Distancearbejde: Distancearbejde Jobs Tips

Hjem forretningsidé: Skab dit eget tombola

Hvis du er på udkig efter en hurtig måde at generere kunder til enhver lokal service, du giver, overveje muligheden for at holde en tombola til din tjeneste. Enhver form for service, som folk ønsker eller behov, vil være en god kandidat til denne form for markedsføring metode, og du vil gøre en masse penge at gøre det. Er du en babysitter? Tilbyder du sekretariatsopgaver for hjemme baserede virksomheder? Er du en massage terapeut? Har du underviser klaverundervisning? Enhver af disse tjenester (og så mange flere) er sandsynlige muligheder. Hvad du vil gøre, er at udskrive fra tombola billetter og er enige om at opdele en del af provenuet med velgørenhed efter eget valg. Besøg dit nabolag hjem, dør til dør, og bede dem om at købe en tombola billet til dine tjenester. For eksempel, hvis du tilbyder frisørvirksomhed, bede dem "Vil du chancen for at have dit hår gjort gratis i et helt år (9 sessioner) for kun $ 5?« Forklar, at du tilbyder dine ydelser og en del af provenuet er gå til velgørenhed, du har valgt. Du vil blive overrasket over, hvor mange billetter vil blive solgt. sælger kun 400 billetter, og du vil gøre $ 2000 bare for at gøre 9 haircuts i et år. Kan du forestille dig hvor mange penge du kan gøre, hvis du dække hele din by med disse billetter? Plus, vil du være at få værdifuld reklame, fordi hver eneste af dem, der har købt billetter er en potentiel kunde. Brug disse adresser og sende dem kuponer, når lodtrækningen trækkes. Hvis du sender hver af disse købere en kupon til en rabat på fremtidige tjenester, som en "trøstepræmie", vil du straks øge din virksomhed og få værdifulde nye kontakter.

Markedsføring dig selv til potentielle arbejdsgivere

For at markedsføre dig selv til potentielle arbejdsgivere, er du nødt til at have for at sikre dig skinne! Opret en professionelt udseende hjemmeside og kom med din portefølje på sitet. Liste over de tjenester, du leverer, og påpege fordelene for potentielle kunder. Giv dine kontaktoplysninger og få dit CV på sitet. Markedsføre dit websted ved hjælp af søgemaskiner, diskussionsforummer gensidige link udvekslinger, og genstande i nyhedsbreve. Vær ikke bange for at tage sig tid til at netværke med lokale virksomheder på netværksarrangementer i dit område, og ikke overse at placere annoncer i erhvervslivet del af dit lokale rubrikannoncer.

Hjem forretningsidé: Tilbyd flere restaurant hjem levering

Restauranter, der tilbyder udbringning er normalt i stand til at generere mere forretning end dem, der kun tilbyder tage out. Du kan udnytte denne tendens ved at kontakte de lokale restauranter, der er ikke i øjeblikket tilbyder en leveringsservice og tilbyder at hjem levere deres ordrer uden ekstra omkostninger for dem. Alt, hvad de skal gøre, er print "Vi tilbyder nu hjem levering" på deres næste batch af takeout menuer. Sørg for at det er klart angivet på menuen, at leveringsgebyr er mellem 2 - $ 5 (afhængigt af hvor meget du vil oplade). De vil se en stigning i erhvervslivet uden ekstra omkostninger for dem, og du vil have en øjeblikkelig marked for dine tjenester. Husk, at du ikke kun vil tjene gebyret for leveringen, vil du også blive indsamle alle de tips!

