Ekspert Tips om Skrivning Book Forslag og Query Letters

Ekspert Tips om Skrivning Book Forslag og Query Letters
Marilyn Allen

Mange forfattere drøm om at se deres navn opført som forfatter til en bestseller bog, men har ingen idé om, hvordan man kan gå om at få offentliggjort. Desværre kommer op med en rigtig god idé er kun begyndelsen af ​​processen. Når du har fundet dit emne, skal du forberede et stort forespørgsel brev og bog forslag.

Marilyn Allen og Coleen O'Shea, forfattere The Complete Idiot Guide til Book Forslag & Query Letters, for nylig tilbudt at dele et par tips til håbefulde forfattere med læserne af LoveToKnow Freelance Writing. De er partnere i Allen O'Shea Literary Agency. Ms Allen har arbejdet på forlag såsom HarperCollins, Penguin Books, Simon & Schuster, og Avon Books. Ms O'Shea er en tidligere administrerende redaktør af Bantam Books.

At finde en rigtig god idé

LoveToKnow (LTK): Hvad er nogle tegn en forfatter skal kigge efter, når det bestemmes, om en bestemt idé kunne resultere i en offentliggørelse bog?

Marilyn Allen og Coleen O'Shea (MA / CO): Det er vigtigt at have en frisk idé, der vil udfylde et behov eller opfylde en målrettet og ivrig publikum. Forfattere skal bruge megen tid på at vurdere den potentielle målgruppe og forske i konkurrencen, før du begynder at skrive deres forslag. Nogle gange, hot blogs, godt trafikerede websteder og populære konventioner indikerer interesse i et emne og en klar marked. Studere bestsellerlister kan vise strømme tendenser i læserens vaner, også.

Query Letters vs Book Forslag

Ekspert Tips om Skrivning Book Forslag og Query Letters

Coleen O'Shea

LTK: Hvad er forskellen mellem en forespørgsel brev og en bog forslag? Da mange uerfarne forfattere forbinder forespørgsel breve med freelance indsendelse af tidsskriftsartikler, kan du forklare, hvordan forespørgslen breve relaterer til en verden af ​​bog udgivelse?

MA / CO: Forespørgslen brev er en meget kort og koncis (normalt en side) bogstav, der angiver bogen koncept, fastlægger relevante forfatter legitimationsoplysninger og markedsføringsplatform på en måde, der fremkalder interesse en agent eller redaktør i at se mere materiale.

Forslaget Bogen er en mere detaljeret præsentation af en bog i udvikling. Den vil indeholde et følgebrev, Projektoversigt, en om planerne forfatter afsnittet, forfatter platform og markedsføring, potentielle publikum til bogen, overblik over konkurrencen, indholdsfortegnelse, udvidet indholdsfortegnelse og prøve kapitler fra bogen.

Ekspert Tips om Skrivning Book Forslag og Query Letters

The Complete Idiot Guide til bog forslag

LTK: Hvad er de tre øverste fejltagelser forfattere gør når man laver en bog forslag?

MA / CO: Writers ofte ikke har legitimationsoplysninger til at støtte deres bog koncept. Hvis dette er tilfældet, de bør tænke partnering med en sand ekspert, hvis deres uddannelse i bogens feltet ikke er stærke nok.

Mange forslag mangler en stærk nok marketing platform, der vil sikre interesse en redaktør og udgiver. Publishing er en forretning og flere og flere udgivere er på udkig efter sikker indsatser i de bøger, de er villige til at bringe på deres lister - bøger de kender vil sælge godt.

Vi ser mange meget generiske projekter. Der er et ordsprog, at der er rigdom i nicher. Ofte er det bedst at udforske en mindre underafdeling af et emne. Hvem ville have troet, at Vegan Cupcakes ville blive sådan en bestseller?

LTK: Som en litterær agent, hvad der gør dig tage notits af et bestemt forslag?

MA / CO: Vi er tiltrukket af nye ideer, stærke skrivning og godt positioneret forfattere. Vi læser tusindvis af forespørgsler breve og hundredvis af forslag om året, og det er en glæde at finde en perle i bunken.

LTK: Hvilket råd ville du give til forfattere, der er bekymrede en bog forslag vil give væk alt for mange af deres ideer, eller bange for, at forlaget vil forsøge at "stjæle" deres arbejde?

MA / CO: Dette er en industri, der respekterer den intellektuelle ejendomsret. Forslaget Bogen nødt til at sælge din idé, så det er vigtigt, at din stærkeste ideer præsenteres godt i Deres forslag.

Vigtigheden af ​​Social Media

LTK: I din bog, du bruger en masse tid på at tale om vigtigheden af at skabe en platform for dig selv som forfatter. Hvorfor er en social media tilstedeværelse vigtig for en forfatter, som stadig arbejder på en bog forslag? Hvordan har popularitet af sociale medier påvirket den måde, bøger markedsføres?

MA / CO: Sociale medier er blevet et stærkt værktøj til forfattere til at finde og opbygge et fællesskab interesseret i, hvad de har at sige. Skønheden er, at mange af de funktioner, en forfatter kan bruge til at markedsføre sig selv og deres bøger ikke koster mange penge. Hver forfatter - herunder hver ny - kan arbejde på at opbygge en social media tilstedeværelse et klik ad gangen. Vent ikke på din bog til at få udgivet. Begynd tidligt. Forfattere kan starte en blog, en Facebook-side for deres bog, webside, etc. og fortsætte med at arbejde på det. Forfattere skal bygge et publikum fra det øjeblik, de beslutter de ønsker at skrive en bog.

Flere oplysninger

The Complete Idiot Guide til Book Forslag & Query Breve giver et væld af ressourcer til alle, der ønsker at producere en offentliggørelse bog, herunder prøve forespørgsel breve og bestille forslag til både fiktion og faglitterære titler. Du kan læse en prøve fra bogen om The Complete Idiot Guide hjemmeside.

Selv om ingen kan garantere at du får din bog udgivet, at tage sig tid til at lære at præsentere din idé, som kan give dig den kant du har brug for at skille sig ud fra dine konkurrenter.