FDIC History

FDIC History

Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) historie kan spores tilbage til 1933 under den æra almindeligvis omtales som den store depression. Den FDIC blev oprettet af bankloven, vedtaget samme år, for at beskytte økonomien om fremtidige tab situationer over omfanget af de havde oplevet i årene mellem 1929 og 1933.

Faktorer, der fører til FDIC Formation

Den føderale regering har forsøgt uden held at vedtage lovgivning kræver indskydergaranti flere gange i løbet af de fem årtier, før FDIC historie begyndte. Flere stater har gennemført indskudsgarantiordninger programmer i slutningen af ​​det 19. århundrede, og meget tidlige 20. århundrede år, men ingen af ​​disse planer endnu var levedygtig på det tidspunkt Federal Banking Act blev vedtaget i 1933. I 1933 den finansielle situation i USA var så dystre, at der er behov for reform af banksektoren og indskydergaranti bredt blev anerkendt.

Finansielle situation Times

  1. Børskrakket i 1929 sat i gang en kæde af begivenheder, der førte til katastrofale økonomiske konsekvenser.
  2. Mellem 1929 og 1933 skønnes det, at 9.000 banker mislykkedes.
  3. Ca. 4.000 af disse lukninger skete i de første par måneder af 1933.
  4. Bankkunder mistede en anslået 1300 millioner dollars dollars i uforsikrede midler mellem 1929 og 1933. (Af hensyn til perspektiv, er det vigtigt at huske på, at dette beløb er rapporteret i virkelige dollars for den tid, hvor tabet opstod, snarere end at være justeret for moderne inflation.)

Forståelse FDIC Baggrund

Siden begyndelsen af ​​FDIC historie har sit formål forblevet urokkelige. Organisationen tjener et dobbelt formål for at forsikre indskud i banker og afbøde de økonomiske konsekvenser for forbrugerne i tilfælde af finansiel institution fiaskoer.

Tidlige dage af FDIC

I de tidlige dage efter den store depression, blev banksektoren præget af forsigtighed. FDIC forsikring håndteret 370 lukninger bank i løbet af de første syv års drift. De lovgivningsmæssige rammer understregede nøje overvågning af bankpraksis og vedligeholdelse af passende konkurrence mellem pengeinstitutterne. Love blev vedtaget, at forbudt mange af de praksis, der menes at være ansvarlig for de problemer, der fører op til den finansielle krise amerikanske i 1930'erne. Bankerne var også forsigtig. De var meget forsigtige med at låne penge og fokuserede i stedet på at opbygge et tilstrækkeligt likvide reserver.

Midten af ​​det 20. århundrede FDIC Historie

FDIC History

1940'erne og 1950'erne: Fra 1942 til 1945 bankernes aktiver steget markant, hovedsagelig på grund af de roller amerikanske pengeinstitutter spilles i krigstid finansiering. Nedskrivninger på udlån faldt til næsten ingenting i disse år, og antallet af forsikrede banker til at gå ind i fiasko faldt til 28. Med 1945 aktiver, som bankerne var næsten dobbelt det niveau, de havde været i 1941. udlånspraksis forblev konservative i hele denne periode, gradvist stigende som bank solvens steget, og en følelse af sikkerhed begyndte at vende tilbage til banksektoren. Ting holdt forholdsvis konstant gennem 1950'erne 1960'erne:. Årtiet af 60'erne indvarslede en betydelig ændring i atmosfæren i banksektoren. I løbet af denne tid, begyndte bankerne at indføre mere aggressive vækststrategier, hvilket resulterede i øget risikotagning. De lovgivningsmæssige rammer lempes, så der kommer mere håndhævelse ansvar for overvågning og håndhævelse på reguleringsorganer. I løbet af denne tid, var scenen sat for udviklingen af ​​bank holdingselskaber, som tillod en anden måde for de finansielle institutioner til at drive flere kontorer og gå ind yderligere markeder.

1970'erne: Den amerikanske økonomi gled ind i en betydelig recession, der varede fra 1973 til 1975. I løbet af denne tid bankerne begyndte at se en stigning i tab på udlån og andre problemer, der fører til en stigning i bankkrak. I 1976 alene, FDIC håndterede 16 bankkrak, der markerer det højeste antal i et enkelt år siden 1940.

Selv efter recessionen i 1970'erne, havde den amerikanske økonomi ikke hoppe tilbage til den tilstand, den var i under tidligere årtier. Stigende oliepriser førte til en kraftig stigning i renten, hvilket førte til en opbremsning i bankindskud som investorerne vendte sig til investeringer, som menes at være langt mere indbringende. I samme tid, begyndte den føderale regering i stigende grad deregulere banksektoren.

1980'erne og 1990'erne: Økonomien faldt i en alvorlig recession i begyndelsen af 1980'erne. I løbet af denne tid, forblev renten ret svingende. Banklån charge offs steget med 50 procent, kaster mange finansielle institutioner i insolvenssituationer. I 1982 FDIC håndterede 42 bankkrak. Økonomien begyndte at forbedre i 1983, men stadig 27 banker mislykkedes i den første del af året.

I løbet af 1980'erne og 1990'erne, begyndte økonomien at komme sig, genoprette velstand og en reduktion i behovet for FDIC handlinger. I løbet af denne tid, men udlån forordninger fortsat at de-regulering, lægger op til finansielle uro i det 21. århundrede.

Den FDIC i det 21. århundrede

Som kom det nye århundrede i en ny æra i FDIC historie begyndte. I de tidlige dele af det 21. århundrede, den subprime-marked nåede en all-time high, hvilket resulterer i en periode med opfattet økonomisk fremgang efterfulgt af et udlån krise kan lide som aldrig er set før. Benævnt pant meltown af 2007 lån misligholdelsesrater sat i bevægelse en kæde af begivenheder, der førte til svigt af mange af landets pengeinstitutter.

I det 21. århundrede, FDIC forbliver som en stærk beskyttelse af forbrugerne, forsikring indskud op til forudbestemte grænser i bankerne. Den FDIC historie fortsætter med at udvikle sig med tiden. For eksempel den 3. oktober 2008 som led i en hidtil uset regerings bail out pakke, FDIC forsikring beskyttelse blev midlertidigt øget til $ 250,000 per indskyder på forsikrede finansielle institutioner. Den tidligere grænse var $ 100.000. Kun tiden vil vise, hvordan FDIC historie og dens rolle i forbrugerbeskyttelsen vil udvikle sig i fremtiden.