Familie-venligt Museer i New York

Familie-venligt Museer i New York
Metropolitan Museum of Art er familievenlige.

New York er centrum for kultur og mangfoldighed. Intetsteds er dette mere tydeligt end i de mange forskellige New York museer rådighed, der appellerer til familier og børn.

Familie orienterede museer i New York behandle mange spørgsmål af interesse, samt bekymringer, der er relevante for familier. For eksempel alle museer rettet mod familielivet har en uddannelsesmæssig mål. Disse mål omfatter at give indsigt på emner lige fra færdigheder, til videnskaben, til kunst. Desuden er hver museum designet til at stimulere nysgerrighed og fantasi. New York museer giver sjove aktiviteter, der engagerer deltagerne og give sunde sjovt for alle.

New York Museer til familier: Staten Island Børnemuseum

Den Staten Island Museum har et væld af læringsmuligheder, og er en af ​​de mest sjove og spændende New York museer for familier. Nogle af museets udstillinger omfatter et insekt udstilling og et dyr pleje og dyrehold udstilling. Museet tilbyder også Great Explorations udstilling, som giver børnene mulighed for at udforske interessante karrierer og kulturer, såsom hvordan det er at være en hundeslæde driver. The Sea af Boats lader børnene blive pirater, mens Portia s Playhouse tillader børn at klæde sig ud og lade deres fantasi løbe vild.

Brooklyn Børnemuseum

Dette New York City museum er chokerede fuld af udstillingsgenstande, der fejrer uddannelse og mangfoldighed. Den Brooklyn Børnenes Museum byder på mange besøgende udstillinger og fremmer kulturelle arrangementer og live-koncerter. Også placeret på faciliteten har et drivhus, en musik mix center med masser af instrumenter til at opdage, og et dyr hytte. Desuden museet indeholder en udstilling kaldet sammen i City, der berører de mange forskellige kulturer og mennesker, der findes i New York City. Denne udstilling indeholder kopier af Yankee Stadium, pizzeriaer, Bah Mitzvahs, og en kinesisk nytår Celebration.

New York Museer for Familier: Børnenes Museum i Manhattan

Denne Børnenes Museum i Manhattan giver en eklektisk blanding af aktiviteter, der vil stimulere både børn og voksne. Tilbyder udstillinger, der tilskynder vækst gennem aktiviteter, denne New York museum ofte trækker på de unikke talenter undervisere og master kunstnere som Andy Warhol og Lewis Carroll.

New York Museum of Comic og Cartoon Art

The New York Museum of Comic og Cartoon Art er både et galleri og et museum fyldt med fantastiske kunst. Tegneserier, tegnefilm, og illustrationer byder på en række forskellige fremvisninger, programmer og gæstetalere. Målet med denne New York museum er at fremme kendskabet til og uddannelse og samtidig bevare denne unikke kunstform.

Queens County Farm Museum

The Queens County Farm Museum ligger i en 47-acre spor af jord og er den eneste arbejder gård tilbage i byen. Landet blev først produceret i 1697, og der er mange historiske bygninger stadig står. Dette New York museum tjener som en oase midt i byen, der giver rige muligheder for at lære om traditionel og livet på landet.

New York Hall of Science

Fokus for den fantastiske New York Hall of Science museum er videnskab og matematik. Anlægget omfatter en 300-sæde auditorium, en 16-skærm videovæg, og en Technology Center. Det giver også særlige programmer designet til at sætte gang i en interesse for naturvidenskab og matematik. Programlægningen ændres ofte, der tilbyder en ny oplevelse hver gang denne New York museum besøges.

Der er mange meningsfulde oplevelser at hente for familien i New York museer. Hver er pakket fuld af aktiviteter sikker på at inspirere og glæde samtidig en mulighed for familier at være sammen og lære og samtidig have det sjovt.