Farmville Tips

Farmville Tips


Hvis du kan lide at spille spil på Facebook, idet agt på nogle grundlæggende Farmville tip kan gøre forskellen mellem at gøre dig en god spiller og en stor.

Det er alt i spillet

Farmville er et af mange Facebook-spil, der har fundet det online community med storm - uanset om det er foregiver at være i mafiaen eller foregiver at køre din egen restaurant. I Farmville, men du bliver en virtuel landmand, forsøger dit bedste for at hæve gode afgrøder og sælge dem til en god fortjeneste.

Der er mere til spillet end det, dog. Skaberne af Farmville har givet folk spillerum til at være kreativ med spillet - for eksempel dyrkning deres afgrøder, så de ligner billeder af Elvis set fra oven, eller lade dem have rækkehuse haver. De fleste Farmville hints er mere praktisk - for eksempel, hvad afgrøder vil give den bedste udbytte, eller hvordan man kan tjene mere "erfaring" og dermed få flere evner og udstyr.

Faktisk på websteder, der specialiserer sig i Farmville tips som Weebly er hints opsummeres pretty kortfattet:

  1. Den ene ting i Farmville, der gør dig flest penge er afgrøder.
  2. Når du får penge, skal du ikke bruge det til at købe noget, men mere jord (så du kan dyrke flere afgrøder og få flere penge og etc).
  3. Ikke gider at købe dyr og træer. De koster flere penge, end de normalt vil gøre.

Tips som disse er let at følge og let at sprede, men de kan gå glip af punktet: ikke alle ønsker at spille bare for at tjene penge For nogle kan opbygge erfaring virkelig være mere tilfredsstillende, i hvilket tilfælde der er nogle andre tips til at hjælpe. :

  • Indkøb bygninger og træer vil give dig mere erfaring (direkte modsat fra det, der blev anført ovenfor)
  • Du får fem experience points hver gang du hjælpe en nabo (det er derfor, det hedder en social networking spil)

Farmville Tips vs. Farmville Snyd

Den sidste Farmville tip ovenfor kommer tæt på en anden form for hint: Hvordan at snyde på FarmVille. Lige fra blot at bøje reglerne gerne, at du installerer og kører komplekse eksterne programmer at "hacke" Farmville og Facebook, mange mennesker synes at få så meget sjov fra at forsøge at bryde Farmville da de gør at spille det. Det mærkelige ved dette er, at det ofte tager flere kræfter og mere tid til at komme rundt reglerne, end du ville gøre, hvis du blot spillet af dem. Stadig, for nogle mennesker, der er nydelse, og mange steder fokus på de nyeste snydekoder til Farmville.

For spillere, By Fans

Mens nogle mennesker endda er gået så langt som til at skrive og udgive bøger om emnet, er det store flertal af Farmville tips findes på websteder som Emma og Pete.com, der advarer dig med det samme: Hvis du ikke har nogen interesse i Farmville, kigge væk nu. er den side fyldt med nyttige forslag til, hvordan at spille mere effektivt og har det sjovere, så du får gavn af deres erfaringer (og fejl) uden at tage væk dit eget potentiale for en god tid.

Bedst af alt, i slutningen de har en plads til kommentarer, og forslaget om, at du "lader dine egne tips!" En del af det, der gør Farmville sådan en succes er viljen af ​​spillerne til at dele deres erfaringer, deres kreationer, og deres luskede lille teknikker til at hæve den perfekte afgrøde af online vandmelon på blomstrende Facebook-netværket.