Expert Q & A: Job Interview Fejl skal undgås

Expert Q & A: Job Interview Fejl skal undgås

Når du har en mulighed for at interviewe efter et nyt job, er det vigtigt at gøre et positivt indtryk på den ansættende leder. Alt for ofte, men jobsøgende uforvarende gøre ting, der fjerner dem fra sine overvejelser. Julie Bauke, præsident for Bauke Group og forfatter til Stop tisser på dine sko: Undgå de 7 fejl, skrue op din jobsøgning, deler hendes ekspertise til at hjælpe jobsøgende undgå at lave et par af de mest almindelige interview fejl.

LoveToKnow (LTK): Hvad ser du som den mest almindelige jobsamtale fejl?

Julie Bauke (JB): Tænker det handler om dig. Læs dette flere gange, indtil du hører budskabet højt og tydeligt. Arbejdsgivere virkelig ønsker at ansætte den rigtige person. De håber, at du er den rette person, så de kan stoppe interviewe og komme tilbage til arbejdet. Du skal lytte til, hvad de ønsker og har brug for, og gør dit bedste for at tilpasse dine evner og erfaringer med det, de har brug for. Må ikke gå ind i interviews opsat på skubbede information ned i halsen. Hvis du synes at være ramt af verbal diarré, vil du ikke få jobbet.

LTK: Hvad er nogle af de andre almindelige interviewe fejl:

JB: Ikke sveden de små ting. Jeg er konstant forbløffet over de ting, som jobsøgende gør at banke dem ud af spillet. Selvom at du disse kan være indlysende, ville du blive overrasket over, hvor ofte de forekommer.

  • At være uhøfligt at alle, men dem, der gør beslutningen om ansættelse. Ja, dem, du var uhøfligt at vil sørge beslutningstageren hører om det.
  • Iført for meget lugt. Nedtone eller fjerne parfume, aftershave eller Köln til interviewet. Og hvis du ryger, kan du tror andre ikke mærke. De gør, og ikke på en god måde.
  • Manglende øjenkontakt og behagelig ansigtsudtryk. Er du præsentere som en, intervieweren ønsker at arbejde med?
  • Making teknologi boo-mishagsytringer. Lad dine gadgets i bilen. Virkelig.
  • Upassende kjole. Kend kjole kultur af virksomheden og gå et niveau op.
  • Personlig fremtoning. Behøver jeg sige, at dit tøj skal være rene, dine sko pudset, huden ikke skriger "se på mig!"? Dit udseende må ikke forårsage for en kommentar. Du ønsker ikke at blive husket som den kvinde naturligvis iført hendes teenage datters bluse.

LTK: Er der efter interview fejl, som jobsøgende har brug for at være opmærksom på og undgå?

JB: Ja. Undlade at tage initiativ og følge op på en passende måde er en af ​​de største fejltagelser folk gør post-interview. Hvis din intervieweren siger, han vil vende tilbage til dig inden fredag, og du ikke høre tilbage på fredag, så ring på mandag og høfligt spørge, om de har brug for yderligere oplysninger fra dig, og gentage din interesse. Ingen reaktion? Vent et par dage, og kontakte intervieweren igen.

Jeg tror ikke, nogen arbejdsgiver har hensigten med snor dig sammen, men at komme i kontakt med dig, måske ikke er deres topprioritet, og en million andre ting kan være kommet op i mellemtiden. Vær tålmodig og professionel.

Behøver jeg at minde om vigtigheden af ​​at sende en tak note inden for 24 timer efter din samtale? Jeg håber ikke.

Undgå disse fejl for Interviewing Success

Tag Julie råd til hjerte - og følg den - før din næste interview. Dette vil hjælpe med at sikre, at du gør et positivt indtryk på intervieweren.