Er Jogging mellem vægtløftning Indstiller sundt?

Hvis du vægtløftning at vinde styrke, er der en god chance for, du jogging, også fordi du indser, at trimme den ekstra fedt fra din ramme vil gøre dig synes endnu stærkere. Godt for dig og måde at forstå, at jogging er lige så vigtigt at kigge og forblive sund som vægtløftning er. Men hvis du er vægtløftning og jogging på samme tid, kan du ønsker at genoverveje den måde, du gør tingene på. Mens jogging mellem sæt under en vægtløftning session ikke er skadeligt for dit helbred, er det heller ikke nødvendigvis den bedste måde at gøre tingene på. Snarere forsøger at afsætte tid til at gøre både vægtløftning og jogging under dit gym session til at få mest ud af din træning. Det vil gavne dig og din krop og forhindre dig i at skade dig selv i løbet af din tid på gym.

Hvorfor du måske ikke ønsker at jogge mens Vægtløftning

Din tankegang bag hvorfor du ønsker at jogge mellem vægtløftning sæt gør noget fornuft. Så mange vægtløftere undlader at indarbejde nogen cardio i deres træning og lider som følge heraf. Men under vægtløftning, den tid, du har mellem sæt, omend meget kort, er meningen at give din krop en kort vindue af tid til at hvile og komme til hægterne, før du rammer vægtene igen. I løbet af denne tid, ilt transporter i hele din krop til dine muskler til at give dem en chance for at komme sig et øjeblik. Derefter skal du gå tilbage til vægtløftning og arbejde dem hårdt igen. Dette giver gode resultater. Hvis du er jogging mellem sæt, selv om, er du ikke lade din krop til at sende ilt til musklerne, at du arbejder ud. I stedet arbejder du et helt andet sæt af muskler. Du er også sandsynligvis ikke få det cardio, du har brug for ved jogging for bare et øjeblik ad gangen under vægtløftning. Du ønsker at afsætte en større del af din tid til at jogging at få de bedste resultater fra det.

En bedre måde at gøre Både Jogging og Vægtløftning

Jogging er en fantastisk måde at komplimentere dit vægtløftning tidsplan. Men i stedet tilføje jogging til din faktiske vægtløftning dagsorden, så prøv at planlægge din træning ud og lade dig selv nok tid til at få nogle cardio eller jogging i blandingen. Snarere end jogging mellem sæt, fuldføre din vægtløftning træning, give dig selv et øjeblik til at slappe af og derefter ramte sporet for at få nogle jogging i. Sørg for at holde hydreret ved at drikke vand hele dit vægtløftning session. Ud over at give en solid cardio træning, kan jogging også hjælpe din krop nedbryde mælkesyre, der danner i dine muskler under en vægtløftning session.

Hvis du gik særligt hårdt i gymnastiksalen, kan du have nogle problemer med at bruge dine arme eller hvad muskel gruppe du brugte mens jogging, men du kan ikke skade dig selv yderligere ved at holde din puls op og brænde ekstra kalorier ved jogging. Faktisk, jogging, om ikke andet, er en stor køle ned efter en hård vægtløftning session.

Mens det ikke kan være forfærdeligt usundt for dig, jogging mellem sæt mens vægtløftning er ikke altid en effektiv cardio øvelse. Prøv og gemme jogging for efter din vægtløftning session for at maksimere de resultater, du får fra det.