Essential Hår Tilbehør

Essential Hår Tilbehør

Hår tilbehør fås overalt fra købmænd og masse merchandise detailhandlere til speciale smykker og tilbehør butikker. En enkel sort barrette kan være lige den ting at tæmme dine krøller på kontoret, mens en rhinestone condor klip kunne være billetten til jazzzing din updo for en piges aften i byen. Ligegyldigt hvilken type frisure du har, kan du lave en større ændring med blot et enkelt hår udsmykning.

Shopping for Tilbehør

Under de rigtige hårpynt kan morph en almindelig stil ind i en spektakulær en. Uanset dine stil behov, shopping for tilbehør online kan udvide dine muligheder. Vær sikker på at tjekke de følgende online forhandlere, der lagerfører et stort udvalg af trendy at klassiske elementer:

 • Elegant Hår Tilbehør: Shop på denne engros-og detail site for elegante og stilfulde hår klip og tilbehør.
 • Etsy: Sørg for at tjekke ud Etsy markedsplads for analyse, der gør håndlavede og unikke tilbehør muligheder.
 • Hair Boutique: Med samme dag skibsfart for de fleste ordrer, Hair Boutique tilbyder en rigelig forsyning af pandebånd, tørklæder og forskønnet stykker.
 • Glad Hår: Shop for on-trend tilbehør til at pynte din stil såsom krystal, avner og hår drejninger.
 • Varmt emne: Selv om de bærer tøj, kan du finde edgy hår buer, clips, pandebånd og endda funky og fjer hair extensions.
 • Frankrig Luxe: Tilbyder en finere udvalg af stykker, er Frankrig Luxe og L. Erikson tilbehør håndlavede med uovertruffen komfort. Dette er det perfekte sted at shoppe, hvis du har givet op på pandebånd på grund af ubehag af at bære. Shop for traditionelle til eksotiske stykker i en regnbue af farver fremstillet af cellulose i stedet animalske produkter.

Ud over online shopping, specialbutikker skønhed levering butikker, såsom Sally Beauty Supply bære et stort udvalg af unikke hår pynt. For dem, der søger unikke og one-of a-kind stykker, loppemarkeder og vintage butikker ofte har et par antikke markeringer af kamme og barrette. Store kasse butikker og selv store stormagasin detailhandlere også bære hårpynt egnet til casual til formelle lejligheder. For endnu flere besparelser, gennemsøge clearance skraldespande og rabat detailbutikker.

Essentials

Hestehale elastikker

Elastiske hestehale indehavere, også kendt som pony-o s eller hår slips, er de små sorte kjoler i hårpynt verden. Hestehale indehavere kan skabe et væld af stilarter, fra klassiske ponytails til fletninger til trendy bolle udseende. Hestehale holder valg inkluderer:

 • Standard hestehale indehavere: en elastik normalt holdt sammen med en lille metal band.
 • Ingen skader hestehale indehavere: En kontinuerlig strimmel af elastisk, der reducerer skader på håret.
 • Hår slange: Elastisk bånd bestående af nylon eller andre strømpevarer materialer.
 • Scrunchies: Elastikbånd omgivet af en strimmel af stof, der flæser eller klaser op omkring bandet.
 • Dekorative elastikker: hestehale indehavere med en central juvel eller design accent.

Hår bånd og elastikker kommer i alle typer af størrelser. En standard medium størrelse kan arbejde med mange stilarter og hårtyper. Goody s Ouchless kollektion har forskellige stilarter og størrelser, der holder håret sikker, men tilbyder ubeskadiget beskyttelse for dit hår. Sephora er Snag-Free elastikker kollektion er en anden mulighed, der giver mulighed for alsidige styling.

Pandebånd

Essential Hår Tilbehør

Hedbands er let at trække på at holde uregerlige hår ud af vejen. De kan være den perfekte løsning til en dårlig hår dag, eller med de rigtige detaljer, tilføje fantastiske accenter for elegant lejligheder. Elastik greb og klud pandebånd tjener praktiske formål i at holde håret tilbage til casual stil. Bleu Dame sælger snesevis af pandebånd, der spænder fra afslappet klud wraps til sofistikerede læder stilarter til fancy blomst-forskønnet bands.

Hår Clips

Hår klip kan trække håret tilbage væk fra ansigtet, eller bare tilføje nogle krydderi til en stil. De spænder fra simple til at udarbejde og arbejde ved at klemme eller snapper ned på en del af hår.

