Fat Burning Foods For øget Vægttab

En god måde at øge din hastighed på vægttab er at tilføje fedtforbrænding fødevarer til din kost. Selvom der kan være nogen føde, der rent faktisk gør fedt forsvinder, er der mange fødevarer, der gør det sværere for fedt at holde sig.

Grøn te

Uanset om du drikker det, tage det i en pille, eller som del af et supplement, er grøn te stigende popularitet som en fedtforbrænder. Forsøg har vist, at mennesker, som indtager grøn te har en 17% højere fedtforbrændingen end dem, der donâ € ™ t. Der er også beviser for, den del af grøn te, der kaldes catechiner, holde glukose fra indtaste dine fedtceller. Der var endda en undersøgelse, der viser, at rotter, der fik grøn te, mistede deres appetit og forbruges op til 60% mindre mad. Der er mere, der mistænkes fordele end blot fedtforbrænding. Undersøgelser viser, at grøn te kan også reducere risikoen for kardiovaskulær sygdom og cancer, samt fordelagtigt indvirkning knogletæthed, kognitiv funktion, dental hulrum og nyresten.

Fedtfattige mejeriprodukter

I fortiden, mejeri var et af de sidste steder, du kiggede, hvis du ønskede at kæmpe fedt. Men nye undersøgelser viser det kan være effektiv i kampen mod vægtøgning. En undersøgelse udført af Det Nationale Dairy Council tyder på, at folk, der spiste 3 portioner af fedtfattig mejeri dagligt var i stand til at forbruge flere kalorier uden at tage på i vægt end folk, der spiste en eller ingen portioner om dagen. En undersøgelse på Purdue University konkluderede også, at dem, der forbruges 3 kopper fedtfri mælk fået mindre vægt i løbet af 2 år end personer med lave calcium kost. Nøglen kan være det høje proteinindhold fedtfattig mejeri, som beskytter og styrker musklerne. Dette vil til gengæld hjælper med at holde dit stofskifte kører i et højt tempo, som giver dig mulighed for at forbrænde fedt mere effektivt.

Havregrød

Havregryn har mange egenskaber, at støtte i fedt tab. Høj fiber og fedtforbrænding antioxidanter gør det et godt valg i morgen. Oatmealâ € ™ s højt indhold af opløselige fibre hjælper skylle ud dårlige fordøjelsessystemet syrer og reducere kolesterol. En anden positiv kvalitet havregryn er, er en yderst påfyldning mad, holder dig fyldigere længere end de fleste andre Morgenmad valg. Forudsat at du donâ € ™ t ruin effekten med sukker og smør, kan havregryn være en meget effektiv fedtforbrænder.

Æg

En anden overraskelse på fedtforbrænding listen er æg. Selvom overforbrug af æg kan hæve kolesterol, kan moderat forbrug faktisk være godt for vægttab. Æg er en meget påfyldning protein samtidig med kun 90 kalorier hver. Æg indeholder også vitamin B-12, som er en afgørende supplement involveret i nedbrydning af fedtstoffer. Hvis youâ € ™ re stadig bekymret æg kolesterol, kan du altid fjerne æggene blomme og stadig nyde de sundhedsmæssige fordele.

Moderat forbrug af disse højt proteinindhold fødevarer og grøn te kan hjælpe med at forbrænde uønsket fedt hurtigere. Det bedste er, du sikkert allerede har de fleste af dem i dit skab og køleskab.