Ernæring af Navy Beans

Når det gælder om at finde sunde måder til at forbedre din daglige menu, kan bønner være en meget god mulighed. Disse naturlige fødevarer har en masse af de ting, du har brug for at fungere godt, uden en masse af de uønskede elementer, der ofte findes i forarbejdede fødevarer, såsom sukker, fedt og natrium. Ser man på ernæring af navy bønner versus andre bønner, eller i modsætning til andre fødevarer, kan hjælpe dig med at træffe gode beslutninger om, hvordan man bruger disse næringsstoffer pakket naturlige fødevarer i supper eller færdigretter for en bedre fitness madplan.

Ernæring af Navy Beans: Calorie Counting

En servering af omkring 180 gram navy bønner indeholder omkring 250 kalorier. Det er flere kalorier per gram end en masse grønne grøntsager og friske råvarer. Denne kalorie tæller selv nærmer kalorieværdien af ​​nogle forarbejdede fødevarer. Ser man på de næringsstoffer, navy bønner indeholder dog kan vise dig, hvordan du bruger disse bønner i moderate mængder kan være en del af en god, sundt måltid. For eksempel kan en bønne salat bruger kun halvdelen af ​​denne portionsstørrelse, og kan indeholde andre ingredienser til en bedre samlet næringsværdi.

Ernæring af Navy Beans: Andre ernæringsmæssige fakta

Navy bønner er lavt fedtindhold, natrium og kolesterol. Der er kun 1 gram fedt i en 180 gram servering, og ingen signifikant kolesterol eller natrium. Være bevidst om, at konserves navy bønner tilføjer en enorm mængde af natrium. Sørg for at du ser på ernæringsmæssige data for dåse elementer til at sikre, at du ikke over dagligt anbefalede niveauer af salt eller natrium at forhindre, at nogle former for sundhedsrisici.

Desuden navy bønner har nogle ernæringsmæssige elementer, som du måske ønsker i dine måltider, ligesom 15 gram protein eller en betydelig 19 gram kostfibre, hvilket gør navy bønner ligner nogle af de "grovfoder", der hjælper processen fedtstoffer og andre elementer i din krop. Der er også 40 gram kulhydrater i samme servering af bønner, hvilket er noget, som du måske ønsker at tænke på, når du foretager din kost plan. Medicinske forskellige meninger om den rolle, kulhydrater i en kost, men generelt, læger anbefaler en moderat mængde kulhydrater i en diæt.

Ernæring af Navy Beans: Vitaminer

Navy bønner er en kilde til vitamin C og andre næringsstoffer som thiamin, også kendt som vitamin B1, et element, der understøtter et sundt nervesystem. Der er også andre mineraler som fosfor og mangan, og en hel masse af folat, at gravide kvinder har brug for i deres kost.

Samlet set navy bønner er en forholdsvis sund naturlig mad, selv om kulhydrater og kalorier kan gøre dem en uegnet kandidat til nogle kost planer. Hold udkig efter de rigtige fødevarer til at passe ind i din fitness kost. Du vil se, hvordan læsning ernæringsmæssige etiketter kan betale sig som del af en samlet holistisk wellness kampagne, der skal øge din levetid og livskvalitet og samtidig hjælpe dig tabe uønskede pounds.