Hjem forretningsidé: Tjen penge med en lokal skole bekvemmelighed forsyning pack

Hvert år lokale grundskole lærere levere lister over "hvad forældre har brug for at købe" for deres børn i begyndelsen af ​​skoleåret. Du kan hjælpe travle forældre spare tid og penge, og samtidig hjælpe din skole rejse nogle meget nødvendige midler til klasseværelset, ved at tilbyde at skabe fyldt levering packs til de studerende. Du vil være i stand til at købe de leverancer i bulk og på salg, når det er uden for sæsonen, og forberede pakkerne før tid til distribution til klasselokalerne. På den første dag i skole, når lærerne normalt sende hjem listen over leveringer, bede læreren at tilføje en note, hvis forældrene foretrækker at købe en "Supply Pack", er de velkomne til at sende pengene ind med barnet næste dag og pakken vil være til rådighed for deres barn i skolen. Du kan sagtens fylde en "Supply Pack" med alt, hvad barnet har brug for året til en pris på omkring $ 10 pr pakke, og sælge dem på omkring $ 20 hver. Pakken selv vil være let værd omkring $ 40 til den forælder, hvis de skulle købe alle de forsyninger til udsalgspris, så dine pakker vil spare dem for en masse penge og besværet med den årlige tur til at købe skoleartikler. En rigtig handy tip er at have skolen sende meddelelser til forældrene en måned før skolen starter, og bede dem om at svare med en bekræftelse af deres vilje til at købe udbuddet pack når skoleåret begynder. På den måde vil du vide på forhånd, hvor mange ordrer, du har brug for at planlægge at udfylde. Giv skolen en 30% split på alt overskud, og du kan nemt gøre omkring $ 4000 per skole hvert år. Faktisk kan du sikkert få dine leverancer meget billigere ved at skære en aftale med det lokale kontor forsyning butik for at medtage deres kuponer og flyers i hver pakke. Hvis du nærmer dig en af ​​de mindre butikker, i stedet for de store kæder, vil de være taknemmelige for de lave omkostninger reklame og eksponering for alle de lokale forældre og erhvervsfolk, der sender deres børn i skole.

Hjem forretningsidé: Host en gruppe babysitter begivenhed

Forældre har brug for en aften i byen, eller i det mindste en stille nat i uden børnene, men er ofte tilbageholdende med at ansætte unge babysittere. Ansættelse en overnatning babysitter kan være meget dyrt, og det er svært at have tillid til, at alt vil være fint for en hel overnatning periode. Så hvorfor ikke skabe en "en gang om måneden" sleepover begivenhed? Aftal med det lokale medborgerhus for at leje plads til en overnatning begivenhed. Omkostninger skal være omkring $ 200 for natten. Fordel flyers til alle de lokale boliger, der er en kommende sleepover begivenhed for børn i alderen fire og fjorten. Du vil arrangere spil, levering pizza og sodavand, og fortælle sjove spøgelseshistorier, så guffe børnene i deres soveposer for natten. Du kan endda fortælle forældrene til at sende deres børn med deres morgen snack og få dem samlet op af 09:00 Du kan nemt oplade $ 25 per barn for arrangementet, og forældrene vil føle sig trygge at kende deres børn bliver passet af en voksen, de kender og stoler på. Du kan nemt være vært for en fest for 50-100 børn og tjene et sted mellem $ 1000 og $ 2.000 pr begivenhed (efter omkostninger, naturligvis).

Brug telefonen til at kontakte nye kunder

Det skader aldrig at tage telefonen og oprette aftaler for at vise dine servicetilbud. Alt for mange hjem-baserede arbejdstagere er bange for markedsføring, og det er den største hurdle, du bliver nødt til at krydse for at gøre det som en Telecommuter. Brug din lokale telefonbog og se efter kunder, der passer med den service, du giver. Når du gør nogen form for "cold calling", oprette et regneark og indtaste hver kontaktperson, du vil ringe til den dag. Organisere det, så du kan holde styr på alle dine opkald, hvad der skete under opkaldet, og uanset om du har brug for at følge op med et brev eller har lavet en aftale.

Vælg din målgruppe omhyggeligt, og bare kigge i dit lokale Gule Sider for enhver virksomhed, der er i denne målgruppe. Ring hver af dem, en efter en, og gøre notater på hvert opkald, som du går.

