Engros økologiske fødevarer

Engros økologiske fødevarer


Engros økologiske fødevarer kan spare dig penge på din købmand regningen. I lighed med de store, traditionelle engros butikker som Sams og Costco, økologiske grossister sælge økologiske fødevarer i bulk til nedsatte priser.

Om Engros økologiske fødevarer

Der er tusindvis af mærker af økologiske fødevarer til rådighed i dag. De fleste af disse fødevarer er købt i mængden af ​​en butik fra engros-virksomheder. Derefter sælger de poster i mindre mængder til en højere pris for forbrugerne.

Sådanne prisnedsættelser er ikke altid tilgængelige for personer, fordi det volumen, der skal købes fra grossisten ofte for høj. Mulighederne er enten at finde en bulk lager typen butik, der sælger økologiske varer eller deltage i en co-op, så du kan bestille et stort antal poster med venner og dele udgifterne ..

Ved at købe de samme fødevarer i løs vægt direkte fra grossisten, kan forbrugerne spare betydelige beløb på de fødevarer, de spiser hver dag.

Hvor kan jeg købe Engros Økologiske fødevarer

Internettet gør det nemmere end nogensinde at finde engros økologiske fødevarer, uanset hvad slags mad, du er interesseret i. Du kan finde alt fra oksekød til carob chips.

Økologisk Wholesale Club

The Organic Wholesale Club køres som en online Sams Club. Du kan vælge mellem en række af økologiske produkter, der spænder fra dagligvarer til rengøringsmateriel. Ved at købe dem i en større mængde, end du normalt ville, du spare penge. Selvom klubben er gratis at deltage, kan du vælge at blive medlem af Platinum Club for et årligt gebyr og gemme en ekstra 10%. Du vil blive opkrævet for shipping, så vær opmærksom på, at ekstra udgift, når du planlægger din bestilling.

Spiselige Nature

Spiselige Naturen bærer en bred vifte af naturlig sundhed og økologiske varer i løs vægt til nedsatte priser. De materiel navn mærker som 7. generation, Ecover, og Frontier så du ikke vælger elementer fra virksomheder, som du ikke er bekendt med.

Bulk Foods

Bulk Foods er ikke primært en organisk grossist, men de har nogle økologiske fødevarer i løs vægt til engrospriser.

Morningside Buying Club

Morningside Buying Club er et sæt tøj i Tennessee, der giver lokal levering af naturlige og økologiske fødevarer. Generelt de leverer inden for en 75 mile radius. De har også et katalog for mennesker, der bor længere væk.

Køb Klubber og Co-ops

Mange områder har økologiske fødevarer co-ops og købe klubber. Disse co-ops er dannet af flere familier, der samler deres ressourcer og købe mad i bulk fra økologiske distributører. Du kan finde en co-op i nærheden af ​​dig ved kontrol af en co-op mappe eller ved at spørge på dit helbred eller naturlige fødevarer butik.

Generelt er ordrerne tages én gang hvert par uger og leveret til en central placering, ofte en kirke eller en skole. Medlemmerne mødes der for at betale for deres varer og tage dem med hjem. Klubberne er normalt drives af et team af frivillige og nogle klubber kræver, at du frivilligt en vis mængde tid til at være en del af gruppen.

Start din egen Buying Club

Hvis du er interesseret i at købe fødevarer eller andre produkter fra en grossist, som ikke sælger direkte til offentligheden eller ikke tillader små ordrer, kan du overveje at danne dine egne køb klub. United Opkøb Klubber servicerer disse typer af konti over hele USA. De kræver en $ 750 minimum ordre. Ordren er betalt, når det leveres, så sørg for at du kender og har tillid til alle i gruppen. Du ønsker ikke at have nogen, der ikke vises til at betale for deres del af regningen.

Spise sundt behøver ikke at være dyrt

Når du bruger grossister og købe klubber at købe din økologiske fødevarer, kan din oprindelige udlæg være en smule dyrt. Du bør dog huske på, at du normalt køber flere uger værd af produkter. Du vil spare tid ved ikke at skulle køre til butikken så ofte, og de penge, du sparer, vil fremgå i løbet af en periode, hvis du holde styr på dine udgifter. Økologiske fødevarer kan strække budgettet, men at købe på engros pris giver dig sunde fødevarer på en dyb rabat.