Distancearbejde: læringsredskaber Tips

Online tutorial: Microsoft Outlook

Learning Outlook 2000
Priser: Gratis
Denne tutorial om Microsoft Outlook, skabt af Microsoft Corporation, tilbyder et bredt overblik over, hvordan du får mere ud af Outlook. Lær at bruge Outlook 2000 til at organisere, finde og få vist e-mail, personlig kalender og kontaktoplysninger, og opgavelister. Oplysningerne i denne 42-siders kapitel indeholder en rundtur i Outlook 2000, herunder hvordan du bruger e-mail, tilføj kontaktoplysninger, spore møder og planlægge aftaler med kolleger og studerende.

Online tutorial: Microsoft Publisher 2000

Learning Publisher 2000
Priser: Gratis
Denne tutorial på Microsoft Publisher 2000, skabt af Microsoft Corporation, tilbyder et bredt overblik over følgende emner: Hvad du vil lære; Nyheder for 2000; Udforskning af Publisher 2000-vinduet; Oprettelse af en publikation, og sætte det sammen. Flyt dine publikationer ud tekstbehandling med Publisher 2000. I denne 12-siders kapitel vil du lære at oprette en publikation, skal du bruge motivgalleri at tilpasse din publikation, indsætte tekst og grafik i rammer, konvertere publikationer til websider, og mere .

Online tutorial: Microsoft Excel

Introduktion til Microsoft Excel
Priser: Gratis
Microsoft Excel er et elektronisk regneark, kan du oprette regneark for indtastning af data, at foretage beregninger og forvalte en database. Excel er også et nyttigt redskab, når de udarbejder grafer beskriver resultaterne af dine beregninger. Med Excel, kan du udføre mange typer af finansielle, statistiske eller logiske beregninger. Excel er nemt at bruge; det har nyttige værktøjer, der effektivt og hurtigt at udføre beregninger, der kan have syntes umuligt. Efter at have afsluttet de erfaringer, skal brugeren have et indgående kendskab til dette program. Dette kursus introducerer dig til den software, der giver trin-for-trin instruktioner til at udføre bestemte opgaver. Det starter med det grundlæggende, at indføre begrebet regneark. Derefter bevæger sig op til mere avancerede emner. Ved afslutningen af ​​dette kursus, vil du være godt på vej til at blive et Excel guru!

Online tutorial: Microsoft Access

Learning Microsoft Access 97
Priser: Gratis
Populariteten af ​​MS Office 97 suite af applikationer har været temmelig forbløffende over de seneste par år. Imidlertid kan de andre programmer, der indgår i denne pakke skal beherskes med lidt motivation og nogle uddannelse. Imidlertid har Access relationsdatabase ansøgning sat oprettelsen af ​​relationelle databaser, der tidligere havde været det meste i hånden af ​​programmører, i hænderne på almindelige computerbrugere i alle samfundslag. Selvfølgelig, fordi Access er installeret på din computer, er du sandsynligvis skal i det mindste have et praktisk kendskab til, hvad det vil gøre for dig og / eller din chef!

Online tutorial: Microsoft Office 2000

Office 2000 Professional Oversigt
Priser: Gratis
Denne 12-siders kapitel indeholder en oversigt over funktionerne i Office 2000 Professional, herunder en beskrivelse af Office-værktøjer og oplysninger om, hvordan du bruger værktøjslinjer, Office-assistenten, og Clip Gallery for at hjælpe dig og dine elever får mest muligt ud af Office 2000 .

Tutorial: Virtual Præsentation Assistant

Virtual Præsentation Assistant
Priser: Gratis
Virtual Præsentation Assistant er en online tutorial for at forbedre dine offentlige retoriske evner. Dette site er designet til at hjælpe dig med at målrette dine specifikke behov som en højttaler. Udvalgte emner kan nævnes: Bestemmelse dit formål, Valg af emne, forskning dit emne, analysere din målgruppe, Støtte dine point, Disposition dine point, Brug visuelle hjælpemidler, Præsentere din tale, og offentlige taler links.

Online tutorial: Microsoft Word

Introduktion til Microsoft Word
Priser: Gratis
Microsoft Word er det mest populære tekstbehandlingsprogram på markedet. Word er en meget effektiv tekstbehandling pakke, kan du oprette dokumenter som breve, etiketter, tegninger, tabeller eller konvolutter. Denne pakke giver dig også mulighed for at formatere dit dokument ved hjælp af de forskellige værktøjer til rådighed såsom automatisk formatering, grænser, paginering, osv Stavekontrollen, grammatikkontrol og synonymordbog er andre værktøjer, som vil hjælpe dig med at skabe godt skriftlige dokumenter. Efter at have afsluttet de erfaringer, skal brugeren have et indgående kendskab til dette program. Dette kursus introducerer dig til den software, der giver trin-for-trin instruktioner til at udføre bestemte opgaver. Det starter med det grundlæggende, at indføre begrebet tekstbehandling og forklarer, hvordan tekst indtastning og redigering er færdig. Derefter bevæger sig op til mere avancerede emner, herunder formatering tekst, ved hjælp af stilarter, stavekontrol, ved hjælp af synonymordbog, trykning, indsætte særlige tekst og objekter, der arbejder med konturer, skaber tabeller, adressering konvolutter og etiketter, og udføre brevfletning. Ved afslutningen af ​​dette kursus, vil du være godt på vej til at blive et Word guru!

Test din skrive hastighed og præcision

Online Typing Test
Priser: Gratis
TypingMaster er en familie af Windows-applikationer og web-tjenester gør det muligt computerbrugere til at forbedre deres skrive effektiviteten og spare værdifuld arbejdstid. Denne tutorial vil hjælpe dig med at skærpe din skrivehastighed. Find ud af, hvor hurtigt og præcist din skrive er virkelig!

Online tutorial: Microsoft PowerPoint 2000

Learning Microsoft PowerPoint 2000
Priser: Gratis
Learning Microsoft PowerPoint 2000 er designet til at introducere dig til de grundlæggende funktioner i PowerPoint 2000 til Windows 95 og Windows 98. Lektionerne omfatter praktiske øvelser til at arbejde gennem samt eksempler til at oprette dokumenter i dit arbejde.

Tutorial: Effektiv Interviewe

Tutorial: Effektiv Interviewe
Priser: Gratis
Interviewing er en vigtig del af den kommunikative liv i enhver organisation. Der er ingen manager, ingen arbejdstager, der ikke på et eller andet tidspunkt vil deltage i et interview. For mange ledere samtaler er et afgørende aspekt af deres job. Næsten alle, naturligvis har en indledende jobsamtale, og når vi hører ordet interview dette er, hvad vi nogle gange tænke på. Et interview er dybest set en specialiseret mønster af verbal interaktion. Det er specialiseret i, at der er et bestemt formål for at indlede interaktion og der er særlige indholdsområder der skal udforskes. Interviewet adskiller sig fra den almindelige samtale i, at vi forventer mere kontrol, der skal udøves i samspillet, at uvedkommende spørgsmål udelukkes, og at interviewer- interviewpersonen rolle forholdet opretholdes.