Normalt skal du ikke nødt til at gøre meget mange opkald, før du er i stand til at sætte en aftale, hvis du har gjort din forskning først og ringer den rette person.

Den vigtigste ting at huske er, at du tilbyder en service, men endnu vigtigere, er du præsenterer dig for kolleger forretningsfolk. Du behøver ikke at sælge noget på din første opkald. Dit mål er ikke at sælge dine tjenester i dag. Dit mål bør være at introducere dig selv, sæt en aftale, eller få tilladelse til at sende dem dine materialer. Dette behøver ikke at være en hård sælge teknik.

Der er intet at være bange for, når at tage telefonen! Det er helt naturligt at være nervøs, men lad ikke din nervøsitet forhindrer dig i at gøre det væsentlig kontakt. Selv de, der siger "nej tak" er et skridt tættere på den, der ville sige "Ja, jeg vil gerne en aftale med dig i næste uge."

Her er en idé. Ring til dine kundeemner og oprette aftaler for en gratis konsultation. Gratis konsultationer har fungeret godt for mange virksomheder, i æoner, så hvorfor ikke give det en chance for din?

Gennemgang af TJobs

Webstedet URL: http://www.tjobs.com

Pris: $ 10 / år

Bemærkninger: Tjobs var en af de første sites online at tilbyde gratis distancearbejde job programoversigter. De har for nylig ændret deres politik, så folk, der ønsker adgang til at anvende til mange af de holdninger, der er nævnt skal bogføre en "InSiteOffice". Hvad dette betyder er, at du nu bliver nødt til at betale $ 10 om året for at se og søge job findes på TJobs. Det er uheldigt, at TJobs ændret deres forretningsmodel, fordi der var så meget mulighed for dem at vokse og ændre i en anden retning. Men så vidt som "betale for at se lister" sites gå, denne ene har en lavere pris end de fleste, og har dog legitime programoversigter.

Brug avisartikler som kilde til skjulte jobmarked

Din mest effektive redskab til at finde en stor arbejde i hjemmet job er at bruge din tid fornuftigt, opsøger alle de skjulte arbejdsmarkeder og finde job, som andre mangler. En af de bedste kilder til aktuelle job er ret i din lokale avis, og jeg mener ikke de jobannoncer. Kig i artiklerne og business profiler for at finde navnene på virksomhedsejere, så ring dem op og forklare, hvad du gør. Sørg for at nævne, at du læser om dem i den lokale avis, og du nød, hvad artiklen siger om dem. Dette er en stor "døråbner"!

Skære ned på din jobsøgning tid

Sørg for at have dit cv, følgebrev skabeloner, og porteføljeinvesteringer prøver klar til at gå, før du begynder at søge. Dette vil skære ned din tid dramatisk og giver dig mulighed for blot at søge stillinger og kontrakter med det samme, uden at skulle bruge en masse tid at rode med dine materialer. Ved omhyggeligt at planlægge, hvordan du kommer til at tilpasse dine følgebreve, og som har en række "kopiere og indsætte" snippets klar til at gå, kan du zoome ind på netop den slags annoncer, du vil anvende til og zip off dine materialer, slå ud af konkurrencen, der ikke er så forberedt som du er.

Gennemgang af NoAgenciesPlease.com

Webstedet URL: http://www.noagenciesplease.com

Priser: Gratis

Bemærkninger: Dette er en meget flot hjemmeside, der viser både distancearbejde og freelance positioner. De har ikke en enorm liste over job, men dem, der er der er gyldige, legitime og helt fokuseret på freelancer og selvstændig entreprenør. Dette er absolut en favorit.

