Fast ejendom i East Bay Californien

Fast ejendom i East Bay Californien
Bay Bridge til East Bay

Hvis du er på jagt efter fast ejendom i East Bay California, så kan du ønsker at vide lidt om, hvad der venter dig der. East Bay har sin egen zoo, museer, lufthavn, gymnasier, og en række af kvarterets krinkelkroge. Det kunne let passere til andre større hovedstadsområdet alle sin helt egen, hvis det ikke var allerede i skyggen af ​​San Francisco.

East Bay Real Estate

Rejs den vigtigste rute langs hovedvej 80 og krydse over Bay Bridge fra San Francisco, tage metro BART tunnel under vandet i bugten, eller en afslappet tur på en af ​​de mange færger, enten måde du vil hurtigt finde dig selv i en ny land ... East Bay: et område, der er lidt ligesom den yngre bror til San Francisco, for det meste undervurderet og underappreciated - men med ædelstene og charme alle sin helt egen.

Fast ejendom i East Bay Californien er typisk billigere derefter i de fleste andre byer og distrikter rundt om San Francisco-området. Billigere, men er et relativt begreb. Hvis du flytter til Californien fra Nebraska, kan du finde hele staten overpris. Men, i hvert fald hvis du håber at eje et stykke jord i Californien Bay Area, East Bay vil tilbyde de bedste priser på markedet.

Inden for East Bay

Med nogle af de mest maleriske kystlinje herunder majestætiske udsigt over San Francisco, og mindre skarer, East Bay strækker sig fra Richmond til Hayward. Det er også et område, der består af et dobbelt amt East Bay Regional Parks systemet med 54 parkarealer omfavne 80.000 hektar - en ekspansiv park system, der giver en smag af ørkenen relief som en flugt fra byspredning. Vejret er også et plus på den østlige side af bugten. Når du efterlader San Francisco, vil du finde tågen og grå magisk forsvinde. East Bay er typisk varmere og lysere end den store by.

Hvis du ønsker at bosætte sig i East Bay-området, er der en række muligheder. Mens de to vigtigste byer er Berkeley og Oakland, hele området er sådanne distrikter som Richmond, Alameda, San Leandro, Castro Valley, Hayward, Union City, og Fremont. Hver har sin egen unikke fast ejendom og kultur. Hvis du er usikker, hvor at kaste anker, så lad os guide dig gennem området.

Fast ejendom i East Bay Californien
Berkely Tudor

Berkeley

Byen Berkeley har virkelig blevet formet af University of California kollegium med samme navn. Kendt for sine liberale politik, det er et unikt sted helt adskilt fra San Francisco. De kvarterer tilbyder ikke de nationale kæder eller fastfood og i hjertet af Berkeley er hyggelige gader designet til nem adgang til fods. Det meste af byen er flad, med en dyr del af boliger i de østlige bakker. Der er en marina og Tidlen Park, kendt for sin udsøgte visninger, 30 miles af stier og sø frikvarter.

Fast ejendom i East Bay Californien
Oakland Cottage

Oakland

Selvom byen Oakland direkte grænser Berkeley, når du krydser grænsen, du ved, du har forladt college by bag. Et mere eklektisk sted, Oakland er den 4. største havn i USA. Selv om byen kan prale af nogle af de bedste parker og professionelle sportshold, er det virkelig underappreciated af de fleste af borgerne i området Bay. Dette kan helt sikkert arbejde til din fordel, når du køber fast ejendom.

Mens dele af Oakland stadig holde på sine bande og slum rødder, det meste af området er blevet fuldstændig moderniseret. Opdelt i mange zoner og distrikter, byen har et pulserende international føler. Plus det indeholder også en stille lufthavnen og endda sin egen Chinatown.

Mere Fast ejendom i East Bay Californien

Der er mere at vælge imellem derefter de to store byer i Berkeley og Oakland. Når forsker fast ejendom muligheder og værdier i East Bay, skal du overveje følgende distrikter:

Richmond

Den nordlige spids af East Bay-regionen, Richmond ligger an mod den frodige Marin County. Et distrikt, ikke sin egen by, det giver gader velplejede Townhomes. Et godt sted for hunde-elskere, da det indeholder en stor off-snor hund park. Derudover er Richmond kendt for et varieret udvalg af spisesteder.

Alameda

Fast ejendom i East Bay Californien
Hayward Hjem

En simpel familie område findes i Alameda. Med afslappet kvarterer i to-etagers boligblokke og børnevenlige Crown Beach, er det en mere overkommelig sted at stifte familie.

Southern East Bay

For mere forstæder levende, er der de områder i San Leandro, Hayward, og Fremont. Mens kendt for deres industriområder, denne del af East Bay er mindre trendy, men stadig tilbyder nogle anstændige boliger og fast ejendom muligheder.

Sådan finder du din Perfect Spot

Hvis du er nu klar til at gå på denne jagt efter fast ejendom i East Bay, har du tre hovedkilder:

  • Kør omkring dine foretrukne hjemsøgt og se efter Realty tegn.
  • Tjek de lokale Craigslist lister dagligt.
  • Find dig selv en god købers agent og komme ud at udforske.

Uanset hvad du beslutter, glad hus jagt!