Få en ny amerikansk pas

Få en ny amerikansk pas

Der er mange grunde til at få en ny amerikansk pas, en internationalt anerkendt dokument, verificerer indehaverens identitet som amerikansk statsborger.

Grunde til at have et pas

Først blandt grunde til at få et pas er at rejse i udlandet. De fleste nationer kræver, at du medbringe et gyldigt pas for indrejse i deres land og USA kræver, at du har en for at vende tilbage til dette land. Andre lande, herunder mange caribiske nationer og Mexico, som traditionelt kun kræves amerikanske borgere til at bære "bevis for statsborgerskab" er nu begyndt at kræve et pas i stedet. Et pas er også den bedste form for ID til rådighed.

En amerikansk pas er en 3 "x 4" dokument. De fleste borgere har blå pas. Militært personel og diplomater har røde. Indersiden af ​​dette dokument har bæreren billede, personlige oplysninger, kontaktoplysninger i nødsituationer, og et dusin af så blanke sider til visum.

Har jeg brug for at få en ny amerikansk pas?

Alle amerikanske borgere, der aldrig har haft et pas skal gøre en in-person ansøgning om et nyt pas. Derudover vil du nødt til at få en ny amerikansk pas, hvis dit gamle pas er udløbet mere end 15 år siden, har du mistet dit gamle pas, eller hvis din gamle pas blev udstedt, da du var under 16 år.

Hvor kan man få en amerikansk pas

Ansøgninger om en ny amerikansk pas er taget på mere end 7000 pas acceptcertifikater spredt over hele USA. De fleste af disse er postkontorer, men de omfatter også pas agenturer, domstole, og biblioteker. For at finde et sted i nærheden af ​​dig, skal du kontrollere de blå sider i telefonbogen eller besøge pasoplysninger hjemmeside.

Hvad du behøver at få en ny amerikansk pas

Når du går til at få en ny amerikansk pas, skal du sørge for, at du bringe den nødvendige dokumentation. Dette omfatter:

  • En udfyldt pas formular (kan findes online eller på et pas facilitet)
  • To pas størrelse billeder af dig selv
  • Bevis for amerikansk statsborgerskab (en original eller bekræftet kopi af din dåbsattest eller dine indfødsret papirer)
  • Et foto-id (såsom et kørekort)
  • Betaling ($ 95 ansøgningsgebyr plus en $ 25 henrettelse gebyr i 2010)

Passet agent vil stille dig et par spørgsmål, bede dig om at bekræfte, at du er den, du siger, du er, forsegle alle dine dokumenter i en kuvert, og har du tilmelder over forseglingen for at undgå oplysningerne ikke kan manipuleres. Nye applikationer pas tage mellem to og tre uger at udføre og det nye dokument samt din dokumentation ansøgning vil blive returneret til dig via US mail. Pas er gældende i ti år.

Last Minute Pas

Rejsende, der har brug for et pas inden for to uger, kan indgive deres ansøgning til en af ​​de sytten pas agenturer placeret overalt i USA. En aftale er forpligtet til at se en agent og et ekstra gebyr kan gælde. Rejsende vandringen til lande, hvor de vil også brug for et visum bør give ekstra tid til at visum skal behandles. (Visum er stemplet direkte i passet, så en rejsende skal have dette dokument først.)

For allersidste minut sager, et væld af virksomheder findes der vil hånd bære dine oplysninger til de relevante agenturer og anmodning rush forarbejdning. Nye ansøgere vil stadig nødt til at ansøge på et pas accept facilitet, men i stedet for at forlade det underskrevne kuvert med midlet, skal man anmode om at "hånd carry" ansøgningen pakke. Et pas expediter kun mening for dem, der bor uden for byerne, der har et pas agentur eller for dem, der ikke har tid til at gå til organet selv. Gebyrer for denne service er generelt temmelig dyrt.