Er American Express Gold Card Forbedre kredit historie?

Er American Express Gold Card Forbedre kredit historie?

Gold Card fra American Express er ikke et kreditkort i traditionel forstand, men snarere er et kreditkort, der kræver fuld betaling hver måned i hele saldoen. Ikke desto mindre kan denne særlige kort faktisk have en positiv indvirkning på en kredit historie, især når kontoen er åben i længere tid og bruges ansvarligt.

Forbedring kredit historie

Vellykket anvendelse af Gold Card fra American Express, kan bidrage til at forbedre kortindehaverens kredit historie i et par måder.

Langtidsbrug

Jo længere en konto er åben og bruges, jo bedre dette afspejles på i kortindehaverens kredit historie. En konto for et kreditkort, der har været åben og aktiv i et par år kommer til at have en meget bedre virkning på kredit historie end en afgift eller kreditkort-konto, der kun har været åben og aktiv i et par måneder.

Levetiden af ​​regnskaber blot ét aspekt af en kredit historie, men det er et positivt aspekt, at Gold Card kan levere.

Betalt fuldt Månedlig

Vilkårene for American Express Gold Card angive, at restbeløbet skal betales fuldt ud hver måned. Dette er den vigtigste egenskab, der adskiller et kreditkort fra en typisk kreditkort. Det er, når kortindehaveren betaler balancen i fuld hver eneste måned, at kontoen vises positivt på kredit rapport.

Kort sagt, det er den fortsatte brug af betalingskort pr kortindehaveren aftale (især betalingen af ​​saldo hver måned), som gør det betalingskort en positiv post på kredit rapport, og dermed en potentiel forbedring af den samlede kredit historie.

American Express udvider invitation til nogle Gold Card medlemmer til at slutte sig til Pay Over Time program. Dette giver kortholdere mulighed for at betale restbeløbet over tid, men fører til renteudgifterne for nogen del af saldoen, der går ulønnet. Denne funktion er ikke tilgængelig for alle kortholdere og ændrer ikke kontoens status som et kreditkort.

Ansvarlig brug

Når Gold Card er blot endnu et kort blandt en lang liste af kort, der enten anvendes uansvarligt eller maxed ud, vil det ikke få betydning for at bringe kredit score op. Med andre ord vil have en Gold Card ikke overskygge uansvarlig brug med andre kreditkort konti.

Langs de samme linjer, ikke efter de vilkår og betingelser for Gold Card (såsom ikke at betale restbeløbet i fuld hver måned) kan absolut have en negativ indvirkning på kredit historie, og vil sandsynligvis resultere i store gebyrer samt.

Prestigefyldt konto

American Express Gold Card anses for at være mere prestigefyldt end nogle andre kort. Derfor, eksistensen af ​​en Gold Card på din kredit rapport fortæller potentielle långivere, som du er kvalificeret til en konto, der ikke alle kan kvalificere sig til. Så igen, husk at ikke alle långiver faktisk tager tid til at gennemgå kredit historie, ofte kun ser på kredit scoringer.

Find det rigtige kort

Opnåelse et American Express Gold Card og så ikke betale din saldo til tiden, vil ikke forbedre din kredit historie på alle; i virkeligheden, vil det skade dit kredit historie og gøre det sværere at få kredit i fremtiden. Hvis din eneste hensigt er at forbedre din kredit historie, overveje dette konto for at blot en af ​​de mange muligheder, der kan hjælpe dig med at forbedre din kredit score.

Kortholdere bedømme denne konto positivt på både American Express hjemmeside samt på uafhængige revision websteder såsom Credit Karma. American Express tilbyder en imponerende liste af muligheder for kort med både kontokort og kreditkort blandt ofrene.