En plan om at hjælpe dine børn Sleep In egen seng

Med amning, kan det være en meget mere afslappende at holde krybbe lige ved siden af ​​sengen. Dog kan dette resultere i dit barn afviklingen i din seng fuld tid. Selv hvis du har En plan om at hjælpe dine børn Sleep In egen seng
havde din baby og toddler i dit soveværelse med dig om natten i et par år, kan du stadig hjælpe dit barn gøre overgangen så smertefrit som muligt.

Hvis dette sker, du donâ € ™ t nødt til at bekymre dig, at din søn vil stadig insistere på at sove i din seng lige indtil college. Itâ € ™ sa spørgsmål om at lave en plan og holde sig til det.

Bestem en alder at begynde Transition

Min mand og jeg bestemt, at når vores børn vendte tre, at jeg ville begynde at sove i min childâ € ™ s soveværelse. Både min søn og min datter blev ophidset ved denne tid til at sove i deres egne senge med min tilstedeværelse. De følte, at de passerede en vigtig milepæl (og de virkelig gjorde), og stolt over, at de var i stand til at sove i deres egne værelser.

Begynd at introducere ideen om Sleeping på egen hånd

I en alder af fire, da jeg fik min søn til at falde til ro til at sove for natten, begyndte jeg at diskutere det faktum, at fem-årige sove på egen hånd. Jeg præsenterede det på en måde, hvor det ville være endnu en milepæl og få ham begejstret for det. Denne fase kan tage op til et helt år.

På denne fase, da voksne sover mindre end børn, kan du få op tidligere end dit barn, så dit barn vil vænne sig til ikke at se dig i sengen om morgenen.

Grunden min mand og jeg valgte en alder af fem er fordi dette er, når børn virkelig synes at gøre et stort spring fremad i deres forståelse og modenhed.

Gøre overgangen tilbage til dit værelse

Når du og dit barn har aftalt, at barnet føler sig klar til at sove på sit eget, som i, han føler HEA € ™ s klar, og du føler HEA € ™ s klar, at du har dit barn sat op med alt, hvad han eller hun har brug for. For eksempel besluttede min søn, at for at hjælpe ham falde i søvn, han elskede tanken om at have en lava lampe i sit værelse. Når dette udbrændt, vi købte ham en discokugle.

Belønne deres nye adfærdsmønstre

Hvis dine børn gøre det gennem en hel nat i deres egen seng, få dem lidt noget, som de vedrører at være en stor dreng, såsom en særlig legetøj, de ønskede, at hjælpe med at fejre det store skridt, de gjorde mod sovende selvstændigt. Dette vil give en positiv styrke deres adfærd, og hver gang de ser på legetøjet, vil de blive mindet om, hvorfor du har købt dem legetøjet.

Accepter forblive fleksible

Forvent tidspunkter, hvor dine børn stadig kunne gøre den mid-night overgangen til dit værelse.

Hver gang i et stykke tid, ville min søn finde vej til vores seng på nætter han havde problemer med at sove. Sidste gang han gjorde det var, da han var ti, da jeg var gravid med min datter.

Hver familie er unik

Hver familie er anderledes, og din familyâ € ™ s behov er måske ikke den samme, så er du velkommen til at ændre denne plan som du ønsker det, så det kan arbejde for din familie. Som dine børn vokse og føle sig godt i oprettelse milepæle, vil deres behov for at stole på dig aftage. Nyd denne tid med dine børn! Det wonâ € ™ t vare evigt.

Havde du succes at få dine børn til at sove i deres værelser? Hvis ja, hvad var din taktik? Tak for læsning!