Distancearbejde: Kom godt i gang Tips

Få dine mål

Finde ud af dine mål. Hvad vil du opnå at arbejde hjemme? Har du lyst til at være hjemme med dine børn? Har du wnat at tjene flere penge og hvor meget en måned? Sæt et rimeligt mål for, hvor meget du ønsker at gøre en måned, der virker for dig.
Dernæst finde ud af hvad dine bedste færdigheder er. Er du god til kundeservice? Office Administration? Skrivning? Tjek jobportaler som www.WAHM.com, www.mymommybiz.com og www, wplh som vil give dig gode råd og links til job.
Anvend, gælder, finder anvendelse. Anvend på så mange arbejdspladser inden for dit område, som du kan. Det tager tid og tålmodighed, men med hårdt arbejde og udholdenhed, vil din indsats blive belønnet.

Den tredje regel om distancearbejde følgebreve

Genoptager sendt via e-mail har brug for en kort følgebrev. Brug to eller tre hurtige stykker med 3-5 sætninger fortæller din læser, hvor du har hørt om stillingen, og hvorfor dine kvalifikationer er en perfekt pasform til stillingen krav. E-mail er beregnet til at være kort, sød og til det punkt. Coveret brev vil give arbejdsgiveren en kort, men til det punkt, synopsis af hvem du er og hvad du kan tilbyde. Hvis en arbejdsgiver er sigtning gennem hundredvis af ansøgere, er han eller hun kommer til at nemt indsnævre de valg baseret på, hvad følgebrevet siger.

Brug populære søgeord i dit CV

Et af de mest væsentlige dele af en vellykket Telecommuter CV er nøgleord sektion. Mange store arbejdsgivere har et CV scanning program, der scanner i dit CV uden at nogen nogensinde faktisk at læse den. Lav et afsnit kaldet teknisk erfaring eller kvalifikationer og lave en liste over alle software-program, du nogensinde har arbejdet med, herunder de freeware programmer du har hentet og spillede med. Adskil ordene med komma, som dette: Microsoft Word, Microsoft Excel, etc., hvis dit speciale er databehandling, skal du sørge medtage din hurtigste skrivehastighed her og nøjagtighed niveau.

Den første regel for distancearbejde følgebreve

Brug aldrig en generisk følgebrev med kun: "Til hvem det måtte vedrøre." Du ville være meget mere tilbøjelige til at læse et brev, der blev rettet til dig personligt, og så ville de menneskelige ressourcer fagfolk. Gøre nogle forskning for at finde navnet på den person, der har ansvaret for de menneskelige ressourcer. Navnet er normalt findes i selve jobbeskrivelsen, og hvis det ikke er inkluderet, kan du besøge selskabets hjemmeside for at finde navnet på den Human Resources Manager

Opret en almindelig tekst genoptage

Du skal bruge en ASCII tekst genoptage at indsætte i en e-mail eller online applikation. Hvis du kun stole på dit Word formateret CV, kan arbejdsgiverne aldrig læst den. Nogle e-mail-programmer vil automatisk slette vedhæftede filer, så undgå at sende dit CV som en vedhæftet fil, hvis du kan. Hvis du er på udkig efter mere end en type af stillingsbeskrivelse, være parat med forskellige genoptages til forskellige lejligheder. Dit CV bør fokusere på den type job, du søger til.

Du har brug for en professionel portefølje for at ansøge om distancearbejde job

Det er vigtigt at have en online portfolio, når du søger efter et hjem baseret job. Hvis du konkurrerer med en person til en stilling, og du har lignende kompetencer og erfaringer, den person, der kommer til at hæve sig over den ene med et professionelt udseende portefølje.

Det gælder ikke bare skrive, grafik eller website design mennesker, men forskning, transskription, og skrive så godt. Tænk på alle de forskellige prøver, du kan fremvise - en perfekt maskinskrevet og formateret side, en prøve regneark indsamlet fra emner, som du har forsket, en novelle eller en artikel, du skrev.

Selv hvis du ikke har eksempler på ting, du blev betalt for at gøre, kan du oprette prøver, der viser, hvad du er i stand til.

Brug action ordene i din Mål sektion

Dit mål afsnit af dit cv giver et et afsnit overblik over, hvad du vil have i et job, og hvad du kan tilbyde arbejdsgiveren. Dette er den første ting, en arbejdsgiver vil læse, så gør det bidsk og spændende ved at bruge action ord!

Her er nogle eksempler på store indledende afsnit ...