Hjem forretningsidé: Lær musik til førskolebørn deltid

Daginstitutioner og børnehaver er ikke altid i stand til at budgettet for en fuld tid musiklærer, men kan være villige til at betale nogen til at komme i gang eller to gange om ugen for at give denne ekstra aktivitet. Ved at tilbyde en serice som denne, giver du børnehaven eller dagpleje med en beriget spektrum af aktiviteter, uden at bryde deres budget. Ved at freelancing denne service til mange børnehaver og børnehaver, kan du oprette dig selv med en fuld tid indkomst i dit samfund. Du behøver ikke at være en kvalificeret lærer til at gøre dette, hvis du har erfaring på området, og tålmodighed til at sammensætte et program, der appellerer til små børn.

Anmeldelse af Workaholics4Hire

Webstedet URL: http://www.workaholics4hire.com

Priser: Gratis

Bemærkninger: Dette websted tilbyder real arbejde hjemme arbejdspladser, real distancearbejde positioner, 100% gratis! Nye og nuværende lister opdateres dagligt. Forskerne personale spejder internettet for legitime arbejde hjemme arbejdspladser, så du ikke behøver at. Der er også en række gratis ressourcer til jobsøgende til at lære at telecommute effektivt.

Hjem forretningsidé: Gør dit nabolag myg gratis

Med fremkomsten af ​​West Nile-virus, har det aldrig været vigtigere at have et værft område, der er fri for myg. Du kan oprette et nichemarked i dit område ved at købe i løs vægt på miljøvenlige insekticid og en lille sprøjte. Under myg sæson, tag din sprøjte og begynder at gå fra dør til dør, der tilbyder at gøre en gratis myg inspektion. Kig efter stillestående vand og fugtige puljer, hvor myggene kan lide at avle, og når du finder tegn på en myg befolkning, tilbyde dine tjenester for at befri gården af ​​disse farlige insekter. Husejere, især boligejere med små børn, vil være glade for at betale dig $ 25 - $ 30 for at rense deres værfter i disse irriterende skabninger.

Opret en niche servicetilbud

Hvis du vil oprette dit eget arbejde i hjemmet job med nogen konkurrence, begynde at tænke over, hvad du nyder at gøre, og forestille sig en bestemt tjeneste, der kan tilbydes til virksomheder med behov for denne tjeneste. Brug dine egne evner, oprette dine egne servicepakker, pris dem efter markedsværdi, og direkte kontakter virksomhederne, du tror vil få gavn af din tjeneste.

Gennemgang af BetweenMoms.com

Webstedet URL: http://www.betweenmoms.com

Priser: Gratis

Kommentarer: BetweenMoms er et arbejde hjemme ressource site lavet specielt til Moms! De har mange distancearbejde arbejdspladser opført, samt forretningsmuligheder og nyttige ressourcer til hjemmearbejdende. De distancearbejde job opdateres dagligt, så vil du ønsker at tjekke tilbage ofte. Vi hævder at være "dedikeret til at hjælpe Moms finde legitime arbejde fra hjemmet job". Du vil også finde overkommelige reklame, ugentlige opskrifter og artikler, mor Stuff, og endda en kid's område fuld af sjove aktiviteter.

Sådan bruger søgetermer effektivt

For at kunne søge efter arbejde hjemme arbejdspladser, er det vigtigt at tjekke arbejde hjemme og freelance jobportaler regelmæssigt. Glem ikke at bruge standard jobportaler og søge på ord som "telecommute", "freelance", "home office", "offsite" osv Når du søger på de store søgemaskiner som Google og AOL, søge på sætninger som "freelance job "," freelancere ønskede "," lønarbejde "," hjemmekontor "osv Online aviser kan også være en vidunderlig søgeværktøj: Brug søgetermer som" offsite "," freelancer "," homebased "osv Som altid , hvis der er gebyrer forbundet med jobbet - holde sig væk!

Legitime liste over telecommute venlige virksomheder

Webstedet URL: http://telecommuting.about.com/bljoblist.htm

Priser: Gratis

Bemærkninger: About.com har en komplet liste over Berettigede telecommute venlige selskaber. Betal aldrig for lister som denne. De fleste steder, der får dig til at betale for disse lister kopieret dem fra About.com site.

