Distancearbejde: Software Tips

Anmeldelse af MS Front Page

Webstedet URL: http://www.microsoft.com/frontpage

Kommentarer: Microsoft Front Page er enkel at bruge HTML redigeringssoftware. Selv hvis du ikke har til hensigt at blive en fuldt udbygget webdesigner, er det vigtigt, at du i det mindste blive fortrolig med en HTML-editor. Der er masser af skrivefejl stillinger, der omfatter en nødvendighed at arbejde i html, så jo før du undersøge at lære det grundlæggende, jo lettere er dine chancer for at blive lønnet beskæftigelse hjemmefra. MS Front Page har en lignende interface til MS Word, så du skal finde dig selv i forholdsvis velkendt territorium med dette program.

Anmeldelse af MS Word

Webstedet URL: http://www.microsoft.com/office/word

Kommentarer: Microsoft Word er et helt afgørende redskab for hjem baseret arbejdstagere. Det er langt den mest anvendte tekstbehandlingsprogram og de fleste jobbeskrivelser omfatter det som en "must have" færdigheder. Der er masser af forskellige ord værktøjer, men de er ikke så ofte brugt, så det er vel værd at din investering for at sikre du er sat op med denne ene.

Anmeldelse af MS Publisher 2000

Webstedet URL: http://www.microsoft.com/publisher

Kommentarer: Microsoft Publisher 2000 er en fantastisk lille stykke software, der fungerer vidundere med lille hjemmekontor offentliggørelse design. Med dette værktøj kan du nemt oprette visitkort, brochurer, stationære, nyhedsbreve, flyers, postkort og meget mere. Du behøver ikke at være en designer til at have en professionel virksomhed image, og med denne software, kan du oprette dine egne marketingmaterialer uden besvær. Absolut anbefales!

Anmeldelse af MS Excel

Webstedet URL: http://www.microsoft.com/office/excel

Kommentarer: Microsoft Excel er et af de vigtigste stykker software til telecommuters. Uanset om du laver en simpel indtastning af data-projekt, eller konvertere data fra et format til et andet, MS Excel er et kraftfuldt regneark værktøj til at hjælpe dig igennem din database arbejde hurtigt og effektivt.