Dior Forår 2011 makeup produkterUropførelser af foråret og sommeren samlinger af Dior Makeup er ledsaget af væsentlige ændringer. Dior har nye ansigter, en ny tilgang til reklamer, samt nye og spændende produkter.

Dior Forår 2011 makeup produkter

Lad os begynde med nye ansigter. Natalie Portman har været ansigt Miss Dior Cherie duft siden begyndelsen af dette år. Den reklamekampagne er blevet filmet af Sofia Coppola, den berømte instruktør. Og nye billeder skal vises i slutningen af ​​denne måned.

I slutningen af marts eller begyndelsen af april vil vi have en anden premiere. Kate Moss vil repræsentere den berømte Dior Addict læbestifter linje. Produktionen af ​​44 nye nuancer og det kommercielle video af det nye produkt forventes. Og der er helt sikkert en anden nyhed om Diors være så aktiv i den kommercielle video.

Dior Forår 2011 makeup produkter

Vi bør også forvente, at produktionen af nye nuancer af neglelak sammen med de nye læbestifter. Den nye Rock Coat neglelak, en sort belægning, som kan påføres over en anden farve for at gøre neglene glød i vamp stil, er i fokus.

Og nogle flere sten nuancer ventes i foråret.

Dior Forår 2011 makeup produkter

Nu, dette er spionage nyheder om den begrænsede salget af Aloha skygge med nogle ultra-strålende og vinyl effekt (kun 2. maj til 16 og kun i nogle butikker). Aloha skygge vil blive produceret i et par med en anden vinyl og strålende "chokerende pink" farve. Prisen for hver er omkring $ 35.

Relaterede artikler