Er Family Beds godt for børn?

Er Family Beds godt for børn?
Cosleeping med børn er et varmt knap emne, med begge sider heftigt begrundelse, at børn sover med deres forældre enten dårlige eller gode. For forældre, der tillader børn at sove i deres senge, er de ofte konfronteret med pres og kritik fra venner og familie.

At lade dine børn til at sove i din seng, kan være godt for dem, så længe ita € ™ sa afgørelse, som ikke forårsager splid i familien.

Familie Senge kan hjælpe søvnproblemer

Hvis dit barn er som en gummibold natten, konstant hoppe tilbage ud af sengen, ita € ™ sa signal om, at din søn eller datter bare brug for ekstra komfort og styrketræning tid.

Nogle børn virkelig hader at være alene, især meget unge. Nogle børn donâ € ™ t huske det så meget. For de børn, hader det, kunne en familie seng resultere i mere søvn til mor, far og barn.

En familie seng kan uddybe forældre-barn Bond

I vores anlæg, jeg gerne spørge forældrene, om de cosleep med deres børn. Resultaterne af min nysgerrighed er meget opmuntrende.

Magasiner og blogs ofte skildrer forældre, der er trætte og fortvivlet, fordi deres børn snige sig ind i deres senge hver nat, ligesom pint-størrelse natten angribere, eller egoistiske forældre, der kvæler childrenâ € ™ s individualitet ved at bruge dem til at afværge deres egen ensomhed. Men mange forældre rapporterer nyder den ekstra tid sammen med deres børn. Itâ € ™ s en anden dimension i de minder, du bygge med dine børn og de minder, du vil dele.

Er en familie Bed godt for min familie?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af dit barn. Nogle børn bare brug for ekstra støtte og komfort fra deres forældre, selv efter de er formodes at være i sengen.

Her er nogle gode spørgsmål at stille dig selv til at hjælpe dig foretage denne konstatering:

  • Er vi alle tabe søvn, fordi mit barn wonâ € ™ t blive i sengen eller ikke kan falde i søvn på hans eller hendes egen?
  • Er mit barn synes at have behov komfort min tilstedeværelse?
  • Har mit barn har problemer opholder sig i hans / hendes værelse af ham / hende selv i dagtimerne?
  • Er nattetid fodringer udmattende mig?
  • Skal jeg fortsætte med at amme efter et år gammel?
  • Vil begge forældre føler sig trygge med dette arrangement?
  • Hvis jeg deler min seng med mit barn, vil jeg være i stand til at have tid til mig selv?

Besvarelsen af ​​disse spørgsmål er et godt sted at starte.

Har du en familie seng, men føler sig i konflikt over det? Du er velkommen til at skrive et svar.