Disney Star Wars Pins

Disney Star Wars Pins


Disney Star Wars ben er en kombination af samleobjekter Disney knappenåle og fejringen af den årlige Star Wars weekender afholdes på Disneys Hollywood-studier fra midten af maj til midten af juni hvert år.

Oplev Disney Star Wars Pins

Hvert år Star Wars fans i alle aldre ned på Disneys Hollywood Studios for at fejre George Lucas film saga fra 1977 Star Wars: Et nyt håb til de mere moderne (og animerede) Star Wars: The Clone Wars. I løbet af de begivenhedsrige weekender, berømthed gæster besøger og Disney-figurer i Star Wars kostumer befolker parkerne. Hvert år disse weekender også producere nye Disney Star Wars stifter til pin samlere.

Star Wars weekender pins omfatte en særlig pin kun pass indehavere. I 2010 var det en Han Solo frosset i karbonit. Disse særlige Star Wars stifter kan kun købes på Disneys Hollywood Studios i disse særlige weekender.

Andre særlige stifter rådighed for Star Wars fans i de eksklusive weekender er:

  • Disney Vacation Club pin - I 2010 denne pin featured Mickey og Anders ridning tauntauns
  • Særlige indrammet sæt - Samler sæt frigives individuelt og i indrammet sæt. I 2010 en af ​​de indrammede sæt fejrede Yoda 30 års jubilæum.

Den eksklusivitet af Star Wars stifter gør dem samlerobjekter ikke kun for Star Wars fans, men også for Disney fans og Disney pin samlere.

Typer af Star Wars Pins

Star Wars weekender producere en bred vifte af Star Wars stifter til samlere at nyde herunder:

  • The Muppets Star Wars pins
  • "Jeg er din far!" pin
  • Lys sabel duel pin
  • 30 års Yoda pin
  • Star Wars, personer med Køretøjer pin sæt

Nogle pins kan findes online via auktionshuse og andre kilder. Nogle besøgende til Parker kan afhente ekstra bare for at sælge dem til andre samlere, der ikke kan besøge parkerne.

Bliv Disney Pin Trader

Disney pin handel begyndte på Disney World i tusindårsriget Celebration, der startede i oktober 1999. Pin handel involverer tusindvis af gæster fra hele verden, samt Disney medvirkende. Disney ben er værdsat af solfangeren. Med så mange ben til rådighed, pin samlere værdsætter dem for hvad de er værd for den enkelte.

Star Wars stifter, især dem, der produceres for Star Wars weekender, kan betragtes som uvurderlige til supporterne på grund af deres eksklusivitet. Siden 1999 har tusindvis af pins er skabt, og mange af dem, der i et begrænset antal og kun i en begrænset tid. Nøglen til at blive en Disney pin erhvervsdrivende eller opkøber er simpelthen at finde stifterne som du kan lide og skabe en personlig samling.

Kontrol Disney Pin Origin

Hvis du vil kontrollere, at Star Wars Disney pin er du køber eller handel er gyldig, skal du kontrollere bagsiden af stiften. Autentiske Disney pins er stemplet med en fremstillingsvirksomhed år, serienummer og størrelsen af ​​den limited edition. Hvis stiften ikke indeholder disse oplysninger, så du måske ønsker at sætte spørgsmålstegn ved, om det er en banke off eller den ægte vare.

Limited Edition Pins

De fleste Disney fan weekend ben er begrænset oplag. Hvis du planlægger et besøg i løbet af en Star Wars weekend, forstå, at der sælges limited edition pins kun to per gæst per dag. Hvis stiften indeholder et begrænset oplag stempel, så er du begrænset i købet. Så planlægge dit besøg og køb i overensstemmelse hermed. Som med alle Disney politikker vedrørende indkøb, kan denne ene ændres på foranledning af The Disney Company.