Er Soy Milk God til mænd?

Soja mælk giver både mænd og kvinder med mange dokumenterede sundhedsmæssige fordele. Alternativet mejeri har et højt niveau af flere vitaminer og mineraler, der giver os med brændstof til en række kritiske kropsfunktioner. Men over tid dette produkt har forårsaget både debat og kontrol fra fødevarer både forskere og forbrugere. Kontrolleret videnskabelig forskning har vist, at soja ikke få negative følger for visse aspekter for Mena € ™ s sundhed.

Soja Debat

En stor procentdel af befolkningen tror på en misforståelse baseret på soja og hormonelle skader; denne idé gælder både mænd og kvinder.

En undersøgelse foretaget i 2008 viste, hvor mandlige testpersoner, der forbruges sojamælk i en længere periode oplevede et fald i koncentrationen af ​​sædceller.

Andre Soja Bekymringer

Til en vis grad, har soja vist sig at have en vis effekt på mænd evne til at opretholde og producere normale niveauer af testosteron. Flere undersøgelser har fået offentliggjort i Journal of Andrologi og urologi forklarer hvordan sojaprodukter negativt påvirker Mena € ™ s evne til at reproducere.

Ikke kun produkter som sojamælk reducere sædkvalitet, de viser også tegn på nedbrydende en mand? € ™ s evne til at have en erektion. Undersøgelser i hanrotter har vist flere andre nedbrydende symptomer, der viser forbindelser med mandlige mennesker og soja forbrug.

Soja og ældre mænd

En undersøgelse deltaget ved Loughborough University i England viste, hvor regelmæssigt forbrugende produkter med soja har en stærk forbindelse med demens hos mænd og kvinder over en alder af 50. Dette 2008 undersøgelse bekræftede, at visse grupper af personer over 60 år lider en 50% højere risiko for at have en slags hukommelsessvækkelse eller demens.

Tidligere undersøgelser og ideer viste, hvordan de phytoøstrogener findes i fødevarer som soja bønne spillede positive roller på hjernens udvikling og sundhed. Fra 2010, mange mennesker, herunder videnskabsmænd, der engang troede soja var helt ufarlig for mænd og kvinder, er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved deres tidligere positioner.

Heart Health Debat

Den amerikanske Food and Drug Administration en gang helt understøttet soja og sojaprodukter, hævder, at indtagelse af fødevarer var en måde at forbedre hjerte sundhed. Nogle udsagn foreslået, at ved regelmæssigt at indtage produkter som sojamælk i stedet for animalske proteiner havde evnen til at reducere dårlig kolesterol over tid.

I 2006 Food and Drug Administration begyndte at gennemgå deres påstande og erklæringer for at undgå enhver mulig misguiding oplysninger. Folk forstår nu, at FDA står ved deres erklæring om soja og dens indvirkning på at reducere hjertesygdomme, når de indtages som en del af en kost lavt indhold af mættet fedt.

Men for at vi kan nå de niveauer, som er blevet foreslået af FDA, skal mænd forbruge høje niveauer af sojaprodukter.