Elder Care: Forside sikkerhed for seniorer Tips

Nyttige Idéer

Vær sikker belysningen er passende for senior. Lav vision problemer er ansvarlige for mange ulykker i hjemmet og tilstrækkelig belysning er en stor del af det. Udskift udbrændte pærer med lys af samme effekt. Sørg trapper, skabe og posten måder er belyst. Udenfor lys skal afgrænse stier, trapper og gåture.
Task belysning er vigtig til at læse eller fritidsinteresser. Seniorer elsker at læse avisen ... sørg for at have en lup eller et forstørrelsesglas lampe, hvis nødvendigt. Tab af synet er sådan en hjertesorg til så mange seniorer. Heldigvis er der en hel del reaserch bliver gjort på området makuladegeneration, om de store røvere af synet hos ældre individer.

Bedstemor-cams og værelse skærme

Den såkaldte granny-cam kan være en tredje øje for en omsorgsperson. Denne lille videokamera kan være en enorm hjælp for dem, der skal være under konstant care.In Desuden værelse skærme, som dem, der anvendes i baby værelser er også en mulighed. Disse er meget følsomme over for selv de letteste lyde gør dem meget nyttig.

Tjek gulve regelmæssigt

Gulve bør være sikker og skridsikker. Kontroller regelmæssigt for brudte fliser, tæpper, der har løsnet smide tæpper kan være farlige, som de er til tider glatte. Alle tæpper skal have en skridsikker underlag, som er let tilgængelige i stormagasiner.

Undgå brande

Ældre hyppige glemmer at slukke apparater. Sæt små apparater, såsom grill, kogeplader og kaffemaskine på timere, så de slukker automatisk efter et par minutter.

Erstat skridt med ramper

Udskift trin og trapper med ramper for ældre, der ikke længere kan forhandle dem sikkert.

Fjern snore fra gangarealer

Hjælpe med at forhindre ældre fald ved at sikre snore fra lamper, radioer og lignende. Kør dem under tæpper eller hæfte dem på vægge, så de ikke er løse i områder med hyppig trafik.

Undgå trapper

Flyt en ældste soveværelse til stueetagen for at reducere muligheden for fald på trapper.