Easy Økologisk Madlavning

Easy Økologisk Madlavning


Hvis du kender en lille smule om hvordan man laver mad, du nyder, så let organisk madlavning er bare et skridt eller to væk! Forskellen mellem almindelig madlavning og økologisk madlavning er bare i ingredienserne, så hvis du kan administrere at finde nogle friske økologiske billetpris, har du de værktøjer, du har brug for at oprette et vilkårligt antal sunde, bæredygtige måltider.

Hvordan til at trække ud Easy Økologisk Madlavning

Før du fyre op din wok eller tænd ovnen, tage lidt tid til at tænke over, hvordan du kan gøre madlavning mere praktisk at den måde, du lever dit liv.

 • Hvis du opdager, at du normalt føler forhastet omkring spisetid, så tænk på at forberede retter forud for tid og frysning eller køle dem til at varme op senere. En periode med nedetid i løbet af dagen kan blive en stor mulighed for at forberede og lagre middag.
 • Giv batch madlavning en chance. Brug økologiske produkter til at gøre en stor yngel eller gryde røre, så del fadet i individuelle portioner. Reserve et par til en kommende middag, og fryse resten. Hvis du er presset på for tiden i fremtiden, kan du trække så mange portioner som du har brug for, varme dem, og spise.

Easy Økologisk Madlavning

 • Lav en madplan eller menu for din familie. Skriv ned dine foretrukne måltider og retter, du vil spise oftere. Hvis du er en del af en CSA (community-støttet landbrug gruppe), overveje grøntsager, du får oftest. Før du går til købmanden, lave en liste over kun, hvad du behøver at gøre måltider, du har planlagt. Da økologiske produkter til tider kan koste mere end konventionelt dyrkede produkter, vil dette tip hjælpe med at spare penge og spare de fødevarer, du køber.
 • Kig gennem flere opskrift bøger for at få ideer til måltider, der kan gøre let organisk madlavning endnu mere overskuelige. For at holde forberedelse og tilberedningstid minimal vælge opskrifter, der er velkendt for dig, og som ikke kræver komplicerede teknikker eller masser af trin.
 • Prøv retter, der ikke indebærer en masse madlavning. For eksempel, en morgenmadsrestaurant idé er økologisk yoghurt blandet med pre-made organiske granola og friske, lokale bær. Frokost kunne være en tossed salat med økologiske grøntsager og middag kan være økologisk pasta med jarred marinara sauce, friskbagt brød, og økologiske dampet grøntsager.

Tips og teknikker

 1. Prep grøntsager og frugter før tid til madlavning og mellemmåltider. Hvis du pakning frokoster i morgen, for eksempel, tage et par minutter til at skære op grøntsager til at nats middag.
 2. Break din madlavning ned i trin, der gør processen lettere. Sautee økologisk kød og grøntsager, mens ris er madlavning, eller bruger økologiske basilikum fra landmændenes marked at lave en batch af pesto, mens pasta koger.
 3. Carry hurtig, nem og bærbare snacks. Organiske granola barer, stykker af frisk frugt, hjemmelavet trail mix og individuelle pakker med yoghurt er alle gode, sunde valg.
 4. Læg ingredienserne, før du begynder tilberedningen, således at processen går så hurtigt som muligt.
 5. Vask retter, mens du laver mad. Hvis en del af din opskrift dirigerer dig til at vente til noget ulmer, tage den tid til at skylle skåle og redskaber.
 6. Kilden til dine ingredienser er vigtig, så opsøge organiske, der vises friske eller der er lokalt dyrket.