Planlæg dine servicetilbud

Nøglen til din succes som Telecommuter er, at du har brug for at forstå, hvor meget let det kan være at blive fuldtidsansatte fra hjemmet, hvis du kommer til arbejdsgiveren med en færdigpakket sæt anvendt færdigheder til at tilbyde. I stedet for at vente på job dukker op på internettet, hvor du bliver nødt til at konkurrere med tusindvis af andre jobsøgende bare for at få det job, skal du oprette et sæt servicetilbud, beslutte, hvordan du vil pakke tjenesten, og nærme potentielle kunder med en på forhånd planlagt og organiseret pakke af tjenester de sandsynligvis interesseret i. Du kan oprette dine egne job, hvis du ved, hvad de skal sige til arbejdsgivere og hvordan du tilbyde dine definerede tjenester til at besvare deres behov effektivt.

Bedste Distancearbejde jobsites

Fra min expereince det bedste job sites derude være www.liveops.com, www.workingsol.com (Arbejdsvilkår Solutions), og www.west.com og www.willowcsn.com, nu kendt som opstår.
LiveOps er en stor virksomhed, der gør indgående CSR. De arbejder med en række kunder. Du har til at betale en $ 30 baggrund gebyr.
Arbejde Solutions udfører en bred vifte af arbejde for sine kunder fra indtastning af data til CSR til forskning. Lønnen er stor og timerne er fleksible. Når du har anvendt, forvente en ventetid, før du bliver accepteret.
West er indgående kundeservice med pay per minut priser. De arbejder med en række meget kendte klienter og timerne er også fleksible. Når du har anvendt og gået gennem interviewet, kan du også forvente en ventetid, der skal kontaktes.
Willow eller udspringer er den ultimative er kundeservice. For at kunne arbejde med denne store selskab, der giver dig en utrolig kundeliste, har du til at blive indarbejdet, som kan køre $ 100 + Dybest set, du bliver din egen virksomhed.

Hvad kan du forvente fra arbejdsgiveren, når du ansøger om et arbejde i hjemmet job

Når en arbejdsgiver stiller enhver position notering online, arbejdsgiveren modtager bogstaveligt talt tusindvis af genoptages inden for et par dage, og værre end det, holder på at modtage dem i måneder eller år efter, at positionen allerede er fyldt. Hvorfor? Fordi der er så mange websteder, der grab jobannoncer fra andre websteder og sende dem i deres database, uden arbejdsgiverens tilladelse! Værre endnu er, når du har betalt et gebyr for at få adgang til disse oversigter, som er helt forældet.

Det er ingen overraskelse, at så få mennesker nogensinde høre tilbage fra en arbejdsgiver, efter at de har indsendt et CV og følgebrev. Det ser ud til, at de fleste af svarene folk se vil være fra svindlere. Er de ikke ivrig efter at reagere med "Indsæt $$ her for at få dette job" e-mails?

De fleste gode arbejdsgivere vil ikke reagere, medmindre de planlægger at interviewe dig. Sende opfølgende breve er temmelig meningsløst, men hvis du virkelig har lyst til at sende en opfølgende brev, send en kort og professionel opfølgning brev, to til tre uger efter din første ansøgning, og ikke et minut før.

Spild ikke tid på svindel

Det er trist, men sandt - der er masser af mennesker derude, der ikke kan vente til at skille dig fra dine penge og give dig noget til gengæld. Husk, et legitimt firma vil aldrig bede dig om penge. Nogle af de mest almindelige svindelnumre omfatter Konvolut udstopning, forarbejdning ordrer fra Home, hjem maskinskrivere uden erfaring, håndværk og produkt forsamling, og e-mail-processorer. Det bedste fingerpeg om, hvorvidt en annonce er en fidus er, hvis den beder dig om penge til at arbejde for dem. Aldrig betale for et job, og du vil altid forblive scam-fri!