Diamanter varer evigt: Top 4 smykker virksomheder i USA

I løbet af de årtier, womenâ € ™ s smykker og diamanter især har inspireret malerier, sange og historier til bøger og film. På grund af den måde, fine smykker er blevet placeret i populærkulturen, håber mange kvinder til at eje mindst en mousserende briks, hvis ikke mere. Smykker virksomheder kontanter på denne besættelse til tonerne af mere end 70 milliarder dollar dollars i USA i 2012, ifølge Polygon, en online smykker fagfolk netværk. Tjek denne liste af de øverste fire smykker virksomheder i USA.

4. Bulgari

Diamanter varer evigt: Top 4 smykker virksomheder i USA

Billede via Flickr af Dick Thomas Johnson

Efter at have tjent kendt verden over for sine ure og fine smykker, italiensk stil er kernen i Bulgari. Virksomheden begyndte at tilbyde fine smykker i 1884, og nu kan prale med en global imperium med aktiver, der omfatter resorts og hoteller. Sit produktsortiment strækker sig ud over smykker til dufte og tilbehør. På trods af sin varierede tilbud, smykker udgør næsten halvdelen af ​​companyâ € ™ s indtægter.
Med næsten 300 butikker rundt om i verden, virksomheden nyder popularitet i USA, takket være sin beliggenhed i meget eksklusive shoppingområder. I årenes løb er virksomheden vokset med egne bestræbelser på at diversificere, samt gennem opkøb af watch beslutningstagere.

3. Cartier

Diamanter varer evigt: Top 4 smykker virksomheder i USA

Billede via Flickr ved garryknight

Cartier rivaler den lange historie af Bulgari med sin grundlæggelse i 1847 i Paris, Frankrig. Lavet som en familie virksomhed, selskabet opholdt sig i Cartier familien indtil midten af ​​1960â € ™ s. Storied ry i selskabet hviler på påtegninger fra folk som Englandâ € ™ s King Edward VII og royalty fra mange andre europæiske og mellemøstlige lande. Nu Cartier tjener masser af respekt fra forbrugere i USA
Med en bred portefølje, er dette selskab på udkig efter måder at fortsætte omsætningsvækst det så i 2013. smykker og se del af Cartiera € ™ s salg udgør 80 procent af den companyâ € ™ s salg.

2. Graff Diamonds

Dette London-baserede smykker virksomhed er en favorit blandt handlende i USA, hvor folk rangerer det ofte blandt top tre luksus smykker mærker. I 2013 dette selskab markerede sit 60 års jubilæum ved at åbne nye butikker i Seoul, Korea og Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet er under vejledning af Francois Graff, søn af grundlæggeren Laurence Graff. Med 15,5 procent vækst i de seneste fem år har Graff Diamonds vist udholdenhed på markedet.

1. Harry Winston

Diamanter varer evigt: Top 4 smykker virksomheder i USA

Baseret i USA, denne ikoniske mærke oplevede stærk vækst i brude smykker salg i 2013. Det sendte investorerne en optimistisk sammenfatning af stigende efterspørgsel efter diamanter. Thatâ € ™ s gode nyheder for et smykke firma, der også har en minedrift segment.
Denne luksus smykker selskab bygget sin nuværende succes på arbejdet i dens grundlægger og navnebror Harry Winston, samt hans søn. Ronald Winston tidligere fungeret som formand for bestyrelsen i Harry Winston, Inc. Han forlod denne stilling i maj 2008 og blev æresformand. Ronald først ind i firmaet i 1965. I løbet af denne tid, Ronald Winston voksede firmaet fra at have bare to steder at være den internationale smykker detail kraftcenter det er i dag.
Hvilken smykker mærker ville du medtager på denne liste over whatâ € ™ s populære blandt amerikanske forbrugere, og hvorfor? Efterlad en kommentar nedenfor og lad os vide.