Du, Goat, Wolf og kål

Du, Goat, Wolf og kål
Her er en anden hjerne spil, der normalt løses af børn verserende et par minutter, men nogle gange er det forekommer vanskeligt for voksne, der tilbringer meget tid til at finde løsningen. Prøv at løse dette gåde. Du står på riverside med en ged, en ulv og en stor kål. Du skal medbringe geden, ulven og kål til en anden flodbred. Der en ingen broer. For at gøre dette, du kun har en båd. Men båden er så lille, at der kun er plads til to: for dig og noget (nogen) andet. Du kan ikke forlade ulven med geden uden opsyn. Du kan heller ikke lade geden med kål alene. Hvordan vil du bringe dem tre til en anden flod bank?

Du vil finde løsningen på det næste hjerne spil. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål om opgaven, hvis noget ikke er klar. Men undskyld, vil jeg ikke svare førende spørgsmål.

Svaret på det foregående hjerne spil er et hul, der er rigtigt! Mange af jer fandt den. Tillykke til Jason, som var den første med den løsning, Mike, Greg, L. Watts, Tres, Brad, Doug Subjeck, Roberto, Howard Mooney, Nicole. Svarene fra Chris, Jewel, Phil og Mike er virkelig kreative :). Tak for din deltagelse! Meget godt klaret!