Energieffektiv Hjem Renovering Idéer

Energieffektiv Hjem Renovering Idéer

Gør dit hjem mere energieffektive er en fantastisk måde at hjælpe med at bevare ressourcer og samtidig spare dig nogle penge på hjælpeprogrammer hver måned. Mens nyere boliger ofte er udstyret med energieffektive systemer og nyskabelser fra starten, kan de fleste ældre huse bruge nogle opgraderinger til at hjælpe dem at maksimere deres effektivitet. Hvis du tror, ​​dit hjem kan have gavn af et energisyn eller eftersyn, overveje disse muligheder til at hjælpe dig i gang.

Syv energieffektiv renovering Ideer til dit hjem

Gør dit hjem mere energieffektive betyder ikke, du har brug for helt gut og remodel; nogle af disse muligheder kan være afsluttet i et ekstra weekend. Hver option vil bidrage til at øge effektiviteten i dit hjem, så du sparer penge på dine langsigtede regninger.

Tilføj nogle Isolering

Fordi de fleste eksisterende boliger allerede er isolerede, at mange husejere ikke give det meget eftertanke. Opgradering eller tilføje til din eksisterende isolering dog kan øge dit hjem energieffektivitet ved at hjælpe til at holde temperaturen i dit hjem. Dette svarer til at sænke opvarmning og afkøling regninger.

Den nordamerikanske Insulation Manufacturers Association lister den anbefalede mængde isolering til dit hjem baseret på klimaet. Ved at opgradere til disse anbefalede niveauer, kan du spare så meget som 12 BTU pr pund isolering hvert år, at det er installeret.

Fix utætheder

Fastsættelse utætheder omkring dine vinduer og døre er en af ​​de hurtigste og billigste måder at gøre dit hjem mere energieffektive. Vinduer i ældre huse kan have huller omkring udformningen, der kan lade luft igennem. Revnede eller manglende weatherstripping og revnede eller knækkede ruder kan også lade varm luft ud og kold luft i, sænke dit hjem energieffektivitet, og koster dig så meget som $ 300 om året.

  • Energieffektiv Hjem Renovering Idéer

    Start med at køre en perle af caulk omkring alle indvendige og udvendige vinduesrammer. Brug en høj kvalitet vindue og dør caulk at sikre det varer.
  • Udskift alle weatherstripping på de bevægelige dele af dine vinduer.
  • Fjern vindueslistedelen point fra omkring krakket vinduesruder med en tang, og træk den gamle rude. Udskift den med en ny, før forsegling det nye point og en høj kvalitet ruder forbindelse.

Udskift dine vinduer

Hvis du har gamle single-ruden vinduer i dit hus, og erstatte dem med nye, kan energieffektive vinduer spare dig så meget som $ 340 om året, ifølge Energy Star. Selv hvis du har dobbelt-sprossede vinduer, der er ældre, eller ikke Energy Star vurderet, kan du stadig spare så meget som $ 70 år ved at erstatte dem.

Tilføj en On Demand vandvarmeren

Vandvarmere er en af ​​de største energi afløb i de fleste hjem. Den måde en standard vandvarmer fungerer, skal den varme og opretholde op til 100 liter vand for at være klar til brug på ethvert givet tidspunkt. Selv når du ikke bruger vand, er det stadig bruger energi til at holde sig varm.

En point-of-use, eller on demand varmelegeme,, opvarmer dog kun det vand, du bruger i øjeblikket - omkring 2-5 gallon per minut. Ifølge Energy.gov kan dette udmønte sig i en energibesparelse på ca. 34 procent, og en finansiel besparelse på $ 100 om året.

Opgrader dine vandhaner

Energieffektiv Hjem Renovering Idéer

De fleste køkken og badeværelse sink vandhaner udsender vand med en hastighed på ca. 2,2 gallon per minut, mens nogle brusehoveder kan udsende vand med en hastighed på op til 10 gallon per minut. Udskiftning dine vandhaner med energieffektive modeller, sat ud vand med en hastighed på kun 1,5 gallon per minut vil skære vandforbruget med ca. 30 procent, ifølge EPA. Udskiftning dine vandhaner og brusere er ikke-invasiv; der er ingen grund til at opgradere dine rør til at få de besparelser.

Opgrader dine Toiletter

I 1980'erne, toiletter er skiftet fra 6 liter vand pr flush, til en mere økonomisk 3 gallon per flush. Nyere, miljøvenlige toiletter som dem, der foretages af Toto bruge en vandbesparende 1,28 gallon pr flush, som kan gemme så mange som 24 tusind gallon om året i en gennemsnitlig husholdning.

Udskift dit HVAC

Ældre og overdimensionerede HVAC-systemer kan dræne dit hjem af energi. Udskiftning din eksisterende HVAC med en Energy Star vurderet model kan spare dig så meget som 20 procent i udgifter til energi. For yderligere at maksimere besparelserne, foretage følgende ændringer på samme tid til at spare så meget som $ 200 år:

  • Invester i en programmerbar termostat til automatisk at justere, når du ikke er omkring.
  • Opsæt forskellige zoner i huset, så du kun varme og køle de områder, der anvendes.
  • Få regelmæssig vedligeholdelse for at sikre, at systemet forbliver i god stand.

Reap besparelserne

Gør selv små ændringer i dit hjem energieffektivitet betaler sig i store måder over tid. Begynd at lave nogle ændringer i dit hjem energiprofil og se, hvor meget du kan spare.