Feather hår tilbehør

Feather hår tilbehør
Vær modig med fjer tilbehør!

Med deres boheme og eksotisk charme, fjer hår tilbehør er et unikt alternativ til traditionelle rhinestone og skildpaddeskjold hår pynt.

Sådan Wear fjer hår tilbehør

Hvis du ønsker at gå på den vilde side og prøv et af de nyeste hår og mode trends, kan du overveje at ifører en fjer i din stil låse. Fjer tilføje en tjavsede og finurlig charme til dit look samtidig medvirke til at skabe den altid eftertragtede boheme og sigøjner stil.

Mens mange fjer tilbehør på billige smykker og tilbehør butikker, det er ikke, hvor du får dem, der er vigtigt, det er hvordan du bruger dem! Iført en fjer skaber en erklæring, og hvis du tilføjer tilbehøret ind i din garderobe med et væld af andre udseende, kan du risikere at kigge alt for teatralsk eller udstyret.

Du ønsker at overveje dit tøj og din makeup før iført en fjer. Mens binde en boheme eller hippie-inspirerede kjole sammen kræver et par koordinerende tilbehør, kan for mange jordiske accenter overvælde din stil. I stedet for at gå over bord, forsøger at parre fjer hår tilbehør med ensfarvede grundlæggende at tilføje en punch af farve eller konsistens. Fjer kommer i mange forskellige hår tilbehør tendenser, og hver af dem er værd at prøve, hvis du elsker at eksperimentere med et væld af hår ser ud.

Pandebånd

Hoved bands er en af ​​de nemmeste måder at trække din frisure sammen med lille indsats. Uanset om du sportslige en dag gamle "gøre eller bare ønsker at holde dit hår fra dit ansigt, vil en bøjle gøre det trick. Feathered pandebånd er en unik tilføjelse til traditionelle pandebånd markedet. Mens eksotiske fjer kan bæres med ruskind og snore, klassiske sorte fjer ser statelig og smarte nok til en formel begivenhed.

Gør dit eget fjer pandebånd er et klogt valg, hvis du har et kreativt touch. Du skal blot anbringe vælge fjer på en almindelig bøjle med en varm lim pistol. Overvej at bruge påfuglefjer for en farverig og eksotisk twist, eller vælg faux fjer i en række uhyrlige farver.

Hår Clips

En anden smart måde at don en fjer er i et klip. Der er masser af bånd klip tilbehør, der kan findes på tilbehøret markedet, indarbejde fjer med en række andre begreber, herunder ruskind bindebåndene, perler og sten. Lange bånd hår klip kan anbringes på undersiden af ​​dit hår til at hænge lavt og tilføje en unik og økologiske bevægelse til din stil. En simpel hår klippet tilbehør ser flot med mange modetrends, herunder nødlidende denim cutoffs og en enkel hvid tee. For en jordnær og hippie look, pair fjer klip med en side del og smarte lange låse.

Hårspænder

Hårspænder er en af ​​de mest alsidige af alle hår tilbehør. Uanset længden af ​​hår, kan en barrette normalt findes inkorporere de seneste farve og stil tendenser. Feather hårspænder fås i en række forskellige stilarter og kan rumme tykke eller tynde hår typer. Uanset om du ønsker at trække dine Lokker halvvejs op i en forgyldt mode eller bare ønsker at tilføje en smule fjer lune på din templer med en lille pynt, en fjer barrette er en hurtig og billig løsning for at afprøve dette flokkedes tendens.

Hvor kan jeg købe

Mens afskalning dine foretrukne mode og tilbehør butikker er din bedste satsning for at finde en fjer tilbehør, der opfylder dit hår behov, følgende online forhandlere har flere toppe, der er overkommelige og højre på fjer tendens.

  • Min Diva Closet
  • Angie Hearts
  • Nordstrom
  • Krop Candy

Tage forholdsregler

Når du har fundet den perfekte hår tilbehør, pas godt på det! Fjer er skrøbelige og er tilbøjelige til brud. Hold fjer hår tilbehør væk fra vand og forsigtigt spotte rense dem efter behov for at fjerne styling produkt oprustning. Med korrekt opbevaring og pleje, kan en fjer tilbehør nemt blive en af ​​dine signatur varemærke stykker i mange år.