Er "Fast Diet" Faktisk arbejde?

Ville det ikke være praktisk, hvis du kunne spise, hvad du ville, uanset beløb, du ønskede, og stadig formår at tabe sig? En populær ny kost dille tager England med storm kan snart være på vej over dammen. Men der er en fangst: du skal næsten sulte i to dage om ugen.

Kost Detaljer

Den passende-døbt "Fast Diet" (også kaldet "5: 2 Diet" eller "fest og hungersnød Diet") hævder at hjælpe dig med at tabe pounds, samtidig med at du kan proppe dit ansigt, skyld-fri, så længe du kun gøre, fem dage om ugen, og derefter tvinge dig selv til at fungere på blot 500-600 kalorier for de to andre dage. Generelt på en sædvanlig dag med faste, tilhængere af kosten spiser to meget små måltider, der hver indeholder omkring 250-300 kalorier, baseret på køn (kvinder er tilladt omkring 500 kalorier på en fastende dag og mænd får cirka 600 kalorier).

Er "Fast Diet" Faktisk arbejde?

Det er foreslået, at du fokusere på at få flere plantebaserede fødevarer og protein på hurtige dage, og at du planlægger din hurtige dage til at være ikke-fortløbende. Fortalere for kosten hævder, at efter du hurtigt i flere timer, din krop begynder at ændre den type brændstof du brænder, standse kroppens evne til at lagre fedt. Mennesker, der følger denne diæt hævder det rent faktisk hjælper dem med at reducere deres appetit.

Skaberen af kost, Dr. Michael Mosley, tror i kosten så meget, at han har skrevet en bestseller bog om det, skal du blot titlen "The Fast Diet". Dr. Mosley siger, at efter kosten hjalp ham tabe næsten 20 pounds, reducere sin kropsfedt med otte procent og væsentligt lavere hans kolesterol og blodsukker i ni uger. Men ernæringseksperter advarer om, at disse ydelser, er set, hvis folk spiser sundt i løbet af de fem ikke-fastende dage. Hvis du spiser for mange kalorier i løbet af ikke-fastende dage, vil din gennemsnitlige daglige kalorieindtag ikke rokke, og hverken vil bulen.

Hvad betyder det Research Say?

Indledende forskning har antydet, at intermitterende fastende kan støtte i vægttab, mindske risikoen for visse kræftformer, forlænge levetid, reducere risikoen for at udvikle diabetes, øge energi og hjælpe hjernefunktion bedre. Imidlertid blev disse konklusioner resultater af dyreforsøg (rotter) og ikke fra undersøgelser på mennesker. Sundhedseksperter i Storbritannien, hvor kosten er alle de vrede, advarer der er store huller i de videnskabelige beviser. Forskere hævder, at de kommer til at begynde at studere virkningerne af intermitterende fastende i mennesker snart.

Til dato har der kun været få kontrollerede undersøgelser udført på mennesker. En undersøgelse af alternativ-dag (intermitterende) hurtig slankekure udført på mennesker blev udført på University of Illinois, som fandt, at fasten var korreleret med reduktioner i dårlige kolesterol (LDL) og triglycerider og nedsat blodtryk. Resultaterne viste, at deltagerne i denne undersøgelse ikke overindulge drastisk på ikke-faste dage, forbrugende kun yderligere 10 procent. Ingen langtidsundersøgelser (mere end et år) er gennemført endnu.

Er "Fast Diet" Faktisk arbejde?

Det er ikke bare "hurtig KOST" der muligvis ikke fungerer ... alle kost måske ikke. Find ud af hvorfor!

Kunne denne Diet være farligt?

Eksperter inden for ernæring og sundhed bekymring, der intermitterende fastende kost kan føre til mangel på næringsstoffer (især af vitaminer og mineraler) og mulige uorganiseret spise mønstre, især for de personer, der tager kosten til farlige ekstremer. Eksperter er enige om, at denne type kost vil afskrække folk fra at have et sundt forhold til mad og gøre den slags livsstilsændringer, der fører til langsigtet vægttab.

Derudover "Fast Diet" skaberen selv, Dr. Mosley, udsteder en advarsel for at undgå denne diæt, hvis du er gravid, under 20 år, er undervægtige (BMI på under 18,5), eller tidligere har haft en spiseforstyrrelse. Andre sundhedseksperter tilbyde supplerende advarsel at styre fri af denne diæt hvis du har haft jern eller calciummangel, er diabetiker, eller tager visse meds.

The Bottom Line

Der har kun været et par undersøgelser udført på mennesker vedrørende denne fastende kost - alle andre undersøgelser blev udført under anvendelse af dyr. De fleste af de formodede sundhedsmæssige fordele ved den "Fast Diet" er anekdotisk karakter, blot baseret ud af tilhængere personlige erfaringer og ikke fra lyd, videnskabelig forskning. Indtil denne diæt udstrakt undersøgt hos mennesker og fundet at fremme sundhed uden nogen bivirkninger, kan sundhedseksperter ikke anbefale det.

Denne kontroversielle kost fremmer uregelmæssig spiseadfærd og det centrerer omkring forestillingen om, at vi skal ignorere vores egne interne sult signaler. Derudover er denne spise mønster ikke ud som en, der kunne opretholdes på længere sigt, især hvis du planlægger at holde venner og familie omkring, som vil vise sig svært at gøre, hvis du er gnavne hele tiden på grund af den ekstremt lave beløb af kalorier du skal holde sig til i flere dage. Jeg ved ikke, om dig, men jeg vil hellere ikke føle sig helt elendigt for to hele dage bare for at tabe sig. Det næppe virker som en diæt jeg ønsker at holde sig til resten af ​​mit liv.

Endelig - og måske vigtigst - denne diæt tillader dig at spise faretruende høje mængder af hjerte-tilstopning mættet fedt, hvis du fest på fødevarer såsom cheeseburgers, fries, kage - you name it - fordi teknisk intet det off-grænser .