Elegant Wedding Cakes

Elegant Wedding Cakes


Elegant bryllup kager er sofistikerede og royalt, og de har en hædersplads ved brylluppet reception som de wow gæster med deres rene, rene linjer. Forstå hvad der gør en kage elegant kan hjælpe par vælger det bedste design for deres kage at tilføje et strejf af elegance til deres modtagelse.

Definition Elegance

Den nemmeste og mest almindelige definition af elegance er enkelhed, uden alt for mange vilde detaljer eller kontrastfarver til at distrahere fra kagen overordnede design. En simpel kage kan være dejlige og vil koordinere godt med mange typer af bryllup festlighederne, især mere formelle begivenheder. Bare fordi en kage er enkel dog ikke betyder det kan ikke have et design som individuelle og unikke som de par, der bruger den til at fejre sødme af deres ægteskab.

Elegant Wedding Cakes
Silver Swirl Cake

Enhver bryllup fest er elegant, fra højtidelige traditionelle bryllup vows udveksles i en udsmykkede kirke til skræddersyede, personlige løfter deles under en strand bryllup. Elegant kager kan fortsætte den klassiske sofistikerede af en begivenhed ved at give en lækker tidløs dessert for parret og gæster til at dele. Ved at forstå netop hvad der gør en kage elegant, kan par nemt vælge et design til at koordinere med deres bryllup.

Elementer af Elegance

Elegant bryllup kager kan komme i mange stilarter og designs, men hvert element i en bryllupskage præsentation kan bidrage til dens elegance.

  • Farve: Klassisk hvid eller elfenben kager er de mest almindelige farver for elegant, sofistikeret design. Modigt farvede kager er generelt for chokerende at præsentere det samme niveau af elegance, men accenter i en enkelt levende farver kan fremhæve kagen design. Monochrome farveskemaer foretrækkes, og skarpe kontraster som sort og hvid bryllup kager kan være elegant så godt.
  • Form: Udarbejde former, skrå lag, og blandet form kager betragtes som mere usædvanlige end elegant. Simpel runde eller firkantede bryllup kager er de mest elegante.
  • Arrangement: Hvordan en kage er arrangeret kan drastisk påvirke dens udseende. Udarbejde hånd såsom broer, springvand, eller bryllup kager med vandfald kan være dejlige, men en elegant design er generelt simple Stacked niveauer, der kan være centreret eller offset. Kagen Tabellen bør også være enkel dekoreret, uden flere blomsterarrangementer, gæstebøger og andre remedier til at distrahere fra kagen.
  • Detaljer: Graden af detaljer på en kage ofte afgør dens elegance. Kurveflet glasur toppet med faux roser og strenge af perler giver for meget visuel tekstur at være appellerende elegant; enklere motiver foretrækkes. Glat glasur er let elegant og enkle accenter såsom et par velplacerede blomster, subtile glasur prikker eller hvirvler, eller rør kan tilføje dimension uden rod.

Elegant Wedding Cakes
Elegant Floral Topper

  • Tema: En kage tema bidrager til dets elegance. De mest elegante bryllup kager koordinerer problemfrit med det overordnede begivenhed tema, enten ved at blive dekoreret med blomster matcher brudens buket eller med subtile farve rører til at matche dækketøj og brude part kjoler. Hvis brylluppet har en mere direkte tema, såsom en sommerfugl bryllup tema, koordinerende accenter bør stadig være enkel og diskret.
  • Topper: Bryllupskage toppe kan gøre eller bryde elegance på dette dessert. De mest dejlige kage designs vil virke langt mindre elegant, når prydet med corny eller sjove bryllupskage toppe, eller hvis Topper ikke koordinere godt med kagen. Friske blomster er en elegant Topper, eller mere avancerede brud og brudgom figurer er stilfulde valg.
  • Flavor: Smagen af bryllupskage måske ikke umiddelbart synlige, men det kan påvirke kagen elegance. Enhver smag kan være sofistikeret, men elegant bryllup kager generelt kun bruge en smag i stedet for at udpege en anden smag for hver tier. Flere voksne smag, såsom likør fyldninger eller usædvanlige smag kombinationer, tilbyder subtile elegance for smagsløgene.
  • Behavior: En bryllupskage er kun så elegant som det er behandlet. Ved skæring af bryllupskage, bør par anvende passende redskaber både at gøre den første skive, samt at dele bid, hvis det ønskes. Behandling kagen som snacks eller smadre den ind i hinandens ansigter frarøver wienerbrød - og parret - enhver elegance.

Oprettelse Elegant Wedding Cakes

Elegant Wedding Cakes
Fed kontraster kan være elegant.

Enhver erfaren bager skal kunne skabe passende elegant design. Par bør deltage kage smagninger om muligt og kommunikere deres præferencer klart. Fordi kagen design sandsynligvis være enkel og diskret, skal det matche begivenhed perfekt eller sammenstød vil være mere let mærkbar.

Bryllupskage priser for enkle, elegante design kan være betydeligt lavere end for mere uhyrlige kreationer afhængigt af størrelsen, smag og stil af kagen. En stor del af en kage pris skyldes arbejdskraft til at dekorere den færdige kage, og elegante kager, der er lettere at dekorere kan være langt mere overkommelig på et stramt bryllupsbudget.

Tid til at gå Crazy

Elegant kager kan være dejligt, men mange par ønsker også en chance for at have en vild, skør kage til at fremvise deres personlighed og grin med craziness af bryllup planlægning. En Brude brusebad kage eller gommens kage er den perfekte dessert til at skabe mere flair og supereksklusive end bryllupskage.Elegant bryllup kager er en fryd for øjet såvel som smagsløg. Med enkle, rene design og klassiske dekorationer, elegante kager er så romantisk og sofistikeret som forholdet fejrer.