Er Synlige Veins en hud problem?

Spørgsmål. Jeg har bemærket nogle grimme vener kommer op lige under huden. Der er en rosa-lilla knude af bittesmå vener på mit ansigt og så har jeg nogle større blålige blodårer lige bag mine knæ og nær mine ankler. De gør ikke ondt, men jeg vil gerne vide, om jeg skal være bekymret over disse. Vil de vokser? Vil de begynde at gøre ondt? Kan det føre til noget alvorligt? Kan de faste?

Svar. Ugly vener, der kryber op under huden er normalt på grund af venøs insufficiens. Dette har intet at gøre med sund hud. Vener bliver synlige lige under huden, fordi de små ventiler inde blodkar bliver svage og ikke længere i stand til at skubbe blod frem og holde det i cirkulation. Dette danner en blodpøl, som du ser som oppustet blodkar lige under huden. Dette er mere almindelig i benene, da ventiler her arbejder mod tyngdekraften og har brug for at arbejde hårdere. Du kan også se små vener krybe op under ansigtshuden, også. Dette kan normalt forekommer i meget fair-flået mennesker og kan være på grund af langvarig eksponering af huden for sollys. Interessant synlige vener er mere almindelig hos kvinder end i mænd.

Du spurgte, om sådanne vener kan føre til noget alvorligt. Mest synlige vener ikke forårsage nogen skade, men de ødelægger den fysiske tiltrækningskraft dine ben hvilket er grunden til mange kvinder foretrækker at gøre noget ved det. Der er flere kliniske metoder, der lukker op venen eller gøre det sammenbrud - alle disse er sikre metoder, men processen er normalt forbundet med stor ubehag og omkostninger. I nogle tilfælde har disse vener vokse bulgier og forårsage meget ubehag, de kunne endda sprænges og bløder. For at undgå denne form for forringelse af vene sundhed, bør du bruge proaktive foranstaltninger til støtte vene sundhed. Der er ernæringsmæssige metoder, du kan vedtage såsom vene support kosttilskud. Ernæringsmæssige vene support kosttilskud, der indeholder hestekastanjer, diosmin, hesperidin, Gøtu Kola og slagter kost anses for at være meget effektiv til at komme af med grimme blodårer, der kryber op under huden. Kombinationen af ​​urter, næringsstoffer og antioxidanter i vene support kosttilskud specifikt retter sig mod vene sundhed.

Ud over at tage vene støtte supplement, kan du prøve:

• Motion. Udøver regelmæssigt bidrager til at støtte blodcirkulationen i kroppen.
• Opretholde en optimal vægt.
• Medtag en passende mængde fiber fødevarer i din kost.
• Undgå stramtsiddende tøj og højhælede sko som disse har tendens til begrænsning af udbredelsen.
• Undgå at sidde eller stå i lange perioder. Hvis dit job kræver det, tage en pause hver anden time fra din position til at cirkulere benene.
• Hold dine ben forhøjede på et par puder, når du sover
• Massere dine ben hver aften kan også hjælpe støtte vene sundhed.

Kig efter en vene support supplement, der indeholder målrettede næringsstoffer for vene sundhed. Hestekastanjer har traditionelt været anvendt til at støtte vene insufficiens. Disomin er en antioxidant, der understøtter vene elasticitet og tonicitet. Hesperidin, der stammer fra citrusfrugter, er en antioxidant kendt for specifikt at understøtte vene sundhed. Gotu kola er en urt, der hjælper til at stimulere produktionen af ​​kollagen og elastin i blodkarrenes ventiler. Slagter kost er en anden krydderurt, der hjælper støtte blodcirkulationen og vene sundhed. Du kan finde kvalitet vene support kosttilskud er velformulerede og indeholder kvalitet ingredienser giver overlegen fordele for vene sundhed. Prøv en ernæringsmæssig vene support supplement ligesom Vein Matrix.