Effekt af Boarding School om børn

Effekt af Boarding School om børn
Er kostskole den rigtige beslutning?

De fleste forældre anser kostskole effekt på børn før indskrive deres barn i denne form for uddannelse. Den tætte sammentømret fælles opholdsrum på kostskole appellerer til mange børn og forældre til forskellige årsager. Mens forældre, der tilmelder deres børn i kostskole normalt gøre det med håb om at høste uddannelsesmæssige fordele, er børn ofte glade for at opbygge livslange relationer med deres jævnaldrende. Her er et kig på nogle af de fælles fordele og ulemper på kostskole og hvad man skal overveje, før indgivelse af ansøgninger.

Om kostskoler

I modsætning til en traditionel privat eller offentlig skole, kostskole studerende bor og lære på campus. Udtrykket "boarding" er afledt af ordet "kost og logi." Børn i kostskole spiser deres måltider med deres kammerater og lærere, og indgive dem i sovesal bygninger eller små boliger strukturer. Som de fleste traditionelle uddannelsesinstitutioner, at de fleste kostskoler tæt i løbet af ferien, der giver den studerende rigelig tid off tilbringe med deres familier. Selvom det ikke er så almindeligt, nogle kostskoler endda tillade studerende til at rejse uden for campus i weekenden at besøge med familien. Selv optagelse alder kan variere, de fleste kostskoler imødekomme elevernes kvaliteter 7-12, med børn tilbringer størstedelen af ​​deres unge år væk fra hjemmet.

College Prep vs Therapeutic Schools

I modsætning til myten, ikke hver kostskole er fyldt med velhavende studerende opnår en eksklusiv videregående uddannelse. I virkeligheden er der to hovedtyper af kostskoler, terapeutisk og college prep. College prep skoler har til formål at give en uddannelse af høj kvalitet, samtidig motivere de studerende til at udmærke sig i deres studier. Terapeutiske kostskoler er en fælles løsning for den studerende, der oplever en bred vifte af familiemæssige eller personlige vanskeligheder, herunder stof- eller alkoholmisbrug, læring udfordringer, og adfærdsmæssige problemer.

Positiv og Negativ Kostskole Effekt på børn

Kostskole og dens langsigtede boform har en betydelig indvirkning på en familie enhed. Mens nogle forældre og børn måske foretrække denne ukonventionelle livsstil, kan kostskole effekt på børn, der nyder de bekvemmeligheder i hjemmet være for ekstrem lang sigt.

Følgende positive og negative virkninger er mest almindelige blandt studerende, der deltager kostskole.

Positive effekter

Der er masser af grunde til at overveje en kostskole, hvis dit barn kæmper med en traditionel form for uddannelse eller har sociale eller familiemæssige problemer som forringer hans eller hendes uddannelse og generel følelse af velvære.

  • Det er nemt at bygge livslang kammeratskaber, når du bor i tæt kvartaler med dine kammerater.
  • Campus levende kan være en nærende miljø for børn, der mangler denne tætte sociale og familiestruktur derhjemme. En tilgængelig fakultet er en anden kvikke til boarding skoleelever, hjælpe dem til at fremme fagligt samtidig bygge positive og blomstrende mentorships.
  • Mangfoldighed er endnu en positiv indflydelse for boarding skolebørn. Tilmeldte elever kommer fra alle socioøkonomiske og kulturelle baggrunde. Hvis du vil udvide din horisont og få ubegrænset eksponering for en bred vifte af mennesker og personligheder, kostskole er en fantastisk måde at opbygge mangfoldighed.
  • Ikke alene er uddannelse udfordrende og engagerende, studerende har tendens til at trives i de små lærer-til-elev-forhold, der er fastsat i boarding skolemiljøer.

Negative effekter

Selvfølgelig med ethvert positivt der er bundet til at være et par negativer. Kostskole er ikke den perfekte løsning til alle børn.

  • Før indskrive dit barn i en kostskole, vil du ønsker at sikre, at du har udtømt alle andre muligheder og sikre, at dine grunde til boarding vil opveje de potentielle negative faldgruber.
  • Børn, der har været igennem traumatiske oplevelser som familie sygdom, tab eller skilsmisse, eller dem, der lider af depression, er ikke sandsynligt, de bedste kandidater til boarding.
  • Sørg for at dit barn er mentalt stabil nok til at tilbringe tid bortset fra hendes familie enheden for at sikre hendes lykke på en institution.

Flygter reden og bor væk fra hjemmet kan være en stor udfordring for mange studerende. Heldigvis har computer / internetadgang og mobiltelefoner øget antallet af måder familier holde kontakten. Hvis du vælger en weekender-off skole, kan dit barn gøre en særlig tur hjem i weekenderne for at tilbringe kvalitetstid i familien. At miste kontakten med familien er generelt den sværeste justering for boarding skoleelever, sammen med deres mangel på privatliv og frihed.

Vælg omhyggeligt

Uanset om du overvejer at kostskole for dig selv eller dit barn, skal du sørge yderligere din viden, så du kan få mest informeret beslutning. For yderligere læsning, besøge en velrenommeret hjemmeside som Kostskole anmeldelse at knække de typiske kostskole myter og find en boarding facilitet inden for dit budget og midler.