 • Hårspænder: Selv om de fleste hårspænder er metal, kan de være fremstillet af en lang række materialer, fra plast til træ. Fås i små, mellemstore og store størrelser, hårspænder snap eller lås tæt til at holde en del af håret på plads.
 • Alligator klemmer: Alligator klemmer generelt com i små til mellemstore størrelser. De åbner ved at klemme den ene ende og lukke ned på håret. De holder en lille til medium mængde hår.
 • Condor magasiner: Lignende til alligator klemmer, condor klip er større og holde mere hår. De kan bruges til at sikre rodet eller piecy boller og updos.
 • Hår kløer eller kæber: Hår kløer eller kæber klemmes åbne og samle en del af hår i sin "kæbe" eller "klo." Mini klo klip ser sød at trække små portioner af hår tilbage, mens større kæbe klip kan trække sig tilbage større portioner af hår og sikre updos.
 • Hår snaps: bruges primært til dekorative formål, hår snaps er bittesmå klip, der holder kun få hårstrå.

Scunci produkter er tilgængelige på masse detailhandlere og har en overkommelig række kløer, hårspænder og andre klip.

Hårnåle

Hårnåle er mindre end klip og glide ind håret i stedet slå hårdt ned. De bruges til både sikring dele af hår i en stil og til dekoration. Bobby stifter anvendes i både hverdag og elegant frisurer, mens chignon pins og hår pin juveler er hårpynt normalt forbeholdt formelle lejligheder. MetaGrip Bobby stifter, som findes på Sally Beauty Supply, får begejstrede anmeldelser fra brugere på deres holdbarhed.

Hår Sticks

Hår sticks anvendes sikre boller og updos. Små hår pinde kan bruges til at sikre delvise updos og mindre beløb, hvis hår. Træ er et populært materiale til hår pinde, men metal, plast og andre materialer er tilgængelige. Ud over hår pinde, variationer som hår gafler, hår stikben og hår spikes er tilgængelige. For tilsatte accenter, overveje dem med ekstra dekoration. Hår belægninger tilbyder letvægts plastik pinde med dekorative sten og lange Låse tilbyder unikke kunst glas sticks.

Formel lejlighed Pieces

Essential Hår Tilbehør

Når en almindelig tilbehør er ikke helt nok bang, brude, prom, og formel lejlighed hårpynt ofte juveler, perler, krystal eller anden elegant indretning. Populære hår stykker omfatter:

 • Tiaras eller juvelbesatte pandebånd
 • Juvelbesatte eller dekorerede kamme
 • Bun wraps
 • Hår juveler (clips, stifter eller magneter)
 • Blomster (real eller silke)
 • Bånd eller buer
 • Perler eller strenge af perler

Du kan finde mere avanceret versioner af disse stykker på mange standard butikker, men det kan også være nyttigt at overveje dem, der specialiserer sig i formelle frisurer. Hår Comes the Bride, for eksempel, tilbyder brude hår elementer i et stort udvalg af stilarter, fra temmelig Beachy barettes til vintage bryllup hår blomst til let udsmykket brude kamme. SoHo Fashion er en anden butik, der tilbyder et stort udvalg af hår smykker, juvelbesatte hår klip, bands, og kamme perfekt til Proms, bryllupper eller otehr formelle begivenheder.

Lav din egen

Ud over at shopping for elementer til at dekorere og style dit hår, kan du også oprette din egen med et par forsyninger. Grundlæggende metal håndværk hårspænder og pandebånd kan prydet med faux blomster, perler og krystaller med en limpistol, eller omviklet med tråde og flettet ind stoflige hår accenter. Hvis du er kreativ og snu, kan du finde masser af muligheder for at lave dine egne hår stykker. Online tutorials, ligesom Samantha Hahn vintage-inspirerede tilbehør instruktioner og Danielle i dybden s Video hår klippet tutorial gør det nemt at lære, hvordan du opretter dine egne brikker.

Uanset om du køber detail, shoppe vintage eller fartøjet du ejer hårpynt, skal du sørge for at opbevare dem ordentligt at forlænge deres anvendelse. En lukket kosmetiske tilfælde kan gøre at søge efter et tilbehør for at sikre din stil, meget lettere. I stedet stole på grundlæggende hårelastikker og plain hårspænder til at anbringe din klippe, bygge dit tilbehør samling og begynde at tilføje nogle pizzazz til din stil.