Elektronisk Tatoveringer Monitor Puls

Vandtæt elektroniske tatoveringer kan nu se pulsen af ​​en person under udførelsen af ​​daglige aktiviteter.

Elektronisk Tatoveringer Monitor Puls

Forskerne har udviklet en gadget, der kan "præget med" i patientens hud. Det gør det muligt efter personens helbred hver dag.

Hvad er Epidermal Electronics?

"Epidermal Electronics" blev første gang demonstreret i John Rogers 'studier i University of Illinois. Den gadget bestod af ultra tynde elektroder, trådløse kraftsystemer, sensorer og kommunikationsmidler. Denne enhed kan teoretisk implanteret i huden. Der er dog afsløret en række af sine væsentlige ulemper.

Epidermal Electronics Problemer

Ifølge Rogers, teknologien er specielt velegnet til dem, der arbejder på kontoret, men svømning i puljen, kan krænke systemet. Den nye metode til "udskrivning på huden", kan gøre dette elektronisk system mere varig.

Brand New Health Tattoo Stays 2 Uger

Forskerne fandt, at de ultratynde elektronik kan implanteres i overfladelaget af huden. Dette betyder, at der ikke er behov i elastomer, der anvendes i de tidligere versioner af teknologien. Efter elastomer var blevet afvist, størrelsen af ​​enheden blev 13 gange mindre. Den tatovering, implanteret under huden, ophold kan for omkring to uger, indtil gadget er bragt til overfladen gennem naturlig eksfoliering af huden. Herefter bør implantation procedure gentages.

Hvad betyder den nye Health Gadget foranstaltning?

I den periode på to uger, vil enheden regelmæssigt måle tryk, temperatur, puls og hud hydrering. Den gadget vil især være nyttigt for sporing sårhelende processer i kroppen.