behov. Fire design, featuring en ugle, hund, kat og abe, gøre dem søde og funktionelle. Disse poser kommer med en rem, der kan anvendes til at fastgøre posen til en pose eller klapvogn bog.

Madpakke Shopping Tips

Før du foretager dit endelige beslutning om en madpakke, holde disse tips i tankerne:

  • Tjek rengøring instruktioner. Nogle poser kan sættes i en vaskemaskine, mens andre kun er hånd-vask.
  • Sørg for, at de nuværende frokost containere vil passe ind i madpakke design før du køber. For at gøre dette, nedskrive målinger af dine almindeligt anvendte beholdere; alternativt gemme kvitteringen og tags på posen, når du kommer hjem og pakke tomme beholdere for at sikre alt passer.
  • Dobbelttjek, at alle remme er robuste og godt syet, så dit barn ikke behøver at bekymre sig om at miste sin frokost på vej til aktiviteter.
  • Se, at alle søde eller sjove funktioner er sikret godt til posen, så de ikke falder ud med slid.
  • Du kan ende med at betale mere for en taske, der har unikke funktioner eller en særlig varemærkede design; Men hvis dit barn bruger det ofte, kan det være værd at bruge mere up front.

Gør Lunchtime Fun

Når dit barn har en taske, der ikke kun trendy, men også holder fødevarer friske, er hun mere tilbøjelige til at være interesseret i at spise, hvad der er indeni. Gør frokosttid sjovt ved at plukke en taske, der passer begge hendes smag og dit behov for at holde sikker hendes mad.