En dovne mands guide til Fitness

af Briin Bernstein

Du vil ikke finde mange journalister citerer Cher, men hun ramte hovedet på sømmet, da hun jokede, "Fitness -. Hvis det kom i en flaske, alle ville have en stor krop" Pretty dyb, der kommer fra en kvinde med ingen tilsyneladende efternavn. Hendes punkt er godt taget selv: få dig selv til gymnastik er en kamp op ad bakke.

Måske er du selv anderledes. Måske har du endda hører til et motionscenter. Sikker på, du aldrig gå; men det er ikke pointen. Du betaler din afgifter, og at der i og for sig selv, er en temmelig stor realisering ... right?

Hvis du søger for at bryde denne cyklus, og bliver et aktivt medlem af din respektive fitness klub, her er fem tips, der kan hjælpe dig på vej ...

1) Gælder søgende mennesker

Der er få steder - ud over stranden og det krypterede Pay-Per-View-kanal - ". Hotties ', hvor du kan finde en mere koncentreret gruppe af Voluminøse mænd, dragende damer og, nogle gange endda, noget i mellem. Uanset hvad du er til, gymnastiksalen har nogle temmelig god eye candy for dig.

Mens disse klub-regulars kan være en god påmindelse om, hvor ude af form og ulækkert du er, kan de også være stor motivation. Efter alt, er du nødt til gymnastik, så du kan tiltrække en af ​​disse mennesker i den virkelige verden, ikke? Holde en af ​​disse skønheder i dine øjne kan tilføje, at ekstra smule motivation til din rutine - det være sig de to ekstra krøller, eller et par ekstra minutter på løbebåndet. Når du bliver træt, se til disse attraktive freaks af naturen for at ekstra energi. Hvem ved, måske nogen endda bruge dig som motivation én dag. Måske.

2) Go Easy.

Den største faldgrube af gennemsnittet "en gang om måneden", er, at de behandler hvert gym besøg som dagen. Det vil sige, den dag, de kommer til at vende alt omkring. De går alle ud, løfte de største vægte de kan løfte, der kører på løbebåndet, som om politiet jagter dem, og hele vejen rundt, at få sig selv bøjet ud af form.

De fleste af disse 'workout sprintere «holde sig væk fra gymnastiksalen for en anden måned, fordi deres træning er elendigt. Derfor er råd: gå let.

Ligesom min far plejede at sige (uden forståelse for den åbenlyse seksuelle undertoner), "Du skal ikke blæse din tot." Opret en rutine, der er ikke så svært. Gør ikke 100 sit-ups; gøre 30. Hvis rutinen er lettere, vil du være mere tilbøjelige til at vende tilbage inden for en uge. Sammenhæng er nøglen til succes. Rom blev ikke bygget på én dag -og mens jeg har nul idé om, hvad dette udtryk betyder, er det muligt, at det gælder her.

3) At få 'Jiggy With It

Så nu har vi citeret Cher og Will Smith. Men pointen er stadig: bringe musik til gymnastik. Uanset om det er de høje energipriser beats af Puff Daddy, eller "Min-kæreste-venstre-mig-jeg-så-deprimeret 'lyde af Bob Dylan, kan musik være en stor distraktion til den smerte, du føle i din biceps. Smid din iPod på "shuffle" og forsøge at flytte til musik mellem motion. Endnu bedre, lave en spilleliste med alle dine favorit syltetøj. Jo mindre du tænker udøver, jo lettere vil det være. Bemærk: denne samme råd vil ikke arbejde for din ægteskab.

4) Være en Creep

Personlige trænere sutte. De gør du arbejder for hårdt, føler sig alt for uduelig, og koster for meget. At de har nogle gode tips; men - ligesom en cd - der er måder at komme rundt betale for det. Den bedste måde at opbygge din egen ekspert rutine er ved snagen.

Udnyt de meatheads omkring dig. Se, hvad den "perfekte mennesker" gør, og kopiere deres rutiner. Hvis du prøver at få store arme, opsøge den person med de største arme og gøre, hvad de gør. Du kan endda opbygge den frækhed at bede dem om et råd. Chancerne er, vil de blive smigret, eller morede, at et skvat som dig ønsker at ligne dem.

For det andet, aflytte personlige træningssessioner. Der er ingen bedre måde at få gratis rådgivning, så ved at oprette butik ved siden af ​​en personlig træner og deres klient. Du er sikker på at hente nogle tips. Det er så let som snyd det smarte dreng i high school algebra. Hm, spekulerer på, hvad der dweeb er op til disse dage?

5) Feed Me!

Du skal bare arbejdede fra 200-kalorier ... nu gå spiser at 600-kalorie muffin! Okay, måske er det ikke den bedste strategi; men, spise efter gymnastiksalen er afgørende. Forsøg ikke at starte din gym rutine, og klip din spise rutine, på samme tid. Spise er faktisk nyttigt at modellere en sund krop. Faktisk en time efter træning er det absolut bedste tidspunkt at forbruge.

Hvis du har prøvet at opbygge muskler, det er endnu mere sandt. Ligesom Cher havde brug Sonny, muskler har brug for protein for deres vækst. For dem, der forsøger at blive på slankere side, æg er en stor, fedtfattig, højt proteinindhold snack. For dem, der ønsker at slå deres gamle skole bølle, pasta og kød er vejen at gå. Cigaretter er dårlige i begge tilfælde.

Så hvad venter du på? Keep it simple, holde sig motiveret, distrahere dig selv med musik, udspionere undervisere, og derefter chow ned. Gå til gymnastik, vil aldrig være "sjovt", men det behøver ikke at være så slemt som "Dude Hvor er min bil" (selvom du nødt til at indrømme, der er noget om, at Ashton Kutcher fyr ...)