Creative grafik design professionel seeking freelance projekter. Professionel, erfaren, pålidelig og vant til at møde stramme deadlines.

Speed ​​maskinskriver arbejdssøgende som selvstændig entreprenør eller fuld tid offsite medlem af dit team. Specialist i medicinsk og erhvervslivet transskription og en ekspert i at producere materialer af høj kvalitet med en hurtig ekspeditionstid.

Ekspert internet forsker søger projekter, som kræver nøjagtige resultater og hurtige service. Udstyret med høj hastighed kabelmodem og villig til at arbejde off-timer, hvis det er nødvendigt.

Programmering specialist søger projekter, som kræver mine evner i CGI, Javascript, HTML og Flash. Omfattende portefølje med mange tilfredse kunder

Bemærk, at du skal udelade den typiske "Jeg ønsker at arbejde hjemmefra, så jeg kan være sammen med mine børn" stykker, at nogle mennesker synes er en god idé. Der er nogle meget gode grunde til at undgå disse udsagn. Du er nødt til at fokusere på højdepunkterne i dine færdigheder, snarere end at fokusere på den ønskede placering.

Har du hvad det kræver at være en Telecommuter?

Har du hvad det kræver at være en Telecommuter? Mange mennesker beslutter de ønsker at arbejde fra hjemmet, så når de kommer i gang, de finder det ikke for dem. Hvorfor? Fordi de ikke besidder disse egenskaber:

Self-Motivation: Du skal være selvmotiverende, foregribe, hvad der skal gøres, og gøre det.

Self-Reliance: Du skal være i stand til at finde svar på dine egne og få arbejdet gjort.

Organisation: Du skal være organiseret - dine filer, dit skrivebord og din tid. Du kan ikke råd til at gå glip af deadlines, fordi du ikke er i stand til at lokalisere vigtige filer.

Optimisme: Hold optimistisk og holde humøret oppe. Når du ved, hvordan du opretter dit eget arbejde i hjemmet job, du aldrig løber tør for arbejde, og lønsedler!

Opret en stor følgebrev

Oprettelse af en stor distancearbejde følgebrev er kritisk vigtigt at dit potentiale for at få jobbet! Det er det allerførste, en kommende arbejdsgiver ser, når du sender dit cv, og uden en stor følgebrev, kan du blive reducere dine chancer for at blive bemærket.

Opret prøver til din portefølje ved at designe Dummy datasamples

Få meget kreativ og tænke op alle mulige dummy prøver. Gør dit bedste arbejde og vise de færdigheder, du har! Vis hele din vifte af kompetencer i form af "kun eksempler" prøver. Du er ikke lyve for dine fremtidige kunder ... du viser dem eksempler på, hvad du er i stand til. Arbejdsgiverne er typisk mere interesseret i, hvad du er i stand til at gøre for dem, i modsætning til hvad du har gjort for andre, så det er vigtigt at vise dem, hvad du kan gøre i form af dummy brochurer, logoer, transskription prøver, forskning regneark og andre typer af prøver.

Opret en HTML CV til at søge arbejde hjemme arbejdspladser

Du skal have en online CV, der er skabt med meta tags fast etableret. Nogle arbejdsgivere og personalekonsulenter søge på nettet for faglært personale, der har deres CV bogført, så sørg din kan findes online! Der er mange gratis webhotel udbydere, men desværre er disse genoptages ikke let fundet, simpelthen fordi webadressen er ikke enestående. Dit CV kan ikke indekseres på alle, eller det kan være placeret i den 600. stedet, som ikke gøre dig noget godt. Det kan være værd for dit cv skal bogføres på dit eget domæne eller med en tjeneste, der får gode resultater fra søgemaskinen. Du har en bedre chance for at blive fundet på denne måde.

Vær forberedt med alle dine materialer

Når du er bare at komme i gang i dit arbejde derhjemme jobsøgning, er det vigtigt, at du være forberedt før udkig efter et job opført online. Opret dit CV i Word, ren ASCII tekst og html, før du begynder at søge efter et job. Under dine materialer klar Der før tid vil spare dig den hektiske rush, når du finder en position, som du vil søge.

Hvordan til at designe Beskæftigelse History afsnit af dit cv på

Den mest almindelige del af enhver CV er beskæftigelse historie sektion. Det er her, du har chancen for at sige, hvor du har arbejdet, og hvad du gjorde der. Det fælles format arbejdsgiverne er vant til at se, er den kronologiske format, med den seneste stilling vises først. Du er velkommen til at være begejstret din oplevelse. Brug en masse handling ord til at beskrive, hvad du gjorde, og hvordan du har bidraget til succes for den virksomhed, du har arbejdet med.

