En 66-årig mand finder ud af han er en kvinde

I Hong Kong, lægerne havde en usædvanlig patient: den 66-årige mand klagede over ondt i maven, men han havde ikke engang mistanke om, at han havde været en kvinde hele sit liv. Ifølge Hongkong Medical Journal, hans diagnose var æggestokkene cyste.

En 66-årig mand finder ud af han er en kvinde

Det forlyder, at patienten voksede op sjældne; hun nåede puberteten i en alder af 10 år. Lægerne fastslået, at hun havde lidt af to sjældne genetiske sygdomme, en af ​​dem er Turner syndrom. Ifølge statistikker, den syndrom påvirker 1-2 baby piger i en tusind. Det er en konsekvens af kromosomale fosterskader. Funktionsfejl i gonaderne i tilfælde af Turner syndrom er forårsaget af fravær eller strukturelle defekter af det ene køn kromosom (X-kromosomet). Som regel kvinderne, der lider af dette syndrom, ikke er i stand til at føde børn, på trods af den intensive behandling med doser af kvindelige hormoner.

Bortset dette syndrom, den kinesiske kvinde vietnamesisk oprindelse lider medfødt adrenal hyperplasi, hvilket fører til en stigning i andelen af ​​mandlige hormoner. Denne sygdom er observeret i en baby ud af 15 tusind børn. Patologien manifesterer sig i begyndelsen eller ukorrekt udvikling af fysiologi hanlegemet.

Forfatterne til videnskabelige papir finder det meget muligt, at funktionerne i denne womanâ € ™ s krop ville være forblevet uudforskede, men for den store æggestokke cyster. Dette er den sjette gang i historien, når en person har oplevet begge disse sygdomme. I rapporten, lægerne bemærkede, at 66-årig kvinde ville fortsætte med at leve livet for en mand. Det er også muligt, at mængden af ​​testosteron i kroppen i den nærmeste fremtid vil blive forøget med lægerne.