Ekspert tips til at vælge en køkkenø

Ekspert tips til at vælge en køkkenø

Køkken øer giver tiltrængt plads til madlavning, men mange husejere har svært ved at vide, om en ø vil passe ind i deres design og hvilke muligheder der findes. Ifølge Kimberly M. Stone, ejer af det indvendige design firma Adore din indretning og forfatter til FabJob Guide til Bliv Hjem Stager eller Redesigner, er der et par muligheder for at overveje. Det centrale er at overveje dit disponible budget, hvor længe du vil være i huset og den ønskede funktion på din plads.

Identifikation dit køkken Shape

Moderne køkken design bygger på en af ​​fire grundlæggende former for at skabe en plantegning. Kun to af disse grundplaner nemt kan rumme en køkkenø, hvilket gør det vigtigt, at formen af ​​køkkenet evalueres før en køkkenø er planlagt.

Plantegninger, der tilgodeser Køkken Islands

Stor U-formet og L formede køkkener kan rumme en køkkenø nemt. Ved at placere øen i midten af ​​køkkenet i en U formet grundplan, kan du nemt oprette to arbejdsstationer. I en L-formet køkken, kan en ø afgrænse rummet mellem den åbne ende af køkkenet og resten af ​​huset.

Plantegninger der har ikke plads Køkken Islands

Galley eller halvøen køkkener er lavet af to parallelle arbejdsområder centreret omkring en midtergang af gulvplads. Af denne grund, tilsætning af et køkken ø forstyrrer strømmen af ​​rummet, hvilket gør det vanskeligt at bruge køkkenet. Det er også vigtigt at have mindst tre meter af omløb omkring alle sider af køkkenø, et design regel om, at disse typer af køkkener ikke er plads.

Typer af Islands

Der er to grundlæggende typer af køkken øer: faste øer og bevægelige vogne. Begge kan tilføje en masse opbevaring og arbejdsplads til dit køkken, men hver har sine ulemper også.

Indbygget Kitchen Bar eller Kitchen Island

Ekspert tips til at vælge en køkkenø

Hvis dit køkken er rummelig nok, så tilføjelsen af ​​en indbygget bar eller ø kan være en klog investering. En af de store fordele er, at dette stykke kan tilføje en bonus spiseplads til morgenmad, frokost eller endda middag. Spise-i køkkener er ofte efterspurgt i markedet for fast ejendom.

Dette kan opnås, når køkkenø er designet med en bar på den ene side som vil rumme barstole eller høje spisestuestole. "En køkkenø tilføjer også tilberedning af fødevarer og lagerplads, men linjen funktion kan desuden være nyttig som en stedet for at bruge en bærbar computer eller som et sted for børn at gøre deres hjemmearbejde," siger Stone. "Dette område vil også være en fabelagtig buffet, da du er underholdende gæster. En anden fordel ved en indbygget køkken ø, der øger dens anvendelighed er inddragelsen af ​​en vask, komfur, eller stikkontakter."

Moveable Island Kurv

Ekspert tips til at vælge en køkkenø

Som navnet antyder, en bevægelig ø vogn er en meget alsidig stykke køkkenmøbler, der let kan flyttes rundt i rummet eller flyttes helt. Hvis dit køkken firkantede optagelser er begrænset, vil denne bærbare løsning være det bedste valg, fordi det giver dig mulighed for at vælge at få mere plads, når underholdende, madlavning, eller rengøring.

"Dette adræt stykke kan tjene som en ekstra mad forberedelse område samt give værdifuld lagerplads til køkken redskaber og gadgets," siger Stone. "Køkken carts er ofte mere overkommelige end permanent kabinet, så denne mulighed er fantastisk til små budgetter. Også, hvis du er en lejer eller lejlighed lejer, vil en ø kurv Sæt værktøjet til dit køkken, mens du stadig går med dig, når du bevæger dig. Du kunne endda flytte vognen uden for en baggård grill fest. "

Design en ø

Hvis du planlægger at herunder en ø i dit næste køkken remodel, skal du tage et par ting i betragtning, såsom plads, størrelse, funktion og stil.

