Duct Tape Prom Dress

Duct Tape Prom Dress


Bare sige "gaffatape gallakjoler", og se udtrykket på alles ansigt. Sikker på, det virker som en dum, hvis ikke ligefrem umuligt, idé. Men faktum er, hundredvis af teenagere fremstille disse funky mode i håb om at vinde et legat hvert år. Læs videre for at lære mere om det, og se, om måske er du klar til udfordringen selv!

Duct Tape Prom Dress Contest

Hvert forår, Duck® mærke gaffatape sponsorer sin "Stuck på Prom" legat konkurrence. Konkurrencen er åben for høj schoolers, der er mindst 14 år gammel og deltage i en high school prom. Alle deltagere skal udfylde en release formular og indsende billeder af deres gaffatape påklædning til konkurrencens hjemmeside for at dømme.

Hvad kan du vinde?

Hvis du er heldig nok til at vinde førstepladsen i konkurrencen, vil du og din partner hver modtage en $ 3,000.00 stipendium. Skolen er vært for prom vil også modtage $ 3,000.00. Anden og tredje plads vindere vil modtage $ 2,000.00 og $ 1,000.00 stipendier hhv.

Par Nødvendig

Selvom gaffatape gallakjoler er helt sikkert blevet lavet til konkurrencen, er enkelte indgange accepteres ikke. Du kan indtaste, skal du være en del af et par. Det betyder, at hvis du vil have din fyr for at være berettiget til at vinde med dig, han vil have til at passe i en gaffatape tux. Men du skal vide, at der er ingen regel, der siger, at du er nødt til at være en dreng / pige par, så er du velkommen til at oprette gratis mode med din gal kammerat. Guys opfordres også til at parre op til begivenheden!

Oprettelse af din Outfit

Grundlæggende kjole eller Tux

Der er et par måder at gå om at skabe din prom tøj.

Du kan naturligvis gå hard-core og gøre din kjole eller tux helt fra gaffatape. Dette betyder, at indersiden af ​​tøj skal være foret med gaffatape samt for at dække klæbemidlet. Det kræver en hel del tid og tålmodighed til at gøre, så hvis denne metode ikke appellerer til dig, kan du prøve en anden metode.

Det er nemmere, og lige så acceptabelt, at gøre din prom påklædning ved helt dækker regelmæssig tøj i båndet. Du kan også vælge at dække blot dele af kjole eller jakke i bånd, men at dømme efter de fotos, som tidligere vindere, som går skridtet med gaffatape resultater i din bedste chance for at vinde.

Farve

Color er absolut mere iøjnefaldende end almindeligt grå gaffatape, så tænke over måder at gøre dit design virkelig pop og flash. Kjoler ser godt ud med flere niveauer flæser i kontrastfarver. Dette er et tilfælde, hvor mindre er mere ikke helt finde anvendelse. Duct tape kommer i over 20 farver, så parre op flere gratis nuancer for bedste effekt.

Accessorize

Må ikke bare stoppe ved dit tøj. Du kan lave smykker tilbehør til at fuldføre din stok ensemble. Tænk gaffatape halskæder, armbånd, øreringe og punge. Du kan endda prøve din hånd på at skabe en gaffatape rose håndled corsage. Guys vil helt sikkert ønsker at bære en gaffatape tegnebog, og en gaffatape top hat og boutonniere kan også være i orden.

Kjole Construction Tips

Så før du begynder at skære tape, så tjek disse tips til at hjælpe processen gå glattere.

  • Hvis du starter fra bunden, skitsere din kjole design før du begynder. Beslut dig for en grundlæggende form, uanset om det er prinsesse, A-line eller på anden måde.
  • Har nogen hjælpe dig tage omhyggelige målinger af din krop. Husk, gaffatape har ikke meget Give, især når det er lagdelt.
  • Brug skarpe saks ellers båndet vil have tendens til at strække før det skærer.
  • Airflow er afgørende i dit design, fordi gaffatape heller ikke trække vejret. Hvis du danse, er du nødt til at få varme meget hurtigt, så det er bedst at undgå stramme pasform design til fordel for mere bølgende stilarter.
  • Må ikke vente til sidste uge før prom at påbegynde opførelsen. Det er nemt at spilde en masse bånd, når du arbejder for hurtigt, og uplanlagte folder og andre uheld kan ødelægge et smart design.
  • Carry en ekstra rulle tape i din prom pung for nødreparationer.