Farerne ved Milk Thistle

Farerne ved Milk Thistle


En ny undersøgelse fra University of Pittsburgh peger på flere farer mælk tidsel, især for patienter med HIV-AIDS og hepatitis C. Det er vigtigt at huske på, at universitetet i Pittsburgh undersøgelsen er, men en undersøgelse, og mere er der behov for fuldt ud at forstå de potentielle virkninger af mælk tidsel og potentielle farer.

Milk Thistle

Marietidsel (Silybum marianum) har været anvendt siden Kristi tid som et middel mod lever og galdeblære lidelser. Den aktive ingrediens taget fra mælk tidsel plantens frø er silymarin, og ordet er undertiden bruges udskiftelige med mælk tidsel at henvise til urt. Det er ofte anbefales som en afgiftning urt og har en lang tradition for brug til at hjælpe leveren afgifte. De mange fordele ved marietidsel gør det til et populært urt.

Leveren er et stort, fodbold formet organ beliggende på højre side af underlivet. Det har mange funktioner, herunder filtrering giftstoffer og toksiner fra blodet. Mange mennesker tager marietidsel i den tro, at det kan hjælpe leveren afgifte og neutralisere giftstoffer mere effektivt. Marietidsel kan også hjælpe leveren regenererer dens celler.

Farerne ved Milk Thistle

For de fleste mennesker, mælk tidsel udgør ingen umiddelbare farer. Hvis du vælger at tage mælk tidsel, skal du følge etiketten retninger omhyggeligt, da styrken og dosis af urter afhænger af mængden og kvaliteten af ​​ekstraktet. Check med en herbalist, hvis du har kroniske lidelser eller tage medicin, og altid fortælle din læge, hvis du tager nogen naturlægemidler kosttilskud.

Drug interaktion Farer

The University of Pittsburgh undersøgelse blev citeret på HCV Advocate, en hjemmeside med fokus på formidling information til patienter med hepatitis og HIV. Da mange mennesker tager mælk tidsel at bekæmpe hepatitis, er det vigtigt at forstå de mulige farer ved mælk tidsel, især hvis du har enten sygdom.

Ifølge undersøgelsen, leverens enzymer nedbryde kemikalier alt, hvad vi indtager, fra fødevarer til medicin. Marietidsel kan forsinke eller reducere virkningen af ​​de enzymer, som kan forårsage mere af en bestemt medicin til at cirkulere.

For bedre at illustrere, hvordan det kan være en potentiel fare, antage, at medicin X, lægen har ordineret, har en dosis på én, 500 milligram tablet en gang dagligt. Denne dosis afhænger af din vægt, sundhedsmæssige betingelser, og andre faktorer. Før godkendelse fra FDA, skal talrige undersøgelser der viser dosis sikkerhed og effekt skal gennemføres og indsendes, så din læge er rimeligt sikker på, at denne dosis vil arbejde, og at det ikke vil skade dig; din krop vil sandsynligvis metabolisere og udskille det inden for en bestemt periode.

Antag nu, at mens du tager medicin X, skal du også tage mælk tidsel. Hvis de enzymer, der er nødvendige for at nedbryde Medicine X reduceres med mælken tidsel, mere end den typiske mængde medicin X forbliver i blodbanen, fordi der ikke er tilstrækkelige enzymer til at nedbryde det. Du tager en anden tablet of Medicine X på dag to, under forudsætning af, at alt er fint, men nu er din krop har betydeligt mere af Medicine X end den ordinerede dosis, selvom du tog 500 milligram tablet, ligesom din læge fortalt dig at gøre. Hvis dette fortsætter i flere dage, kan du få betydeligt mere af Medicine X cirkulerer i kroppen, end du regnede med, hvilket fører til endnu mere af en overbelastning på leveren.

Lægemidler, der kan interagere med Milk Thistle

Der er en lang liste af farmaceutiske lægemidler, der kan interagere med mælk tidsel. Hvis du tager nogen af ​​disse, så tal med din læge eller en naturopathic læge, før du tager mælk tidsel. Sørg for at søge hjælp fra en kvalificeret læge, der kan vurdere din tilstand, medicin og sundhedstilstand; ingen artiklen kan erstatte this.Medications der kan interagere med mælk tidsel er:

  • Metadon
  • Antidepressiva, herunder SSRI medicin (herunder urten perikon)
  • Antihistaminer (Seldane og andre mærker)
  • Svampedræbende medicin
  • Sedativer og sovepiller
  • Kolesterol sænkende medicin (statin medicin)
  • Østrogen
  • Andre

Er Milk Thistle Safe?

På baggrund af disse advarsler, er mælk tidsel sikkert? Igen afhænger svaret af forskellige faktorer. For mange mennesker, er det sikkert at tage. For andre kan det ikke være. Tal med en kvalificeret herbalist, naturopathic læge eller en læge til råds. Der er nogle farer mælk tidsel, men for mange er det en nyttig urt.