Ernæring af en grøn peber

En grøn peber er et meget nærende grøntsag. Denne klokke formet grøntsager med en grøn, blank ydre tilføjer et strejf af farve til enhver skålen. Det er også omtalt som en klokke peber. Det har en pikant smag, der forbedrer maden smag. Indersiden har en lille, hvidt skum-lignende kerne med små frø, der er knyttet til den. Denne peber er ikke "hot" på grund af fraværet af capsaicin, der giver peber den karakteristiske "hot" smag. Orange, findes også gule og røde varianter. Den peber er fyldt med næringsstoffer. Det er en god kilde til vitaminer, mineraler og fytokemikalier.

En kop hakkede grøn peber, omkring 150 gram, har 30 kalorier. Det giver følgende næringsstoffer:

 • Protein - 3 gram
 • Kostfibre - 10 gram
 • Vitamin A - 11 procent af anbefalet daglig værdi
 • Vitamin B1 - 7 procent af anbefalet daglig værdi
 • Vitamin B6 - 20 procent af anbefalet daglig værdi
 • Vitamin B9 - 5 procent af anbefalet daglig værdi
 • Vitamin C - 200 procent af anbefalet daglig værdi
 • Vitamin K - 14 procent af anbefalet daglig værdi
 • Jern - 0,5 mikrogram
 • Magnesium - 14,9 mikrogram
 • Fosfor - 30 mikrogram
 • Kalium - 260 mikrogram
 • Calcium - 14,9 mikrogram

Den vegetabilske kan spises rå eller kogte kortvarigt. Det gør en fantastisk tilføjelse til de fleste salater. Det kan også øge dit helbred på forskellige måder.

Antioxidant egenskaber

Forskellige vitaminer og fytokemikalier findes i grøn peber har antioxidant egenskaber. Peberfrugterne indeholder vitamin A i form af carotenoider samt vitamin B6, B9 og C, som alle er kraftige antioxidanter. Disse vitaminer spiller en afgørende rolle i at neutralisere frie radikaler i kroppen, som har kapacitet til at forårsage alvorlige skader på celler i løbet af deres roaming-aktiviteter. Frie radikaler bidrager også til opbygning af kolesterol i blodkar, som øger sandsynligheden for slagtilfælde og hjertesygdomme. Udover deres antioxidant egenskaber, phytonutrients i grøn peber spiller en antiinflammatorisk rolle. Dette giver lindring af smerter og inflammatoriske tilstande. Det gør peberfrugt et nyttigt kosten element, hvis du har leddegigt eller slidgigt. Phytonutrients også bidrage til at slappe luftvejene og reducere hvæsen i astma tilfælde.

Cardiovascular Health

Grøn peber er en rig kilde til vitamin C. De indeholder dobbelt C-vitaminindholdet af appelsiner. Grønne peberfrugter er også rige på flavonoider og fytokemikalier. Disse reducerer dannelsen af ​​blodpropper, og dermed mindske risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald. Den peber er også en god kilde til vitamin B6 og B9 som reducerer niveauer af homocystein, et toksisk biprodukt af biokemiske processer i kroppen. Høje niveauer af homocystein kan skade blodårerne, hvilket øger risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald. Vitamin B6 og B9 konvertere homocystein i gavnlige molekyler, som giver større sikkerhed for blodkar.

Colon Sundhed

Hvis du ønsker at fremme sundheden for din kolon, fiber er et afgørende element i kosten. Heldigvis er grøn peber fyldt med fiber. Fiber reducerer graden af ​​eksponering af colonceller bakterier og toksiner. Dette er fordi det fremskynder transittiden af ​​affald sagen gennem tarmen. Forskning har vist, at vitaminer A, C og B9 reducere risikoen for tyktarmskræft betydeligt. Grøn peber er en glimrende kilde til disse vitaminer.