Island Space og størrelse

Ifølge National Køkken og Bad Association (NKBA) den anbefalede mængde plads mellem et køkken ø og en nærliggende tæller eller væggen er 42 inches. For at bestå kode, du har brug for mindst 36 inches, og hvis du ønsker at medtage en morgenmad bar på den ene side af øen, vil dette tal stige til 60 inches på denne side. Brug disse numre som en guide til at afgøre, hvor stor en ø, du kan medtage i dit køkken.

Husk, at tælleren skal rage mindst 18 inches, hvis du ønsker siddepladser på side også - hvis du ikke har planer om at spise på tælleren, udhænget er en standard 1 tomme. Hvis øen du kan placere er for lille til at være rigtig funktionel, overveje en bevægelig vogn i stedet.

Funktion

En ø kan omfatte mere end blot en anden tæller og muligvis nogle siddepladser. Overvej at tilføje en af ​​følgende til din ø design:

 • Ekspert tips til at vælge en køkkenø

  Overhead Opbevaring: Hængende potter og pander kan tilføje ekstra lagerplads i en overfyldt køkken.
 • Sink: En lille vask anvendes til vask af grøntsager og andre små opgaver kan tillade større vasken skal primært anvendes til retter.
 • Rækkevidde: Tilføjelse af en række til øen kan udvide mængden af ​​bordplads til rådighed, eller skabe plads til en dobbelt ovn.

Tilføjelse af en ø til dit køkken kan også hjælpe dig med at opnå en optimal arbejde trekant - design hovedstol, der bidrager til at skabe en effektiv indretning af rummet.

 • I et værk trekant, skal opstillingen af ​​rummet være mindst 3 meter mellem apparater, og ikke mere end 7 meter.
 • Flytning af en vask eller et interval på øen kan hjælpe større køkkener blive mere effektive ved krympning arbejdet trekant.
 • En ø kan også hjælpe ved at give yderligere "landing områder" nær køleskabet eller ovnen i køkkener uden en masse bordplads, som kan hjælpe med at maksimere det arbejde trekant så godt.

Stil

Stilen i din ø kan dikteres på to måder: ved at funktionen af ​​det og ved resten af ​​køkkenet design.

 • Ekspert tips til at vælge en køkkenø

  Funktion: Hvis du bager, overveje en marmor toppet ø for æltning. Eller, hvis du koge ofte kan en slagter blok ø top være et nyttigt supplement til køkkenet.
 • Køkken design: Øen har brug for at supplere resten af ​​køkkenet design. Det betyder, at det skal have samme overordnede stil som de køkkenskabe. Selv hvis du vælger en anden skab farve eller dør stil, accenter, corbels, toe spark og lister bør hele kampen.

Der er ingen måde at dekorere din ø. Det kan matche resten af ​​dit køkken med samme kabinetter, farve og tæller, eller den kan bruge forskellige materialer og farver. Hvis du vælger at bruge forskellige farver, sørg for at de er afspejlet andre steder i køkken design. Et eksempel kunne være cremefarvede kabinetter og en Volga Blå granit tæller langs kanten af ​​rummet, med en skifer blå ø toppet med Crema Bluette granit.

Belysning

Task belysning er en vigtig del af ethvert køkken design, og hvis du medtager en ø i din plan, skal du huske at medtage nogle opgave belysning over det. Dette kan betyde at tilføje vedhæng lys, spore lys eller bare tilføje yderligere forsænket lys over det at hjælpe med at belyse rummet. Hvis du flytter din rækkevidde til øen vil du også nødt til at finde din udluftning hætte her, hængende det fra loftet med lysene.

Forbedre dit køkken Design

Et køkken øen kan være en fantastisk tilføjelse til mange køkkener. Tilføjelse man kan bringe ekstra funktion, stil, siddepladser og opbevaring til rummet. Tag nogle omhyggelige målinger og et godt kig på, hvordan du bruger dit køkken, og beslutte, om en ø der er rigtigt for dig.