Brug action ord i din oversigten på dit CV

Oversigt eller Summary afsnit af dit CV bør være en punktopstilling sektion, der
kort skitserer dine færdigheder. Start hver tråd med en handling ord, sådan her:

  • Designet en spændende hjemmeside for et produktionsselskab
  • Organiseret et team af professionelle sælgere
  • Oprettet en ny reklame koncept til en start up virksomhed, som krævede
    en ekspert konsulent
  • Solgt over en million dollars i computere til en online-forretning

Som du kan se, disse typer af action ord få opmærksomhed af læseren
og fremhæve dine præstationer.

Den anden regel om distancearbejde følgebreve

Hvert CV sendes med post eller fax har brug for en personlig følgebrev selvom reklamen ikke anmodede et følgebrev. Selv hvis en arbejdsgiver ikke specifikt beder om et følgebrev, er det vigtigt at medtage en. Mange arbejdsgivere har været kendt for at bruge denne lille ting som en test, der ukrudt de uprofessionel ansøgere. Alle fagfolk automatisk ved, at et følgebrev er kritisk vigtigt og værd at den ekstra tid, der investeres.

Aldrig betale for et job

Hvor mange gange har du reageret på en jobannonce, kun at vide, "Store at have dig ombord! Nu, så snart du sende din ekspeditionsgebyr, vil vi starte din træning!" Den omstændighed, at sagen er, er der ingen legitim virksomhed vil opkræve et gebyr for at arbejde for dem. Hvis du bliver bedt om et gebyr - køre så hurtigt som du kan i den anden retning! Seriøst, har du nogensinde blevet bedt om penge, når de ansøger om en onsite job? Selvfølgelig ikke. Følg denne regel, og du vil være sikker: Aldrig betale for et job!

Opret prøver til din portefølje ved frivilligt dine færdigheder

Frivilligt! - Dine tjenester er i efterspørgslen på lokalt almennyttige organisationer. Dette er en fantastisk måde at pad din portefølje. Det er også en god måde at få betalt job også! De fleste af de personer, der frivilligt bidrager med tid på lokale velgørende organisationer er virksomhedsejere og prominente mennesker. De elsker at ansætte folk, der er ligesindede, så sørg for at komme ud og vise din velgørende side. Lad velgørenhed vide, at det arbejde, du gør for dem gratis, vil blive præsenteret i din portefølje, og at du gerne vil give deres navn som reference. Non-profit organisationer er glade for at efterkomme denne anmodning, og de er ofte dine største fans.

Opret en Word formateret CV til at ansøge om arbejde hjemme arbejdspladser

Du skal bruge en formateret CV, helst oprettet i Microsoft Word (den mest almindelige tekstbehandlingsprogram) til at sende som en vedhæftet fil, hvis arbejdsgiveren har angivet det. Brug farver til at pifte den op, men holde sig væk fra rød! Red fremkalder en vrede følelser, og det er ikke målet! Brug bløde blues, grå og bløde greens for at fremhæve afsnittene. Du skal også bruge dette til at anvende via mail eller fax. Hvis du er på udkig efter mere end en type af stillingsbeskrivelse, være parat med forskellige genoptages til forskellige lejligheder. Dit CV bør fokusere på den type job, du søger til.

Er "Firmanavn" en fidus?

Her er et simpelt svar på dette spørgsmål. Hvis en virksomhed beder om penge til at ansætte dig, så er det sandsynligt et fupnummer. Ingen legitim arbejdsgiver beder ansatte til at betale for at arbejde for dem, og det omfatter telecommute venlige selskaber. Aldrig betale for at arbejde.

Opret en Telecommuter CV

Vidste du, at dit CV for distancearbejde skal være forskellige fra dit CV for regelmæssige onsite positioner? Dit CV til distancearbejde job skal være din vigtigste salgstale. Det siger alt arbejdsgiveren har brug for at vide for at ansætte dig, så have et professionelt image er meget vigtigt. Du kan aldrig få mulighed for at sælge dig selv personligt med et interview, så du behøver at gøre dit første indtryk en god en!

Standarden CV har en målsætning om at lande dig en samtale, mens telecommuter CV har som mål at landing dig jobbet. Du har brug for at inkludere flere oplysninger i et kompakt format, der opsummerer dine vigtigste aktiver og beskæftigelse historie.